• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir şey soracağım, ben bugün sağlık ocağına gideceğim gebelik kaydını açtırmak için. Aç mı gitmek gerekli, yaptıranlar bir bilgi verebilir mi?
İşten çıkıp bugün öğleden sonra gitmeyi planlıyorum da, tok olacağım çünkü
Ben aç karnına gidip sabah 9du kan verdim demek bölgeden bölgeye değişiyor test yaptırma bizde sabahları alıyolar bir iki güne sonuçlar çıkıyor :) sağlık ocagına sormanlazım :)

Alışmışım bacak bacak üstüne atmaya sürekli bacak bacak üstüne atmak istiyorum. Burda bi arkadaş yazmıştı pek iyi bişey değil diye yapmamaya çalışıyorum ama olmuyor. :D :KK53:

alıntılayarak gideyim dedim ama işler bitmiyoki izne çıkıcağım günü şimdiden saymaya başladım (=
teşekkür ediyorum herkese Allah razı olsun
bulantılar çok fena arkadaşlar ve dediğiniz gibi ağzıdaki o tat çok kötü ben ilk kızımda hiç yaşamadım bunları çok rahat geçirmiştim bu zorlucak baya..hiç sağlıklı beslenemiyorum ama aguret edicem midemi bastırmak için ekmek yiyiorum şimdiden kilolar alınmaya başlandı...
sizler neler yiyorsunuz mideyi rahatlatmak için?

alıntılayarak gideyim dedim ama işler bitmiyoki izne çıkıcağım günü şimdiden saymaya başladım (=
bulantılar çok fena arkadaşlar ve dediğiniz gibi ağzıdaki o tat çok kötü ben ilk kızımda hiç yaşamadım bunları çok rahat geçirmiştim bu zorlucak baya..hiç sağlıklı beslenemiyorum ama aguret edicem midemi bastırmak için ekmek yiyiorum şimdiden kilolar alınmaya başlandı...
limon deneyebilirsin mide bulantıyı geçiyormuş öyle duydum

Selam kızlar. Bende 6+5 hamileyim. Ama sevinemiyorum korkudan. bundan önce 5 tane bebeğimi kaybettim. Hepsininde 6. haftada kalbi durdu. Histereskopi çektirdim. İlk doğumdan sanırım rahimde yapışıklık oluşmuş temizledim dedi doktor. 9 yaşında 1 çocuğum var çok şükür. Ve kardeş istiyormuş mutlaka. Bu hafta benim için çok önemli. Hepinizden dua bekliyorum. Allah tüm hamilelere bebişlerini kucağına aldırsın.

Rabbim sağlık kolaylık verdin inşallah gönlünü ferah tut canım

olmasin daha ne istiyorsun canim . ayni seyi ben diyordum niye midem bulanmiyor diye 'gece oyle bi bulanti oldu ki uyutmadi :KK43: su iceyim dedim suyun kokusundan midem daha kotu oldu . kendimi gectim yazik esim de uyuyamadi :KK43:
Evham queen olarak aranızdayım illa bir şeye takılacağım :) Haklısın canım

Mandalina ve çubuk kraker iyi geliyo banada

Back