Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkesin bünyesi farkli. Bide hamilelikten hamileliğe değisiyo. Ilk hamileligimde nerdeyse 9 ay hic bulanti yasamadim. Çok sukur gayette saglikliydi. Ama sonrakilerde hep böyle abarti bulantim oldu. Haline sukret. Acsin ama miden hicbiseyi almiyo. Cok sinir bozucu. Bu sefer bende alttan aliyorum. Agizdan alinca daha beter oluyorum. Sende icini ferah tut. Iyi dusun iyi olsun.
Merhaba canım ben de progestan ağızdan alıyorum ama ben de çok kötü oluyorum uykuyla çare buluyorum
Alttan koyunca çok mu itiyorsun yoksa ucuna yerleştirmek yeterli oluyor mu
Merhaba hanimlar 3 yasinda bi kizim var 1 bucuk yildir korunmayi birakmistim 7 ay once bi dusugum oldu bu ay klomen kullandim 1 haftadir gunum gecti idrarda test yaptm pozitif ultrasona grdim kese gozukmuo kan ver dediler kan verdim 91.27 cikti gec dollenme olabilir 2 gun sonra tekrar kan ver yukselisine bakicaz dediler bnm gbi olup sonradan degeri yukselen var mi lutfen acil cvb verin cok sknti yapiyorum eger saglikli bi sekilde ilerlerse hamilelegm allahn iznyle bnde mayis annesi olucam
Merhaba canım ben de progestan ağızdan alıyorum ama ben de çok kötü oluyorum uykuyla çare buluyorum
Merhaba. Ağızdan alınca benide daha berbat yapiyordu. Itebildiğim kadar itiyorum. Ilkinde cok itememistim. Çamaşırımda yaridan fazlasını erimiş halde buldum.
ay inş canım sağlıkla hayırlısıyla minişleride duyarsak bir nebze rahatlıcaz benim ultrasan kağıdında 5+6 yazıyor 9,5 mm ama ben 5+3 değil miyim mal gibi hiç bir şey sormadan çıkmışım hipnoz oluyorum doktora gidince kaygıdan ya
ay inş canım sağlıkla hayırlısıyla minişleride duyarsak bir nebze rahatlıcaz benim ultrasan kağıdında 5+6 yazıyor 9,5 mm ama ben 5+3 değil miyim mal gibi hiç bir şey sormadan çıkmışım hipnoz oluyorum doktora gidince kaygıdan ya
Kızlar sağlık ocağında yaptığım testte glukoz 118 çıktı referans aralığı 74-109 yüksek çıktı fikri olan varmı sonucu e nabizdan öğrendim pazartesi doktora gidecem ama aklıma takıldı çok cnm sıkıldı