benim ağzımın içinde iğrenç bi tat var hiç geçmiyor yemek yesem de naneli sakız çiğnesem de su içsem de

Bi insan niye severek yapmaz işini bilemiyorum belki o gün morali yoktur ama genel olrak gittiğinizde öyleyse sorun vardır :) herzaman bilginiz memnun olduğunuza güvenin tabi :)

İnşallah canım, dualarımız seninle

Ben 6+2 de vajinal bakıldı, bebeği de gördüm kalp atışını da duydum canım
Merhaba canım hayırlısı olsun tekrardan. Bebek boyu tam olarak kaçtı? Ben yarın işim çıktığı için bugün değiştirdim kontrole gittim. Normalde 6+5 tim adete göre ama doktor düşündüğünden geç döllenme olmuş bebek daha çok küçük dedi. Bebeği gördük 3 mm kadar atan kalpte vardı ama belli belirsiz ama haftaya tekrar gel dedi. 6 haftalık ya var ya yok dedi. Ama adetimden 4 gün gecikince beta hcg 3065 çıkmıştı ve keseyi görmüştük. Betanın o kadar normal olup bebeğin geç olması canımı sıktı. Haftaya kadar bebeğin büyümesi lazım dedi. Gelişim bozukluğu olmasından korkuyorum açıkçası. Haftaya kadar zaman geçmeyecek

Kızlar ben de şimdi doktordan geliyorum heexee bizim senle kaderimiz aynı galiba benim de doktor karından baktı keseyi gördü ama bebeği göremedi ben yine korktum boş gebelik diye vajina baktı bebeği de kalp atışını da gördü çok şükür ama özel hastane olmasına rağmen vajina baktı usg cihazından ses çıkmıyormuş
Biz duyamadık ama sağlıklı olduğunu öğrendik :)) 5 54Kbr54 canım kalp atışı 6+5

Teşekkur ederim ya içim rahatladı

Bi insan niye severek yapmaz işini bilemiyorum belki o gün morali yoktur ama genel olrak gittiğinizde öyleyse sorun vardır :) herzaman bilginiz memnun olduğunuza güvenin tabi :)
Benden önce çıkan bayan sıkacaktım gırtlağını az kalsın dedi ben zaten bir tedirgin oldum birde kapıda tek hasta yok kadın doğum yani hiç olmasa 1,2 kişi olur kaçıncı bebek dedi 3 dedim gözlerini devirdi 3 de neymiş der gibi sadece ben değil eşim bile çıkar çıkmaz bir daha kesinlikle gelmeyelim dedi inanılmaz negatif bir elektrik yani canım neyse ilk veson oldu daha da gitmem benişim sağlıklı o yeter Allahım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat verdin inşallah:)

İnşallah canım amin :) aynen öyle istanbuldamıydın sen :)

Ve aleyküm selam canım .
Çok güzel bir haber bu gözün aydın . Rabbim acısını yasatmasin inşallah. Bugün güzel haberler peşpeşe geldi buradan toplu olarak bütün arkadaşları yürekten tebrik ediyorum. Ne de olsa aynı yolun yolcusuyuz aynı telaşları yaşıyoruz aynı hisleri paylaşıyoruz. İnşallah her şey daha da iyi olacak ve yolunda gidecek . Buna inanarak pozitif mesaj yolluyoruz metafizik aleme değil mi kızlar Hem ne demişler niyet hayır akıbet hayır , güzel düşün güzel olsun.

Akşam detaylı bakacağım canım ben anadolu yakasındayım
Şu an kontollere nereye gidiyorsun? silver paket var mesela o 3950,aynı şekilde full paket muayee doğum vs hepsi var. Ama ben hastaneleri beğenmedim. Çamlıca erdem, Ataşehir Eren, Maltepe Ersoy hastanesi vardı. Ben büyük hastane istedim. şimdi medicalparka gidiyorum. daha sigorta yaptırmadım ama başka çare yok gibi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…