Benim ilk gün öğrendiğimde çok ağlamaktan başım ağrımıştı biraz :) ama sonra hiç ağrımadı. Benim beyaz akıntım sürekli. Aranızda akıntısı olan var mı kızlar
Çok sağol canım kese için gittiğimde heyecandan sormadım. 2 hafta geçti yarın soracağım gerçi de inşallah herşey yolunda gider :) benim bel ağrım yok. Ama çalışmıyorum evdeyim belki onun için kendimi hiç zorlamadığıma. Çalışanlarınıza Allah kolaylık versin
Benim ilk gün öğrendiğimde çok ağlamaktan başım ağrımıştı biraz :) ama sonra hiç ağrımadı. Benim beyaz akıntım sürekli. Aranızda akıntısı olan var mı kızlar
Ya benim adet öncesi başlayan beyaz akıntım hep olur bu sefer adet öncesinde başladı hala devam ediyor evet sürekli gün boyu değil ama her gün geliyor yarın soracağım bakalım ne diyecek akıntıya
Çok sağol canım kese için gittiğimde heyecandan sormadım. 2 hafta geçti yarın soracağım gerçi de inşallah herşey yolunda gider :) benim bel ağrım yok. Ama çalışmıyorum evdeyim belki onun için kendimi hiç zorlamadığıma. Çalışanlarınıza Allah kolaylık versin
Kızlar merhaba çok şükür keseyide gördük kalp atışınida duyduk 6 haftalık dedi yalnız çok ilgilenmedi gibi acaba özel hastanemi tercih etseydim çok seri davrandı doktor canım sıkıldı
Ben de bugün gördüm keseyi 5+3 haftalığım bugün itibariyle. 10 gün sonraya randevü verdi kalp atışları için. Normalde daha geç oluşuyo diye duymuştum ama bakalım:)
Her gebelik farklıdır sağlıkta geçerli bir kural var hastalık yok hasta var. Bir hastalık on farklı hastada farklı seyreder mesela o yüzden kimseyle karşılaştırmamak lazım. Onda var bende yok demek doğru değil canım doktoruna güven yeter
Kızlar merhaba çok şükür keseyide gördük kalp atışınida duyduk 6 haftalık dedi yalnız çok ilgilenmedi gibi acaba özel hastanemi tercih etseydim çok seri davrandı doktor canım sıkıldı
Kızlar merhaba bugün tam 8. Haftayı dolduruyoruz :) rutin testleri yaptırdım siz de unutmayın bu toxoplazma rubella kan sayımı troid testleri... cok sükür sonuclar temiz. Aslında toxoya bağışıklığım olur diye düşünmüştüm yıllardır sokaktan kedi toplar bakarım sık sık dışarda salata yerim ama hic gecirmemişim gözüm korktu bu süreci daha dikkatli gecirecegim dısardan sandvic bile alsam icindeki kıvırcıktan tedirgin oluyorum
Benim atanamadığım bir bölümüm var aslında ücretli öğretmenlik yapıyordum ama bu sene çıkmadı. Özel eğitimde yapıyordum üstelik aslında çıksaydı o da epey yorucu olurdu. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Yoksa bende çalışmak isterim hayat şartları zor
Akıntıya hicc takılma benim akıntım yok ilk haftalar hele kupkuruydum ki normalde hep akıntım olurdu hamilelikten önce, suan da cok nadir oluyor ve bebeğim sağasağlam sükürler olsun ki :)
Akıntıya hicc takılma benim akıntım yok ilk haftalar hele kupkuruydum ki normalde hep akıntım olurdu hamilelikten önce, suan da cok nadir oluyor ve bebeğim sağasağlam sükürler olsun ki :)
554Kbr54
canım beni de ekler misin yaş 25 Ankara boy 158 kilo 56 ilk bebişim olacak sat 18.08.2018 tahmini Doğum tarihi 25.05.2019 henüz kese kalp atışı gözükmedi daha kontrole gitmedim :):)