• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim ilk gün öğrendiğimde çok ağlamaktan başım ağrımıştı biraz :) ama sonra hiç ağrımadı. Benim beyaz akıntım sürekli. Aranızda akıntısı olan var mı kızlar
Akıntı hep var canım çok aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı yapma dedi doktor bana özellikle belim ağrıdığında daha çok akıntı oluyor

Akıntı hep var canım çok aşırı olmamak kaydıyla sıkıntı yapma dedi doktor bana özellikle belim ağrıdığında daha çok akıntı oluyor
Çok sağol canım kese için gittiğimde heyecandan sormadım. 2 hafta geçti yarın soracağım gerçi de inşallah herşey yolunda gider :) benim bel ağrım yok. Ama çalışmıyorum evdeyim belki onun için kendimi hiç zorlamadığıma. Çalışanlarınıza Allah kolaylık versin :KK200:

benim hiç akıntım yok :/ normal olanı ne ki acaba

Benim ilk gün öğrendiğimde çok ağlamaktan başım ağrımıştı biraz :) ama sonra hiç ağrımadı. Benim beyaz akıntım sürekli. Aranızda akıntısı olan var mı kızlar

bende hiç yok

Çok sağol canım kese için gittiğimde heyecandan sormadım. 2 hafta geçti yarın soracağım gerçi de inşallah herşey yolunda gider :) benim bel ağrım yok. Ama çalışmıyorum evdeyim belki onun için kendimi hiç zorlamadığıma. Çalışanlarınıza Allah kolaylık versin :KK200:
Amin inşallah bende isterdim tv karşısında kışın yorgan altında geçireyim kısmet :) herşey evladımın geleceği için bir yerde

benim hiç akıntım yok :/ normal olanı ne ki acaba
Her gebelik farklıdır sağlıkta geçerli bir kural var hastalık yok hasta var. Bir hastalık on farklı hastada farklı seyreder mesela o yüzden kimseyle karşılaştırmamak lazım. Onda var bende yok demek doğru değil canım doktoruna güven yeter

Kızlar merhaba çok şükür keseyide gördük kalp atışınida duyduk 6 haftalık dedi yalnız çok ilgilenmedi gibi acaba özel hastanemi tercih etseydim çok seri davrandı doktor canım sıkıldı

hangi şehirdensiniz?

daha yeni 5 haftalığa girdik :) doğum tahmini 24 mayıs görünüyor
maşallah canım Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallah:)

Maşallah canım Allahım sağlıkla tamamlama
arkadaşlar aranızda baş ağrısı olan varmı
Brnim ilk öğrendiğim hafta çok oldu canım

Benim de var canım beyaz akıntım

Kızlar merhaba bugün tam 8. Haftayı dolduruyoruz :) rutin testleri yaptırdım siz de unutmayın bu toxoplazma rubella kan sayımı troid testleri... cok sükür sonuclar temiz. Aslında toxoya bağışıklığım olur diye düşünmüştüm yıllardır sokaktan kedi toplar bakarım sık sık dışarda salata yerim ama hic gecirmemişim gözüm korktu bu süreci daha dikkatli gecirecegim dısardan sandvic bile alsam icindeki kıvırcıktan tedirgin oluyorum :(

Amin inşallah bende isterdim tv karşısında kışın yorgan altında geçireyim kısmet :) herşey evladımın geleceği için bir yerde
Benim atanamadığım bir bölümüm var aslında ücretli öğretmenlik yapıyordum ama bu sene çıkmadı. Özel eğitimde yapıyordum üstelik aslında çıksaydı o da epey yorucu olurdu. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Yoksa bende çalışmak isterim hayat şartları zor

Akıntıya hicc takılma benim akıntım yok ilk haftalar hele kupkuruydum ki normalde hep akıntım olurdu hamilelikten önce, suan da cok nadir oluyor ve bebeğim sağasağlam sükürler olsun ki :)
yanlış kişiye cevabı önemli değil :) ilk olarak hiç yoktu son 3 gün önce başladı akıntım az az şimdiye kadar devam ediyor

Back