- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Rabbim yardımcın olsun canım. İşin çok emeğin büyük ve inşallah mükâfatın da fazla olacak... Ahh bu zamanda evlat sahibi olmak gerçekten büyük bir sorumlulukl.. En azından bilinçli bir anne olmaya çalışıyorsan öyle... Çok şükür çocuklarımızın temel ihtiyaçları fazlasıyla karşılanıyor da ruhlarını nasıl doyuracağız ? Doyurduk diyelim nasıl muhafaza edeceğiz ? İşte kulluğumuzun acizliğiyle yine karşı karşıyayız. Gece gündüz dua ediyorum Allah'ım evlatlarımızı korusun iyi güzel insanlarla karşılaştırsın.Ahahaa konsantre , çok iyi olurdu öyle olsa.
Benim bebeğim dün gece başladı gene. Grip mi oldu diş derdimi bilmiyorum . Ağzı burnu akıyor sürekli mızmız. Şuan zorla bir çorba yaptım ve başım dönüyor uykusuzluktan. Mecburen oğlumun okuluna gittim baya yoruldum ya. Seneye rahat edeceğim inşallah. Her bakımdan.
Tam tersi hiç kilo almıyor yeni 7 kiloya yaklaştı iştahı fazla ama hareketten kilo tutmuyor diyor babanemHey maşallah sen annesi olarak bilirsin kilosu fazla depilse iştahı yerinde demek. Yesin şifa olsun.
En imrendiklerimden... Yiyen ama kilo almayan... Büyüdüğünde bu durum büyük bir avantaja dönüşecek Ensar paşa için inşallah.Tam tersi hiç kilo almıyor yeni 7 kiloya yaklaştı iştahı fazla ama hareketten kilo tutmuyor diyor babanem
En güzeli bu canım ne kadar üstüne düşersek o kadar hassas oluyor çocuklar az akışına bırakmak daha sağlıklı benceEn imrendiklerimden... Yiyen ama kilo almayan... Büyüdüğünde bu durum büyük bir avantaja dönüşecek Ensar paşa için inşallah.Benim kızım da bu sıralar hareketlendi sürünerek emeklemeye başladı olan iki mıncırımlık kilosunu da döktü Canları sağolsun minnoşların. Bıraktım gitti akışına
Benimki de tam tersi oldu. Şimdilerde az büyüdü ve Kilo aldı. Az az aldı kilosunu. Çok minik çok zayıftı. Herkes diyor diğer ikisi gibi değil acaba sütün yetmiyormı. Boyu füze uzafığı için takmıyorum kafama. Ve evet bende tıpkı senin gibi düşünüyorum ve dua ediyorum.En imrendiklerimden... Yiyen ama kilo almayan... Büyüdüğünde bu durum büyük bir avantaja dönüşecek Ensar paşa için inşallah.Benim kızım da bu sıralar hareketlendi sürünerek emeklemeye başladı olan iki mıncırımlık kilosunu da döktü Canları sağolsun minnoşların. Bıraktım gitti akışına
Tam tersi hiç kilo almıyor yeni 7 kiloya yaklaştı iştahı fazla ama hareketten kilo tutmuyor diyor babanem
Canim Allah yardım etsin, blw hakkaten zor ben onunekoyuyorum mesela, baştan aşağı bulasiyo.Kızlar hayırlı sabahlar;
Bir hışımla geldim sayfaya... Sabah sabah sinir harbi yaşıyorum. Rabbim şükürsüzlükten muhafaza etsin hepimizi... Bu aralar aşırı sinirleniyorum benim miniğeyahu bir bebek hiç mi bir şey yemek istemez . Neler neler yapıyorum emeklerim hep boşa. Sabah hazırladığım kahvaltıyı yemedi kaşığı sinirle önüne bıraktım her yer yemek oldu. Başladı kaşıkla oynamaya üstü başı saçına kadar yemek... Sebzelerle arasında kalın bir duvar var sanki. Mercimek çorbası hele hiç içmiyor. Tarhana alerji yaptı yediremiyorum. Yoğurt çorbasını ilk gün yedi ikinci gün yemek istemedi. Meyveyi seviyor ama hep şekerli hep meyve olmaz ki.... Mama desen 10 aylık çocuk 3 ölçek mamayı bitiremiyor bazen. Kaldı ki ben mamayı bırakmak istiyorum artık zaten emziriyorum 24 saat. Blw denemek istiyorum ama yürek dayanmıyor o kadar dağınıklığı zaten zamanla yarışıyorum akşama kadar evde. Bizim yediklerimizde gözü var ama onları bile birkaç çay kaşığı alıyor tamam. Biraz toparlanmıştı zayıfladı yine. Oğluma diyet yaptırıyorum kızıma ise kilo aldırmaya çalışıyorum. Yemeyen çocuk çok zormuş. İçimi döktüm.
Artık özel bir şeyler pişirmeyi hazırlamayı bıraktım canım. Çünkü farkettim ki en çok gerçekten dar zamanlarda onun ağlamalarına rağmen sırf onun için hazırladığım yemekler yenmediğinde sinirleniyorum. Böylece onu düşünürken bile en çok ona zarar veriyorum. Sebzeye yoğurt karıştırmayı ben de denedim ama o da pek tutmadı. Yine de ısrarla yemeyecegini bilsem bile hazırda olan yemekleri sunuyorum. Akışına bıraktım artık. Blw ye devam yapacak bir şey yok. Üstünü başını geçtim halılar da batıyor misal eline verdiğim elmayı defalarca yere fırlatıyor yıkayıp geri veriyorum ama o arada halı da elma lekesi oluyor tabiCanim Allah yardım etsin, blw hakkaten zor ben onunekoyuyorum mesela, baştan aşağı bulasiyo.
Sebze sevmiyo , bende yoğurt seviyo diye yoğurtla karıştırıp veriyorum yoksa öğürüyor, tatlı meyveleri her bebek seviyor sanırım. Meyve verirken arada sebze de ver, ya da karıştır canım, belki işe yarar, sakin ol, bende bazen yemediginde sinirleniyorum ama sakin olmak lazım hep
C
Maşallah Zeynep Rana'yaBenimki de tam tersi oldu. Şimdilerde az büyüdü ve Kilo aldı. Az az aldı kilosunu. Çok minik çok zayıftı. Herkes diyor diğer ikisi gibi değil acaba sütün yetmiyormı. Boyu füze uzafığı için takmıyorum kafama. Ve evet bende tıpkı senin gibi düşünüyorum ve dua ediyorum.
Aynen öyle canım benim. İnan ilerde üstüne düşülmeyen bebekler saha iştahlı okuyor ve seçmiyorlar , maşallah benimkiler öyle. Gittiğim yerlerde yemek seçmeden yerler. Herkes dyor nasıl oluyor. Ben şuna bağlıyorum, alternatif bişey vermem abur cubur veya başka bir yemek. Ne varsa odur ye yer ya aç kalır. Ondan yer önpmdekini.Maşallah Zeynep Rana'yacanları sağ olsun kuzuların. Büyüyecekler nihayetinde. Aç kalmazlar da ben biraz abartıyorum bazen hırs yapıyorum ama gereksiz işte.. Akışına bırakınca her şey çok daha güzelmiş
Merhaba hanımlar.. Buraya yazmayalı ne kadar çok zaman olmuş. Umarım siz de bebişleriniz de iyisinizdir.
Arkadaşlar merhaba. Ben 2020 mayıs anneleri grubundan geldim. Siz tecrübeli annelere bir sorum var : bebek arabası alacağım, kolay katlanır,kısmen hafif ve kullanışlı bir bebek arabası arıyorum. Bu konuda öneri verebilir misiniz ?
Maşallah canım çocuklarına daim olsun inşallah bu halleriAynen öyle canım benim. İnan ilerde üstüne düşülmeyen bebekler saha iştahlı okuyor ve seçmiyorlar , maşallah benimkiler öyle. Gittiğim yerlerde yemek seçmeden yerler. Herkes dyor nasıl oluyor. Ben şuna bağlıyorum, alternatif bişey vermem abur cubur veya başka bir yemek. Ne varsa odur ye yer ya aç kalır. Ondan yer önpmdekini.
Bu blw dediğiniz eline verip kendi yemeyi öğrenmesimi valla hiç denemedim bilmiyorum.
Kız eline versen olurmu hiç. Bunlar daha kaç aylık yemeği beceremezler. Hele Bi elleri kaşık tutsun sonra veririz ellerine. Benimki elmayı kemirir ama yutamaz. Sorunumuz bu. Portakal emer elimde iken. Aksİ halde öğürüyor.
Maşallah canım çocuklarına daim olsun inşallah bu halleriyemek secmeyen insan hem kendi rahat ediyor hem de pişirene eziyet vermiyor.
Aynen kuzum blw kendi kendine yemesi... Ben de vermekte kararsızdım ama kızım elimdeki kaşığa kadar almak istiyor elimle yedirmeme pek izin vermiyor. Ben de dağıtması pahasına kontrollü olarak veriyorum bir şeyler. Elma, haşlanmış bütün patates, havuç, ekmek vs. Ufak ufak yemeye çalışıyor işte. O böyle mutlu olunca ben de keyfine bırakıyorum kendisini
Bugün börek vardı menüde verdim benim oğlana yedi dağıtarak doymadığı zaman istiyor böyle yediğinde devamını aramıyor emiyor bide mis bizimkiler sütlü kahve der yemeğin üstüne emdiği zamanAynen öyle canım benim. İnan ilerde üstüne düşülmeyen bebekler saha iştahlı okuyor ve seçmiyorlar , maşallah benimkiler öyle. Gittiğim yerlerde yemek seçmeden yerler. Herkes dyor nasıl oluyor. Ben şuna bağlıyorum, alternatif bişey vermem abur cubur veya başka bir yemek. Ne varsa odur ye yer ya aç kalır. Ondan yer önpmdekini.
Bu blw dediğiniz eline verip kendi yemeyi öğrenmesimi valla hiç denemedim bilmiyorum.
Kız eline versen olurmu hiç. Bunlar daha kaç aylık yemeği beceremezler. Hele Bi elleri kaşık tutsun sonra veririz ellerine. Benimki elmayı kemirir ama yutamaz. Sorunumuz bu. Portakal emer elimde iken. Aksİ halde öğürüyor.
Bugün börek vardı menüde verdim benim oğlana yedi dağıtarak doymadığı zaman istiyor böyle yediğinde devamını aramıyor emiyor bide mis bizimkiler sütlü kahve der yemeğin üstüne emdiği zamandediğin gibi bnm sıpalarım da asla ayırmam özel bişey yapmam üstlerine düşmem millet yok çekirdeğini çıkarayım yok üzümün sapı karpuzun çekirdeği üstün batmasın diye diye çocukları yemekten soğutuyor sonra bizim bebelere nazar ediyor ona bozuluyorum
Çok teşekkür ederimCan sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.
Bu bebek arabası çok kullanışlı hele mayıs ayında doğan bir bebek için. Yaz boyu içinde uyudu bahçeleré taşıdım. Çok hafif katlması kolay bir araba.Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
Hızlı Kargo, Aynı Gün Kargo, Hızlı Teslimat mı arıyorsun? En sevdiğin ürünler ve markalar %90'a varan indirimlerle Trendyol.com'da!m.trendyol.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?