istanbulda hava cok guzel ama gezmeye halim yok hic tv karsisinda geciyor gun :) bi uygulama var adim adim gebelik diye onu indirebilirsin telefonuna :)

Çok sevindim canım senin adına harika :) benim de perşembe randevum çok heyecanlanıyorum, korku, heyecan, paranoya, mutluluk, huzur karışık duygular içindeyim:)

Canımmm gözün aydın çok çok çok sevindim benim de yarın doktor randevum çok heyecanlıyım bana dua edin ben daha kesesini bile göremedim yavrumun inşallah yarın pıt pıtlarla beraber görürüm
Kasıklarda ağrı batma yaşıyor musunuz kızlar arada biraz uzayarak oluyor banada.
Canım benim durmadan oluyor. Sanırım herkeste oluyormuş o vücut kendini hazırlıyor minik embriyolarımız yerleşmeye çalışıyor diye duymuştum
Bütün gün evdeydim ben canım temizlik yaptım buzdolabına kışlık koydum malum hamile hamile düşünmeyeyim kışa hazır yemek bulunsun elimin altında diye. Ben gün gün gebelik diye bir uygulama var onu indirdim. Oradan okuyorum genelde soru cevap kısmı var bi de bebeğin anneye mesajları geliyor her hafta o da çok tatlı. Beslenme için diyetisyene gittim ben ailemde herkes çok kilolu ben zayıfım ama çok kilo almaktan korkuyorum. Light süt içmeye çalışıyorum bir bardak. Onun dışında 2 ceviz 3 fındık 5 badem içi 2 hurma 2 günkurusu bir haşlanmış yumurta 3 zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir yiyorum her gün mutlaka. Haftanın iki günü yüzey balıkları yiyorum. Aman dikkat dip balıkları bizim için tehlikeli.en temizi somon, hamsi ve sardalya. Geri kalanı boşverin bi süre hamurişi yemiyorum pilav yemiyorum. Haftada bir gün makarna bir gün de bulgur pilavı izni veriyorum kendime. Ekmeği sadece tam tahıllı yiyorum. Bu dönemde sakın kepek ekmek yemeyin vucuttaki demiri alıyor. En güzeli tam tahıllı. Bazen ıhlamur içiyorum. Porsiyonlarım küçük değil doyunca kalkıyorum bi kase kendi yaptığım yoğurttan yiyorum. Diyette değilim ama sağlıklı besleniyorum 3 beyazdan da uzak duruyorum

canim sen ne guzel besleniyorsun ya

Ay canım gözün aydın, mide bulantisina verdiği ilaç fayda ettimi, bende isticem doktordan fenalardayim. İns Çarşamba daha güzel sonuçlar alirsin

ben iste onu anlayamiyorum neden bir doktora gore 400 gm iken bir baskasina gore 3 gunde bir 5 mg. Dogru bilgi 1 tane degil midir?

Canım belki tahlil sonucuna göre folat vücudunda fazla çıkmıştır doktor ona göre ayarlama yapmistir
Ben öyle düşündüm:) bendede baya fazla çıkmış bakalım doktor ne diyecek gidince. Bu şekilde düşünmek mantıklı geldi:)

Sağol canim, geçen hafta çok fazla mide yanmasi ve ekşimesi yaşamıştım, senin dediğin gibi bulantiyi çevirdi demek ki. Grisini deniyorum:)

canim sen ne guzel besleniyorsun ya
Dikkat edebildiğim yere kadar edicem allahın izniyle ama bir ortama girerdi canım çok kalorili bi şey çekerse de bazen yerim canım çok katı değilim annem çok kızıyor her canın istediğini yemedikten sonra nerede hamileliğin güzelliği diye ama benim şu an canım da pek ekstra şeyler istemiyor gibi. Canım tatlı istese hurma yiyorum bastırıyor

Çok sevindim canım senin adına harika :) benim de perşembe randevum çok heyecanlanıyorum, korku, heyecan, paranoya, mutluluk, huzur karışık duygular içindeyim:)
Cok tesekkur ederim.canim bende tam duyamadim carsmaba tekrat gidecegiz. Ama bu hissin tarifi yok. Bebegimi hissettigim ilk an diyebilirim:) insallah sende Persembe gunu yasayinca anlayacaksin. Korkun olmasin guzrl dusun kuzum

Doktor kaç haftalık dedi canım.bende geçen haftaya yani 6. Buçuk hafta falan olana kadar aynı senin dediğin gibi besleniyordum,kahvaltıda 4/1 avakado falan üç ceviz hergun ya ama bulantim başlayınca onlar hayal oldu.cevizin yüzüne bakamıyorum avakadolari düşünmek midemi kaldiriyo. Tuzlu peynir,zeytin haşlama yumurta bulgur pilavı yoğurt favori yemeklerim artık,inş sen hiç yasamazsin bulantı da devam edersin

Ay canım gözün aydın, mide bulantisina verdiği ilaç fayda ettimi, bende isticem doktordan fenalardayim. İns Çarşamba daha güzel sonuçlar alirsin
Tesekkur ederim.canim. mumkun oldugunca kullanmamaya calisiyorum cok kotu olursan kullanicam canim

Hayret Edersin Canim benim cok tesekkur ederim. DUALARIM seninle ama hayirlisiyla yarin bebegini gorup kalp sesini duyacaksin. Ve heyecandqn istemsizce gozlerinden yaslar dokulecek. Allah herkese kismet etsin

Bugün 6+2 yim canım senin ne zaman başladı bulantıların? İlk üç ay bulantı olup da annenin yemek yiyemesinden kilo vermesinden bebek etkilenmiyor diye duymuştum bu yüzden bozma moralini. Ben de meyve hiç sevmiyorum zorlayayım kendimi diyorum ama dünya üzerinde meyve gibi bir şey olduğunu bile unutuyorum çoğu zaman
Hayret Edersin Canim benim cok tesekkur ederim. DUALARIM seninle ama hayirlisiyla yarin bebegini gorup kalp sesini duyacaksin. Ve heyecandqn istemsizce gozlerinden yaslar dokulecek. Allah herkese kismet etsin
Rabbime en büyük duam sağlıkla sıhhatle yavrum kucağıma almak. Güzel bir üniden mezun oldum güzel bi pozisyonda da çalışıyorum ama kendimi bildim bileli en büyük arzum hiç biri değil bebitomun olmasıydı allahım bize sağlık versin

Merhaba kızlar, benim de kasık ağrılarım gidip geliyor öyle. Normal olduğu düşüncesindeyim :) Sol yumurtalığımda kist var. Ağrı yapıyor bazen. Gebelikte oluştu. 1 haftada 2 cm büyümüş olsa da bebeğim büyüdükçe kaybolacağına inanmak istiyorum aranızda böyle bir şey tecrübe eden var mı ?

Canım aklında bulunsun fazla hurma rahimde açılmaya neden oluyor. Tek tükten zarar gelmez ama fazlası şu an bizim için zararlı. Hurmayı doğumu kolaylaştırsın diye son haftada bol bol yemenizi istiyor doktorlar.

Aaa bunu hiç söylemedi bana diyetisyenim bir iki tane yediğim için belki ama çok sağol canım ne olur ne olmaz ben yine de dikkat edeyim günde birden fazla yemeyeyim

Ben varım canım. İlk gebeligimde kistim vardı. Doktor hamileliğe faydası olur besler demişti zamanla kaybolup gitti zaten. Şimdiki gebeliğimde de birden fazla kistlerim var hem de rahimde sıvı var. Doktor bunlar ağrı yapar dedi ama henüz pek ağrım sızım olmadı. İnşallah bunlar da zamanla kaybolur. Doktor takip edeceğiz dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…