• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aaa bunu hiç söylemedi bana diyetisyenim bir iki tane yediğim için belki ama çok sağol canım ne olur ne olmaz ben yine de dikkat edeyim günde birden fazla yemeyeyim :KK43:

Sayıca az olduğu için söylememiştir belki canım. Bunun yanında bildiğim kadarıyla maydanoz ve nanenin de fazlası sakıncalı. Bunlar hep rahmi temizliyor . Rahimde de bebek var malum. Allah esirgesin bebişlerimizi. Azdan zarar gelmez ama fazlası kesinlikle sakıncalı.

kizlar aklimadaha onceden duydugum birsey geldi bir arkadasim da denemisti ise yaramisti. mide bulanmamasi icin denizde yolda falan karin deliginin oldugu yeri yara bandiyla banliyormus iki yara bandi bazen de de gobek deligini bir santim iceriparmaklatutuyomus. ama bunu bir tanidigimdan biliyorum. dilerseniz deneyebilirsiniz ben denemedim ama olursa denicem

Dikkat edebildiğim yere kadar edicem allahın izniyle ama bir ortama girerdi canım çok kalorili bi şey çekerse de bazen yerim canım çok katı değilim :dondurma:annem çok kızıyor her canın istediğini yemedikten sonra nerede hamileliğin güzelliği diye ama benim şu an canım da pek ekstra şeyler istemiyor gibi. Canım tatlı istese hurma yiyorum bastırıyor
Hurma çok iyi değil diyecektim ama A asitane161719 zaten söylemiş sağolsun, eşim faydalı diye almış bende de alışkanlık oldu baktım hemen internetten aynen rahilme açılma, kasılmaya sebep olma gibi etkileri varmış ben riske atmıyorum yemiyorum. Bitki çaylarının hepsinden de uzak durmak lazım aklınızda olsun
Cok tesekkur ederim.canim bende tam duyamadim carsmaba tekrat gidecegiz. Ama bu hissin tarifi yok. Bebegimi hissettigim ilk an diyebilirim:) insallah sende Persembe gunu yasayinca anlayacaksin. Korkun olmasin guzrl dusun kuzum
Ay şu mesajı okurken bile derin derin nefes alıyorum sakinlemek için :) çok sevindim senin adına gümbür gümbür kalp sesi haberlerini bekliyoruz :) İnşallah ben de iyi haberlerimi paylaşacağım burdan

Hurma çok iyi değil diyecektim ama A asitane161719 zaten söylemiş sağolsun, eşim faydalı diye almış bende de alışkanlık oldu baktım hemen internetten aynen rahilme açılma, kasılmaya sebep olma gibi etkileri varmış ben riske atmıyorum yemiyorum. Bitki çaylarının hepsinden de uzak durmak lazım aklınızda olsun

Ay şu mesajı okurken bile derin derin nefes alıyorum sakinlemek için :) çok sevindim senin adına gümbür gümbür kalp sesi haberlerini bekliyoruz :) İnşallah ben de iyi haberlerimi paylaşacağım burdan

Aynı heyecan bende de var canım. Çarşamba günü randevum. Kötüyü aklıma getirmemeye çalışıyorum. O gümbürtüyü bir duysam... Kaydetmek için izin alacağım doktordan. Yalnız gideceğim randevuya babasına da akşam dinletmek nasip olur inşallah ve İnşallah güzel haberler alırız hepimiz bu hafta. :dua:

Bugün 6+2 yim canım senin ne zaman başladı bulantıların? İlk üç ay bulantı olup da annenin yemek yiyemesinden kilo vermesinden bebek etkilenmiyor diye duymuştum bu yüzden bozma moralini. Ben de meyve hiç sevmiyorum zorlayayım kendimi diyorum ama dünya üzerinde meyve gibi bir şey olduğunu bile unutuyorum çoğu zaman :110:

Rabbime en büyük duam :KK200:sağlıkla sıhhatle yavrum kucağıma almak. Güzel bir üniden mezun oldum güzel bi pozisyonda da çalışıyorum ama kendimi bildim bileli en büyük arzum hiç biri değil bebitomun olmasıydı allahım bize sağlık versin :anne:

6+4 gibi yoğun bulantim başladı,bir gece bir anda sonra sürekli devam ediyor,inş sende olmaz

Aynı heyecan bende de var canım. Çarşamba günü randevum. Kötüyü aklıma getirmemeye çalışıyorum. O gümbürtüyü bir duysam... Kaydetmek için izin alacağım doktordan. Yalnız gideceğim randevuya babasına da akşam dinletmek nasip olur inşallah ve İnşallah güzel haberler alırız hepimiz bu hafta. :dua:
Aynen bu hafta hepimiz için harika geçsin, hepimiz harika haberlerle dönelim inşallah :)

bitki çayı içmiyorum bebek düşündüğümden beri. Ananaslı ve yaseminli yeşil çayın delisiydim yoksa :( sanırım hamilelik bitene kadar en çok bunları özleyeceğim. Grip çok oluyorum kışın. Kardeşim de 2,ye hamile ıhlamur iç diyor doktor ne zaman hasta olsa. Ihlamurdan bişey olmuyor diye biliyorum. Hurma bana da herkes ye her gün diye tembih etmişti. çocuğa çok faydalı diyen var çocuk sakin olur diyen var bi sürü sebep sundular ben de zaten severim yedim valla :dua:allahtan kilo alırım korkusu ile fazla yememişim.

6+4 gibi yoğun bulantim başladı,bir gece bir anda sonra sürekli devam ediyor,inş sende olmaz

ben hala risk grubundayım desene ben artık bulanmaz diyordum ama :eek:

Günaydın Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bebeklerimizden hayırlı güzel haberler almak nasip olsun. Ben daha hiç doktora gitmedim ayın 27si için randevum var. Gereksiz stres olmasın diye o zaman gidicem doktora. Allahın izniyle kese ve kalp atışı beraber belli olur inşallah :nazar::KK200::anneadayı:

Kızlar herkese merhaba, herkese günaydın ve de herkesi tebrik ederim. Ben de hala çok tedirgin olsam da, Allahın izniyle mayıs 2019 annesi olmaya adayım :dua: Geçen hafta perşembe BAT günümde idrar testinde çift çizgiyi görüp kan verdim 20,36 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 48,56 çıktı. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. İçimde hem inanılmaz bi mutluluk, hem endişe, hem aşırı bi korku, tarifsiz duygular var... Allahım hepimize bu süreci sağlıkla tamamlamayı nasip etsin:nazar::nazar:

Kızlar günaydın. Bu sabah ilk defa mide bulantılarım başladı. Daha önce başlamıştı ama sabah hiç olmamıştı. Hiç iştahım yok Ve kendimi inanılmaz yorgun bitkin hissediyorum. :(

bitki çayı içmiyorum bebek düşündüğümden beri. Ananaslı ve yaseminli yeşil çayın delisiydim yoksa :KK43: sanırım hamilelik bitene kadar en çok bunları özleyeceğim. Grip çok oluyorum kışın. Kardeşim de 2,ye hamile ıhlamur iç diyor doktor ne zaman hasta olsa. Ihlamurdan bişey olmuyor diye biliyorum. Hurma bana da herkes ye her gün diye tembih etmişti. çocuğa çok faydalı diyen var çocuk sakin olur diyen var bi sürü sebep sundular ben de zaten severim yedim valla :dua:allahtan kilo alırım korkusu ile fazla yememişim.

ben hala risk grubundayım desene ben artık bulanmaz diyordum ama :eek:
Ihlamuru bile henüz ne iyi ne kötü diye ortaya konmuş bir çalışma olmadığı için içmesen olur diyen doktorlar var, ben içimde en ufak şüphe olursa yiyemiyorum sanırım, bir de her şeyi kontrol ediyorum internetten :)

Bu arada benim de midem bulantılarım başlamadı, 5+6’yım bugün, sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum :/

günaydın kızlarrrr bugün benden başka kontrolü olan var mı :halay:bana dua edin olur mu siz hamilesiniz sizin dualarınız kabul olur :KK200:
Dünden beri aklımdasın güzel haberlerle döner inşallah diye, her şey güzel olacak, güzel haberlerini bekliyoruz :)

Kızlar herkese merhaba, herkese günaydın ve de herkesi tebrik ederim. Ben de hala çok tedirgin olsam da, Allahın izniyle mayıs 2019 annesi olmaya adayım :dua: Geçen hafta perşembe BAT günümde idrar testinde çift çizgiyi görüp kan verdim 20,36 çıktı. 2 gün sonra tekrar kan verdim 48,56 çıktı. Çarşamba gününe doktora randevu aldım. İçimde hem inanılmaz bi mutluluk, hem endişe, hem aşırı bi korku, tarifsiz duygular var... Allahım hepimize bu süreci sağlıkla tamamlamayı nasip etsin:nazar::nazar:
Tebrik ederim canım, umarım değerlerin katlanarak artmaya devam eder :)

Back