Canımmm gözün aydın çok çok çok sevindim
benim de yarın doktor randevum çok heyecanlıyım bana dua edin ben daha kesesini bile göremedim yavrumun
inşallah yarın pıt pıtlarla beraber görürüm
Canım benim durmadan oluyor. Sanırım herkeste oluyormuş o vücut kendini hazırlıyor minik embriyolarımız yerleşmeye çalışıyor diye duymuştum
Bütün gün evdeydim ben canım temizlik yaptım buzdolabına kışlık koydum malum hamile hamile düşünmeyeyim kışa hazır yemek bulunsun elimin altında diye. Ben gün gün gebelik diye bir uygulama var onu indirdim. Oradan okuyorum genelde soru cevap kısmı var bi de bebeğin anneye mesajları geliyor her hafta o da çok tatlı. Beslenme için diyetisyene gittim ben ailemde herkes çok kilolu ben zayıfım ama çok kilo almaktan korkuyorum. Light süt içmeye çalışıyorum bir bardak. Onun dışında 2 ceviz 3 fındık 5 badem içi 2 hurma 2 günkurusu bir haşlanmış yumurta 3 zeytin bir kibrit kutusu kadar peynir yiyorum her gün mutlaka. Haftanın iki günü yüzey balıkları yiyorum. Aman dikkat dip balıkları bizim için tehlikeli.en temizi somon, hamsi ve sardalya. Geri kalanı boşverin bi süre
hamurişi yemiyorum pilav yemiyorum. Haftada bir gün makarna bir gün de bulgur pilavı izni veriyorum kendime. Ekmeği sadece tam tahıllı yiyorum. Bu dönemde sakın kepek ekmek yemeyin vucuttaki demiri alıyor. En güzeli tam tahıllı. Bazen ıhlamur içiyorum. Porsiyonlarım küçük değil doyunca kalkıyorum bi kase kendi yaptığım yoğurttan yiyorum. Diyette değilim ama sağlıklı besleniyorum 3 beyazdan da uzak duruyorum