• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar Merhaba. Doktor rand. Bugundu ama ben dun gittim dayanamadim. Kalp atislarini cok kucuk olsugu icin duyamadik sadece cok minik saniyelik duyabilsik o bile yetti. Carsamba gunu cagirdi o gun gumbur gumbur duyariz dedi doktor. Her sey yolunda dedi cok sukur. Kendini yorma cok fazla dedi. Folik asit 3 gunde bir iceceksin dedi. Mide bulantisi icin ilac verdi. Ve testler icinde saglik ocagina git hamile oldugunu soyle onlar gerekli tahlilleri yaparlar dedi sonra sonuclari doktora goturucem. Eksik kalan testleride burada yapariz dedi. Boyle iste kizlar. O anlik saliselik bebegimin kalp atislari beni aglatmaya yetti. Binlerce sukur. Allah herkesin bebegini korusun.
Hadi gözün aydın :) doktor banada haftaya daha güçlü dinleriz şimdi rahatsız etmeyelim daha fazla bebişi dedi. O yanıp sönen pıt pıtlar için ne gözyaşları döktüm aylarca rabbim herkese nasip etsin.

Sağol canım sarı leblebi aldiriyim yarın, gün boyu durmadan ve saatte bir fena vuran bulantı olurmu ya, ağlatıyor baş dönmesi ,bütün kanım çekiliyor tüylerim diken diken,Allah kimseye bulantı yaşatmasin böyle,zormuş
hattasabah yataktan kalkmadan basucuna koyduklari leblebiden tuketiyorlarmis bir de ekmek kenari kuru yerlerini kemiriyorlarmis. tam yazarken aklima geldi girissiniler var hani. acaba ise yarar mi? bende bulanti daha yok once mide yanmasi baslarmis. ama ben bulanmadan evhamlaniyorum. bi tek bu bulantiya takintiliyim burdan tecrube edinmeye calisiyorum

ben de cumartesi gittim. 4+5 tim. 905 mm de kese gorundu. sizlerin bebeginizin kalp atisini gordugunuzu duydugunuzu okuyunca bile gozumden yas geliyo. ne guzel bir duygu degil mi :KK51:

Hadi gözün aydın :) doktor banada haftaya daha güçlü dinleriz şimdi rahatsız etmeyelim daha fazla bebişi dedi. O yanıp sönen pıt pıtlar için ne gözyaşları döktüm aylarca rabbim herkese nasip etsin.
Sag ol canim benim. Evet yaaa rabbim herkese nasip etsin

Kasıklarda ağrı batma yaşıyor musunuz kızlar arada biraz uzayarak oluyor banada.

evet alttan bakti. ben 24 gunde bir regl oluyordum o yuzden adetimin gecikmesini cabuk farkettim bir de planli hamilelik. gunune kadar biliom sanirim
Ayni tarihler bende senin gibi erken yumurtladm ne zaman tutugnu az cok biliyorum.
Dun gittim karindan minicik nokta gozuktu
Haftaya cagirdi bakalim dedi

Ayni tarihler bende senin gibi erken yumurtladm ne zaman tutugnu az cok biliyorum.
Dun gittim karindan minicik nokta gozuktu
Haftaya cagirdi bakalim dedi
oy senin o minicik noktani seveyim hayirli olsun bakilim cok sevindim senin adina. cok guzel seyler bunlar be cok mutlu oluyorumbu hamilelik insani fazla mi mutlu ediyor acaba

kizlar napiorsunuz tatil diye hepiniz gezmelerde misiniz yoksa? ben kocaelinde oturuyorum felaket yagmur yagi. kuruyemis sut muz bunlari yiyip iciyor musunuz. bir de baska hangi siteleri takip ediyorsunuz. ben bir iki youtube ta bebegin haftasina gore gelisini vs izledim konulari okuyorum

videoya kaydetseydini:) ben oyle yapmayi dusunuyorum da :)

Back