Maşallah öyle yesin de emmesi zaten güzel ama senin için zor olmuştur 2 yıl emzirmek. Hayırlısı inşallah burçlarının hakkını verirler de iştahlı olurlar.

hiçbişey yemeden içmeden emmesi evet çok zorluyor beni. geçiyor öyle böyle bir şekilde. Allah can sağlığı versin.

evet ya baya arkada oluyor elini süresin ki fark edilsin. Allah Size bağışlasın.

Kızlar selam hepimiz 4 aylık olduk ya da olacağız bir kaç güne ek gıda veren var mı ?ne veriyorsunuz ve nasıl veriyorsunuz ben hiç bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Kızlar selam hepimiz 4 aylık olduk ya da olacağız bir kaç güne ek gıda veren var mı ?ne veriyorsunuz ve nasıl veriyorsunuz ben hiç bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
Canım ben vermeye başladım alerjiden dolayı. Şu şekilde gidiyorum 3 gün patates bir sıkıntı olmazsa 3 gün patates+kabak sonra patates +kabak+havuç bunları haşlayıp biraz sulu bir kıvamda tadımlık birkaç kaşık olacak şekilde gittikçe arttırarak vereceğim. Sonrasında nasıl gideceğimi kontrolde doktora soracağım. Bu arada ben blender dan geçirdim ama bir yerde okudum blender yerine süzgeç daha iyiymiş her zaman biraz pütürlü olması gerekiyormuş ki ileride pütürlü gıdaları yerken sorun olmasın. Şimdi süzgeç deneyeceğim.

anladım canım teşekkürler bir an önce atlatır inş alerjiyi minik kuzu .Benim ki emmediği için zamanla sütüm sağsam da azaldı ve şu an bitti diyebilirim doktora sormadım ama ben de sorup başlayacağım sanırım

Sadece mama veren anneler bebekleriniz günde kaç ml içiyor ?? Benim kız ayına göre az içiyor mamayı bazen günde 5 kere 110 yada 130 ml içiyor ve bunuda bir kerede değil iki kerede içiyor..

Evet blwyi duydum hatta bu yakın zamanda da biraz araştırdım. Direkt bebeğe verilen herşeyi blw ile başlamıyorsun. Adım adım.Örneğin yoğurdu önce kaşıkla veriyosun o arada bebeğin kavrayabiliyorsa yani blw için uygunsa sebzeleri haşlayarak veriyosun sonra yoğurdu veya çorbayı bebek eline kaseyi alıp içebilecek duruma gelince blw göre veriyosun. Bir sonraki adım da kaşıkla kaseden içmek diye biliyorum.

Kızlar dün 4. ay aşısı yaptırdık hemşiremiz artık demir ilacına başlanacak dedi siz başladınız mı... Doktorumuz izinliydi konuşamadık Ben hamilelikte kullanırken kabızlık yapmıştı bebeğimde de yapar mı zaten 2 günde bir yapıyo sıkıntı olur mu sizce...

Canım ben rotanın ilk dozunu 2. Ay da yaptırmıştım 4. Ay aşısıyla yaptıracaktım diğerini bana öyle dediler Demir ilacı evet kabızlık yapıyormuş 6. Ayda kan sayımı yaptırıp ona göre vermeyi düşünüyorum ben

Bana hemşire hepsinin arasında en az 21 gün olması gerekiyor dedi yani 21 gün sonra rotanın 2. Dozu bi 21 gün sonra da 6 ay aşısı olucak falan dedi canım sen gene sorarsın... Demir ilacı benimde kafamı bulandırdı daha vermedim o yüzden...

Özellikle sağlık ocağının verdiğini verme canım vereceksen içinde parapen var doktoruna danış o yönlendirsin bu Arada 4. Ay aşısı zor mu 2.ay aşısı bizi baya yormuştu ateş falan biz de cuma olacakmışız bir de canım happykids diye bir uygulama var onu indir mutlaka forumda bu konular tartışılmış oluyor önfikir olur sana ben hep bakıyorum ordan kafama takılan bir şey olunca

Bu aşı 2. Ay aşının son dozuymuş canım vücudu alışkın olduğu için rahat atlattık biz ateş falan olmadı İlacı sağlık ocağı verdi canım hatta d vitamini bitiyorsa onu da vereyim dedi şaşırdım bende bi araştırayım içeriğini...

karapisso iyi geceler. Hayırdır bir sıkıntın mı var? Dualarım seninle. buradan konuştuklarımız kadarıyla güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum. Sorun her ne ise umarım üstesinden gelirsin bir an önce.
Ben de pek iyi değilim aslında iyi olmaya çalışıyorum. Mert in sıkıntıları bitmiyor biri bitmeden diğeri başlıyor. Uykusuzluk açlık vs beni iyice güçsüz bıraktı. Hemen hemen her gün hastanedeyim. Hem zihnen hem de bedenen çok yorgunum. Allah dermansız dert vermesin hayatta en önemli şey gerçekten sağlık.

Sadece mama veren anneler bebekleriniz günde kaç ml içiyor ?? Benim kız ayına göre az içiyor mamayı bazen günde 5 kere 110 yada 130 ml içiyor ve bunuda bir kerede değil iki kerede içiyor..
Merhaba benım de bebeğim mama ile beslenyor yaklasık 2 haftadır
2 saatte bır 90 içiyor o da 10 dk falan suruyor bazen bıtakıyor hepsını ıcemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…