Merhaba kızlar iyisinizdir inşallah :)
Bayağıdır bakamıyordum foruma , oğlum 4 aylık oldu bile :))) dişlerimiz çok kaşınıyor alt çenesi beyazlamıs bile.
2-3 gundur dışkısı mukusluydu pütürlü fakat mukuslu diye doktora götürdüm çok şükür önemli birşey görmedim dedi (bezini götürmüştüm) Aranızda mukuslu dışkı yapan bebikler var mı siz neler yaptınız ?
Gaz damlası yazdı bağısak duzenleyıcı oldugu ıcın iyi gelirmiş
Biberon temizliğine emzik temizliğine dikkat edin ve su verin dedi. (Sadece mamayla beslenıyor 2 haftadır sütüm kesildi)
Gece uykumuzda tam oturmadı saat bası ayaktayız
Bizde durumlar bu şekilde sizler nasılsınız :)))

Geçmiş olsun canım bizde de aynı durumlar nerdeyse gece sürekli uyanıyor tabiri caizse aptal gibiyim bir de miniğimin ayakları çok terliyor sürekli çorap değiştiriyorum sebebi nedir acaba bilen var mı ?

Meraba herkese Rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin insaallah ilk cocugum olacak mugladayim 34 yaş 173 boy 54 kilo son bat 16 ağustos doğum 22 mayıs 4+6 da keseyi gorduk
Canım Allahım sağlıkla kavuştursun inş bebeğine biz 2019 Mayıs anneleriyiz bebeklerimiz oldu çok şükür yani senin önünde daha uzun bir dönem var benim de son bat 14 agustostu 13 Mayıs’ta doğdu mucizem sen de 2020 Mayıs annesi olacaksın inş

Evet canim sonradan farkettim sildim mesajı inşaallah sağlıkla bende kucağıma alırım Rabbim sağlıkla büyütsün evladinizi

Geçmiş olsun canım bizde de aynı durumlar nerdeyse gece sürekli uyanıyor tabiri caizse aptal gibiyim bir de miniğimin ayakları çok terliyor sürekli çorap değiştiriyorum sebebi nedir acaba bilen var mı ?
Aynen valla :)
Bizimkininde eli ayağı çok terliyor bana çekmiş benımde çok terler

Nilayyy bende ilk anne olduğumda senin geçtiğim dönemden geçtim.
arısütü polen bal üçlüsünü al. güç.kuvvet için. sabah akşam birer tatlı kaşığı ye.
sabahları aç karnına çörekotu yağı iç. Zinde olursun bağışıklığın güçlenir.

benim derdim abi abla.
kıskançlıktan büyük tuvaletlerini yapmaya başladılar. ikiside hemde. ben napacağımı şaşırdım sinir krizi geçirdim iki. gece önce. oğlum ikisinide tutuyor Son dakka illa kiloda yapıp wc ye koşuyor. bunlar olacak şeyler evet kıskançlıktan ama ben çözüm bulamıyorum. terapiste başladım geçen pazar. bu c.tesi tekrar gideceğim. 2 saat her seans
umarım şifamı bulurum
şirin bir anneyken cadı birine dönüştüm Son haftalarda. Üzülüyorum

Ahh kardeşlik. Birkaç çocuklu ailelerden duyuyorum bu tür sıkıntılar maalesef. Dikkatli olmak gerek tabii hem bebişe hem de diğerlerine yetişebilmek çok zordur eminim. Terapist iyi gelecektir mutlaka. Umarım her şey düzelir.
Önerini dikkate alacağım bal alerji yapabilir diye yiyemiyorum ama çörekotu yağını deneyeceğim.

herkes yaşıyor az çok bu durumları. önceden kolay geliyordu bana duymak bile bi sarhoş ediyordu 3 çocuk 5 kişilik aile olma fikri . yaşaması kolay değilmiş. tabi buda bir.geçit. benim yanımda kimseler yok ondan çok yoruluyorum. bazen kendimi yapayalnız hissediyorum. bazen hiçbi iş yapma istemiyorum. eşim sıkı şekilde çalışıyor. yanımda değil maalesef. elhasılı kelam inşallah herşey yoluna girecek. zaman lazım bana. birazda destek.

çörekotu üzerine Zencefilli limonlu suda iyi gelir. dönüşümlü şekilde. haftada 3 gün yeterli gelir sana. şifalar diliyorum.

Herkese hayırlı cumalar. Sanırım herkes yoğun herkes yorgun. Hepimi aşağı yukarı benzer şeyleri yaşıyoruz.Aynı dönemlerden geçiyoruz. Bende sabırla gündüz uykularının düzelmesini beklerken gece uykularımız da bozuldu.Neredeyse saat başı kalkar oldu..Uyku eğitimi diye birşey var duydunuz mu? Bi süre daha bekleyeceğim düzelmezse onu aşmayı planlıyorum. Çünkü böyle gündüz gece uykusuz ikimiZ de huZursun. O eğitimler de çok pahalı. Değeceği bilsem feda olsun.. ama 5 aydan büyük olması gerekiyormuş biraz daha bekleyelim de görelim. Onun dışında sıkıntımız yok çok şükür. Yavaş yavaş birşeyler tattırmaya başladım mesela meyve falan. Çok nadiren de olsa.. Dün yoğurt verdim 1çk kadar. Sevdi sanki.. Onun dışında sdece anne sütü veriyorım.Bu benimki tam başlamak sayılmaz ya sizler başladınız mı hiç ek gıdaya.

karapisso cumm bizler bir çocukla zorlanıyoruz senin 3üde küçücük bebek gibi..zorlanman, bunalman çok normal.. Hele de desteğin yoksa bu yetersiz ve çaresiz hissetme durumunun mutlak sonucu. Öncelikle ALlah kolaylık versin canım. Çok zor ama unutma ki geçecek. HERŞey yoluna girecek. Çocuklarını böyle tek başına büyüttüğün için sen çok güçlü bir insansın..Rabbim emeğini boşa vermesin. Acılarını göstermesin sana. Kalbine ferahlık versin inşallah.AMin

ayyy beni çok duygulandın leyluuuummm
ilaç gibi geldi mesajın kendimi çok güçlü hissettim ve anladığınız için çok teşekkür ederim. dualarını eksik etme. daha iyiyim bu arada , şükürler olsun. oğlun için diş dönemi sanırım. uykusuzluk huzursuzluk yapıyor hemde çok. inşallah düzelir kısa zamanda, öpüyorum seni.

Benim ek gıda serüvenim fiyaskoyla sonuçlandı maalesef ek gıda dan sonra patatese de alerjisi başladı. Zeytin ekmeğe kaldım. Çok sinirliyim doktorun tavsiyesi üzerine verdim çocuğuma böyle bir riski varsa verdirtmemeliydi hiç olmazsa ben emzirirken yediğimde sıkıntı olmuyordu. Oğlum epey toparlamıştı doktora gittik her şeyimiz bozuldu. Ben kendi başıma çok daha iyi yönetmişim bu alerjiyi onu anladım. Kahvaltıda tek yiyebildiğim patates vardı şimdi ne yapacağım bilmiyorum sofradan hep yarı aç kalkıyorum. Alerji için ünlü bir doktordan randevu almaya karar verdim umarım bulabilirim.

Son düzenleme:
Kızlaaaarrrr ne alemdesiniz..ben ders çalışmaya basladım ve pek vakit bulamiyorum buraya girmek için inş hepiniz ve bebişleriniz iyidir...bizim ağız sululuğumuz bitti gibi sizin bebişlerin nasıl..kesilmesi normalmi

annelerin iç güdülerİ çoğu zaman doğruyu söyler. ben bunu kendimden biliyorum. şimdi ne yapacaksınız. Rabbim şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…