• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

annelerin iç güdülerİ çoğu zaman doğruyu söyler. ben bunu kendimden biliyorum. şimdi ne yapacaksınız. Rabbim şifa versin.
Şimdilik patatesi çıkardım diyetimden tekrar yiyip emin olacağım. Bu arada doktordan randevu bulmaya çalışıyorum ama 2 ay sonraya anca verebiliyorlar. Nasıl yaparım bilemiyorum. Çok büyük sıkıntı olmadığı sürece bekleyeceğim bakalım. Çok teşekkür ederim.

karapisso karapisso cummm kaç gündür griptim ben.Sağolsun büyük oğlum okuldan getirdi.Benden de bebeğe geçti haliyle.O huzursuz ben yorgun.. sen nasılsın canım?

okul hayatı zorlu ilk aylarda ama yıl içinde aşılıyoruz.. şükürler olsun daha iyiyim canım benim. bu öfke kontrolü ile alakalı terapiste başladım. 2.seans bu pazar. inşallah çok daha iyi olacağım. sizede çok geçmişler olsun. bol Zencefilli limonlu sular iç bebeğe sütten geçer inşallah.

Şimdilik patatesi çıkardım diyetimden tekrar yiyip emin olacağım. Bu arada doktordan randevu bulmaya çalışıyorum ama 2 ay sonraya anca verebiliyorlar. Nasıl yaparım bilemiyorum. Çok büyük sıkıntı olmadığı sürece bekleyeceğim bakalım. Çok teşekkür ederim.
Rabbim sanada hayırlı bir şifa versin geçer gider ama ilk olmasına rağmen çok yoruldun. çok emek verdin inşallah karşılığını en kısa zamanda alırsın. bebeğin iyi olur sende rahat edersin kuzum.

Kocaman merhabalar kizlar 3 aydir nerdeyse girmedim buraya. kizim 4 ayini yeni bitirdi. hey gidi buyuyor iste. geceleri uyutabiliyorum ama gunduz uykulari az. bazen gunduzleri pispislayarak da uyutuyorum tatile gittik geldik bozuldu daha duzeltemedim. Cogunlukla memede uyuyor uyuduktan bir iki dk sonra omzuma aliyorum gazi ciksin diye sirtina vuruyorum sonra yatiriyorum. gunduzleri yuzustu yatiriyorum sirt ustu yatirirken cok hareket edip uyandigindan cozumum yuzustu uyutmak oldu. emziriyorum ama hic ek seyler tattirmayin sekerin tadini almasiz sutten agiz tadi degisip kesilmesin dedi. tek tuk degisik seylerin tadina baktirmistim cunku. izinliyim 1 yil bebegimleyim. bu sekilde yasayip gidiyoruz.

Rabbim sanada hayırlı bir şifa versin geçer gider ama ilk olmasına rağmen çok yoruldun. çok emek verdin inşallah karşılığını en kısa zamanda alırsın. bebeğin iyi olur sende rahat edersin kuzum.
Aminnn canım çok teşekkür ederim. Evet gerçekten yoruldum ama alıştım da bir yandan. İnsanoğlu en büyük sıkıntılara bile alışabiliyor beterinden korusun diyorum benim de sınavım bu sanırım başkalarına göre çok çok küçük dertlerimiz var. Bazen çok umutsuzluğa kapılıp niye benim evladımla ilk zamanlarım böyle geçiyor diyecek oluyorum ama sonra daha kötü durumda olanlar aklıma geliyor şükrediyorum en azından bir çözümü var. Böyle düşünmem lazım yoksa bu tempoda ve yorgunlukta yeniden depresyona girmem an meselesi ve ben depresyona girmektense uzun yorucu ve uykusuz geceleri günleri yeğlerim :)

Allah kolaylık versin canım en kısa zamanda düzelir inş 🙏

Aminnn canım çok teşekkür ederim. Evet gerçekten yoruldum ama alıştım da bir yandan. İnsanoğlu en büyük sıkıntılara bile alışabiliyor beterinden korusun diyorum benim de sınavım bu sanırım başkalarına göre çok çok küçük dertlerimiz var. Bazen çok umutsuzluğa kapılıp niye benim evladımla ilk zamanlarım böyle geçiyor diyecek oluyorum ama sonra daha kötü durumda olanlar aklıma geliyor şükrediyorum en azından bir çözümü var. Böyle düşünmem lazım yoksa bu tempoda ve yorgunlukta yeniden depresyona girmem an meselesi ve ben depresyona girmektense uzun yorucu ve uykusuz geceleri günleri yeğlerim :)

Ya depresyon gelmesin bidaha. iğrenç bir his duygu karmaşası. ama uzun ve uyku dolu gecelerde gelsin biran önce. akşam 9 da piliç bitiyor. hele dün gece uyumadım hiç. iki kızımda uyutmadı beni. çok şükür tuvalet işi halloldu , benim derdimde oydu çünkü.

hoşgeldin bizimki tatilde bitirdi bizi. geri geldik :D
Allah Size bağışlasın minik kızını.

Ya depresyon gelmesin bidaha. iğrenç bir his duygu karmaşası. ama uzun ve uyku dolu gecelerde gelsin biran önce. akşam 9 da piliç bitiyor. hele dün gece uyumadım hiç. iki kızımda uyutmadı beni. çok şükür tuvalet işi halloldu , benim derdimde oydu çünkü.
Evet gelmesin ya gerçekten çok berbat bir şey lohusalıkta yaşadım kesinlikle bu yaşadıklarım yanında hiçbir şey çok şükür atlattım o günleri. Şimdi kafamı dinç tutmaya çok düşünmemeye çalışıyorum. Eşim de çok yoğun çalışmasa biraz yardımcı olabilse ben belki böyle olmam gece uykusuzluk yoruyor zaten insanı. Şimdi çalışmıyorum diye onu uyandırmıyorum hiç. Kesinlikle uyku çok şeyin ilacı umarım huzurla uyuyacağımız günler yakındadır. Senin adına çok sevindim tuvalet konusu da çok büyük bir sorun çünkü.

Kızlar 10 Ekim de işe başlayacağım bankacıyım nasıl olacak bilmiyorum beni unutur mu :( kendimi çok kötü hissediyorum annemden kayınvalidemden bile kıskanıyorum onlar bakacak nerdeyse 4,5 aydır sadece ben baktım diyebilirim eşim de bankacı 8 de geliyor gördüğü yarım saat oluyor miniğim uyuyor gece de ben bakıyorum her şeyini üstlendiğim için kimse benim gibi bakamaz gibi geliyor

Kızlar 10 Ekim de işe başlayacağım bankacıyım nasıl olacak bilmiyorum beni unutur mu :( kendimi çok kötü hissediyorum annemden kayınvalidemden bile kıskanıyorum onlar bakacak nerdeyse 4,5 aydır sadece ben baktım diyebilirim eşim de bankacı 8 de geliyor gördüğü yarım saat oluyor miniğim uyuyor gece de ben bakıyorum her şeyini üstlendiğim için kimse benim gibi bakamaz gibi geliyor
Seni çok iyi anlıyorum benim ücretsiz izin alma hakkım vardı onu kullanıyorum. Öğretmenim, seminer döneminde 1 hafta babaaneye bıraktım ama biberon almadı durmadı ben de izin aldım. Bir yerde mecbur başlayacağım çalışmaya. En azından yabancı biri bakmayacak en iyi bakıcıdan bile daha iyidir babaanne veya anneannenin bakması. Öyle düşünerek ferahlat kendini. Sen onun annesisin kimse yerini tutamaz tabii ki bebeğin seni unutmaz. İşten kalan vakitleri daha verimli geçirmeye çalışırsın.

Seni çok iyi anlıyorum benim ücretsiz izin alma hakkım vardı onu kullanıyorum. Öğretmenim, seminer döneminde 1 hafta babaaneye bıraktım ama biberon almadı durmadı ben de izin aldım. Bir yerde mecbur başlayacağım çalışmaya. En azından yabancı biri bakmayacak en iyi bakıcıdan bile daha iyidir babaanne veya anneannenin bakması. Öyle düşünerek ferahlat kendini. Sen onun annesisin kimse yerini tutamaz tabii ki bebeğin seni unutmaz. İşten kalan vakitleri daha verimli geçirmeye çalışırsın.
İnş canım ben ücretsiz iznimi uzatamadım özel sektör olduğu için müsaade etmediler hayırlısı bakalım Allahım yardım eder inşallah

Kızlar merhaba, nasılsınız
Nilayyy Nilayyy çok geçmiş olsuN canım, sabrın sonu selamet tır
karapisso karapisso gözün aydın kızının tuvalet sorunu bitmiş, ufaklık nasıl ?
T tugce212121 canım ben çalışıyorum , kesinlikle unutmaz, daha çok seni ister hatta, eve geldiğinde sarılır bırakmaz öyle soyliyim. Annem bakiyo ama beni görünce gözleri guluyo oğlumun, beni ariyomus uyumuyomus yokken , yani unutmaz merak etme canım
Diger kızlar siz nasılsınız?

Kızlar oğlumda öksürük başladı birkacgundur, doktor dün , görünürde bişey yok dedi, peluş oyuncak ve battaniyeleri kaldır dedi,damla ve şurup verdi
Bir hafta önce peluş oyuncalarini çıkardım ondan mı oldu anlamadım. Her bulduğunu ağzına sokuyo zaten, inşallah alerjik bir çocuk olmaz, ben alerjik astım hastasıyım çok kötü bişey ilaçsız duramıyorum baya hastalandım geçtiğimiz günlerde, hava falan aldım iğne ilaç düzeldim biraz.
Kuru öksürük için bebeklere ne verilir , varmı öksürük yaşayan?

T tugce212121 canım ben çalışıyorum , kesinlikle unutmaz, daha çok seni ister hatta, eve geldiğinde sarılır bırakmaz öyle soyliyim. Annem bakiyo ama beni görünce gözleri guluyo oğlumun, beni ariyomus uyumuyomus yokken , yani unutmaz merak etme canım

Kızlar oğlumda öksürük başladı birkacgundur, doktor dün , görünürde bişey yok dedi, peluş oyuncak ve battaniyeleri kaldır dedi,damla ve şurup verdi
Bir hafta önce peluş oyuncalarini çıkardım ondan mı oldu anlamadım. Her bulduğunu ağzına sokuyo zaten, inşallah alerjik bir çocuk olmaz, ben alerjik astım hastasıyım çok kötü bişey ilaçsız duramıyorum baya hastalandım geçtiğimiz günlerde, hava falan aldım iğne ilaç düzeldim biraz.
Geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda iyileşirsiniz inş söylediğin gibi olur canım

hoşgeldin tatlım sen çalışacağını yazdındà benmi kaçırdım acaba ?
kolay gelsin . çok geçmiş olsun. oğlunun gögsüne ve sırtına kantaron yağı sür üzerine sıcak havlu veya pamuklu bez ısıt koy. iyi gelir. benim oğlum bronşiyolit delen bronşit nerdeyse zature olacaktı. odasına bir soğan kesip koyarım hala öksürük olunca. mikrobu alıyor adaçayı tütsüsüde iyi gelir. birde ılık su içir ara ara. sanada Rabbim şifa versin en kısa zamanda.

Kızlar uzuunn bir aradan sonra merhaba diyelim dedim inşallah herşey yolunda iyi gidiyordur
Biz bugün aşı olduk hiç kilo almamış ensar paşam ve elleri titriyordu doktor nöroloji uzmanına sevk yazdı 5 kilo 700 gram kilosu sizde durumlar ne bir doktor normal diyor diğeri altında yatan sebepler araştırılsın diyor kafam karıştı

Kızlar uzuunn bir aradan sonra merhaba diyelim dedim inşallah herşey yolunda iyi gidiyordur
Biz bugün aşı olduk hiç kilo almamış ensar paşam ve elleri titriyordu doktor nöroloji uzmanına sevk yazdı 5 kilo 700 gram kilosu sizde durumlar ne bir doktor normal diyor diğeri altında yatan sebepler araştırılsın diyor kafam karıştı
Paşa kaç kg doğdu? Boyu kc cm? Sadece emiyor mu yoksa destek veriyor musun? Kilo alımı nasıl?

Çok teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun nasıl şimdi bebeğin?

Back