• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar merhaba inş hepiniz ve o minik bebekleriniz iyisinizdir...bişey sorucam benim kız 4 gün sonra 4 ayını dolduracak inş ama onu ayakta dik tutmaya çalıştığımda dik durmuyor kalçası arkada hafif öne eğik duruyor sizde durum nasıl..kalça usg sinde herşey normal denmişti
Her bebek bir olmaz. Benim 1 ve 2 numara civi gibi dururdu. 1 numara ilk gunden basini sabit tutabiliyordu vs vs ama 3 numara 3 ayını doldurdu yeni yeni sabit tutmaya başladı.
Doktor kontrollerinde ve hareketlerinde her hangi bir anormallik yoksa kafana takma derim.

Kızlar herkesler iyidir umarım Pisikedii Pisikedii nasılsın canım okullar açılıyor durumların nasıl ?
@asitane161719 kuzum evine döndünmü nasılsın?
leylunehar leylunehar sen işe başlayacakmısın?
@Hifaa tatlım nasılsınız , zeynep abla nasıl ?
ve diğer kızlar herkese duacıyım 🤗

Oyyyy benim durumlar çok karışık.
Kızlar Allahû teâlâ hepimizi ferahlara kavuştursun . işlerimizi kolaylaştırsın, tamamlamamızda bizlere yardım etsin , amin...

oğlum okula yazıldı özel zaten. yani git gel kayıt koşuşturma Vs işlerim olmadı. seneye 1.sınıfta olacak inşallah. yarın gideceğiz bakalım .

garip bir ruh halindeyim, anlatacak kelimeler yok. en iyisi susayım :KK43:
Çok şükür iyiyiz..ıyi gibiyiz. 2 numara hasta onunla uğraşıyorum işte. Sonbahar geldi bebe hastalandı..alerji böylesi çirkin bir şey :( 1 numara okullu oldu ❤ bi heyecan bi koşturma..allah utandırmasın❤ zihnini açık yollarını aydınlık etsin.
Ben şimdi yazdığından anlamadım 🙄 senin oğlan 1. sınıfa başlamıyor mu?

Çok şükür iyiyiz..ıyi gibiyiz. 2 numara hasta onunla uğraşıyorum işte. Sonbahar geldi bebe hastalandı..alerji böylesi çirkin bir şey :KK43: 1 numara okullu oldu ❤ bi heyecan bi koşturma..allah utandırmasın❤ zihnini açık yollarını aydınlık etsin.

yok kuzum. benim oğlum 2013 aralık doğumlu. daha 6 yaşında bile değil.
1 sınıf için hazır değiliz .
seneye inşallah
bende bugün okulunà gideceğim öğretmenleri sınıfı görmeye.
senin oğlan kaç doğumluydu?
1 .sınıf demi

Çok şükür iyiyiz..ıyi gibiyiz. 2 numara hasta onunla uğraşıyorum işte. Sonbahar geldi bebe hastalandı..alerji böylesi çirkin bir şey :KK43: 1 numara okullu oldu ❤ bi heyecan bi koşturma..allah utandırmasın❤ zihnini açık yollarını aydınlık etsin.

çooook geçmişler olsun ya. Zoe şu mevsim geçişleri.

yok kuzum. benim oğlum 2013 aralık doğumlu. daha 6 yaşında bile değil.
1 sınıf için hazır değiliz .
seneye inşallah
bende bugün okulunà gideceğim öğretmenleri sınıfı görmeye.
senin oğlan kaç doğumluydu?
1 .sınıf demi
2013 ağustos doğumlu. Erkek çocukları için erken başlamak pek doğru olmuyor. Kız çocukları gibi becerikli değiller.. daha düz kontaklar :D ben bile bi düşündüm başlasa mı başlamasa mı diye :KK51:

Maşallah barekallah ❤ rabbim damatliginida göstersin inşallah.
Ilk gün gerçekten zor geçiyor. Bebekler aşırı hızlı büyüdükleri için akşamdan sabaha baya ilesir, hiç endişelenme.
çok sağol canım bugün 4. Günümüzdü çok şükür daha iyi ilk gün çok Zordu ama geçti biraz çok şükür Rabbim tüm hastalara şifa derman versin agrılarını dindirsin inşallah

çok sağol canım bugün 4. Günümüzdü çok şükür daha iyi ilk gün çok Zordu ama geçti biraz çok şükür Rabbim tüm hastalara şifa derman versin agrılarını dindirsin inşallah
Hayırlı olsun canım Rabbim büyük mürüvvetlerini de göstersin inşallah .. En kısa zamanda iyileşir kuzucuk inşallah...

2013 ağustos doğumlu. Erkek çocukları için erken başlamak pek doğru olmuyor. Kız çocukları gibi becerikli değiller.. daha düz kontaklar :KK70: ben bile bi düşündüm başlasa mı başlamasa mı diye :KK51:

anlamadım seninki ilkokula başladımı?
seneye çok daha hazır olacak benimki. yollamadım içim çok karışıktı geçen sene sonu karar vermek içn , ama pedegog verme dedi daha çok küçük diye.

@karapissocumm hayırlı okullar olsun inşallah.Bizler de iyiyiz çok şükür.Oğlum bi kaç gündür daha sakin.Gelen gidenle uğraşıyorum hala.Okullar açılacak bir yandan da onun telaşı.İşe başlamıyorum henüz.Doğum iznim yeni bitti yıllık izinlerim var birikmiş, rapor falan yıl başına kadar evdeyim inşallah. Sonra da eşim bakacak nöbet çalıştığı için. Bende 1 yaşına kadar yarım gün çalışıcam. İşte sonra da kayınvalidem annem bakacaklar sırayla.Allah sağlık versin büyüyecek bir şekilde..

@karapissocumm hayırlı okullar olsun inşallah.Bizler de iyiyiz çok şükür.Oğlum bi kaç gündür daha sakin.Gelen gidenle uğraşıyorum hala.Okullar açılacak bir yandan da onun telaşı.İşe başlamıyorum henüz.Doğum iznim yeni bitti yıllık izinlerim var birikmiş, rapor falan yıl başına kadar evdeyim inşallah. Sonra da eşim bakacak nöbet çalıştığı için. Bende 1 yaşına kadar yarım gün çalışıcam. İşte sonra da kayınvalidem annem bakacaklar sırayla.Allah sağlık versin büyüyecek bir şekilde..

çok iyi aileden birilerinın bakması. inşallah yeni dönem hepimize hayırlı olsun .

Kızlar nasılsınız?? Benim kız uykufa çok ses yapıyor inleme gibi ağlama gibi bu normalmi ??? Sizin bebiklerde varmı böyle şeyler

iç çeker gibi sesleri olur arada , başka ses duymadım.
kızım çok huzursuzdu bugün bende çok yorgunum . yarın okulun ilk günü hadi bismillah.

Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz 😊
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine 🙏🙏🙏 hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥

canım benim inşallah sende bu güzel duyguları tadarsın. en hayırlı zamanda inşallah.

Meraba kizlarrr insallah hepiniz saglik bir dogum yaparsiniz 😊
Ben hamile kalmak istiyorum 2 yildir
Benim icin dua edermisiniz lutfen bu aşure gunu hurmetine 🙏🙏🙏 hamile olan arkadaslarin dua si kabul oluyormuş
Allah hepinizden razi olsun ♥♥♥
Rabbim en hayırlısıyla kısa zamanda sanada nasip etsin

Back