Ya herkes şu silikon ucunu yapıştırma

Benimki de böyleydi meğer açmış. Mama verince sakinleşip uyuyor mu bir denesen canım?
Ac olsa anlarim cnm ya.cunku sutum var ve cocuk emmiyo ofkesinden.emip emip aglamiyo cunku.sanirim huy edindi.dun gunduz iyi uyudu aksam 12 ye kadar miz mizlandi sonra yine uyudu.sabah 5 de kalkti

Fazla sütü bilemiyorum da göğüs ucu yaralarına hindistan cevizi yağını öneririm ben hafif kozarıklıkla atlattım
Bebişi emzirmeden öncese silmek için karbonatlı suyla göğsünü silersin geçer inşallh

Cnm.gece uyuyorsa boşver valla.biz gece 10-2.30 arasi uyuduk. Sonra gaz sancisi meme derken sabahi ettik. Benimkide ya memede ya sallanirken uyuyor valla
Gecesi simdilik iyi cok sukur ama sabah 5 6 gibi uyaniyo bida uyumuyo sonra kizim uyaniyo sersem gibi oluyom yaa.uykusuz kaliuom.birini uyutuyom digeri uyaniuo derken uykusuz kaliyomgaz damlasi kullaniyo musunuz

Bio gaia yi vermisti doktor ama hic fayda etmedi cocuk daha kotu oldu hatta.biraktim. bu sefer Vicol die bi damla verdi bugun baslicam.kullanan varmi aranizda

Aslında çıplak ten daha kolay isilik olur şimdi bnm oglum uzun kolku giyiyor vücudunda birşey yok açıkta duran boynuyla yüzü isilik var

Ben uzun kollu giydirirken vücudu hep isilikti,doktor biraz açın çocuğu kısa kollu tek kat giysin dedi. Yuzu zaten hep oluyo alıştım ona, vücudu geçti ,sıcakta artiyo,kv bendeydi yatak odasından çıkamadım sıcakta isiligi arttı, gittiler çok şükür klima açıyorum yatak odasında, salonda serin serin uyuyo yavrum,çok rahat ediyo.

Bebeğine sadece anne sütü ile devam ederken 10 günlükken aniden ateşi yükseldi kızlar. 40 dereceleri buldu. Çok korktuk. Herşeyine baktılar sebebini bulamadılar ve doktorların tek dediği susuz kalmış olabilir oldu. Mama takviyesi tavsiye ettiler kilo artışı gayet iyi olmasına rağmen. Güneydoğu bölgesindeyiz. O günden beri mama ve meme olarak devam ediyoruz. Askılı bodu eldiven ve çorap dışında en ufak bişey giyse ateşi yükselmeye başlıyor. Doktorlara sorduğumuzda bünyesi böyledir diyorlar. 45 günlük olduk bugün. bizden haberler böyle. Inşallah iyisinizdir. Rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.. bol sütlü ve gazsız günlerimiz olsun inşallah..

Ben de yatırırken kısakollu body altına ince benye eşofman altı ve çorap giydirip yatırıyorum. Oda derecesi 24.5 ta oluyor. Uzun kollu tulum giydirdiğimde isilik oldu

Sadece sabır tek çaresi zaman bence neler neler denedim. Sonra birden şip diye geçti. Ağlaya ağlaya emziriyordum

Bio gaia yi vermisti doktor ama hic fayda etmedi cocuk daha kotu oldu hatta.biraktim. bu sefer Vicol die bi damla verdi bugun baslicam.kullanan varmi aranizda
Bizim doktor bio gaia gaz damlası değil prebiyotik.bağırsak Florası ni düzenleyecek. Yaninda gaz damladi da kulkanicaz dedi. Nurse harvey s başladık. Iyi gibi şimdilik

Kızlar hayırlı akşamlar nasılsınız herşey gönlünüzce olsun inşallah ❤

çok şükür canım iyiyiz 40ımız çıktı . büyüyor dünyaya gelen. Allahım yardımcımız olsun. sen nasılsın çocuklar nasıl ?

burda havalar bi aşırı nemli bi yağışlı.
çocuklarIM sürekli bahçede parkta. Elhamdülillah zaman çabuk geçiyor onlara. banada kolaylık oldu elhamdülillah .
diğer kızlar nasılsınız?

Çok yorgunum gibi canım başka ailevi sorunlarda oldu kafam yorgun...
Çocuklar çok iyi çok şükür ensar bugün bir aylık oldu bir ay aşımızı olduk verem aşısına gün verdiler gazlıyız biraz ama olsun buna da şükür biz de bugünlerde devamlı çıkıyoruz biyerlere ama konya çok yağışlı oldugundan hep bir yarım kalıyor maalesef Allah'ım başka büyük dert vermesin

aslında anne sütünde yeterince su ihtiyacı var. ama demek sıcaklara bebek dayanamayor. Kilo alımı iyiyse neden mama verin dedi ?
mamanın içinde su ihtiyacını gideren ne var ?
merak ettim.
şimdi nasıl bebeğin. İnşallah tekrarı olmaz.

ever burasıda yağışlı. çoluk çocuk yaz yağmuruda güzel eğleniyorlar. Hayrola canını sıkma değmez. ensarİn bu güzell zamnalarının tadını çıkar. biz aşı yaptırmıyoruz. eşim bi müsait olsa. kalça ultrasonu için gideceğiz.

isilik yaz bebeklerinin sorunu. banyodan sonra sönüyor sonra gene çıkıyor bizimkinin.

Bizim doktor bio gaia gaz damlası değil prebiyotik.bağırsak Florası ni düzenleyecek. Yaninda gaz damladi da kulkanicaz dedi. Nurse harvey s başladık. Iyi gibi şimdilik

kızlar hakikİ z.yağı içirin bir çay kaşığı. bu ilaçlardan evvel. kendiniz de yemeklere kimyon ekleyin. bol rezene inş geçer.

Yavaş yavaş gelen gidenim başladı şükürler olsun. bugün komşularım geldiler , evde bebeğim için okuduk. sonra bahçeye indik orda yedik içtik. hele sbieşyeşr yaptı bende kısır irmikli tatlı yaptım. çok güzel geçti. şükürler olsun.

Çok yakınımız kaza geçirdi yoğun bakımda canım dua edin lütfen
Bizim yaz yağmurundan çok sağmak ve dolu yağıyor canım o yüzden sorun oluyor çıkmak yoksa bizde severiz analı kızlı yaz yağmurunu

oyyyy Rabbim şifa versin en kisa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…