Emdikten sonra cikariyor canim genelde. Ama doktora sordum.normal dedi.Emerken mi kusuyor canım? Birde benımki bildiğin sütü cıkarıyor sulu yani senınkide mi öyle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emdikten sonra cikariyor canim genelde. Ama doktora sordum.normal dedi.Emerken mi kusuyor canım? Birde benımki bildiğin sütü cıkarıyor sulu yani senınkide mi öyle?
Geldik canım çok şükür. Yolculuk fena değildi sağ salim ulaştık hamdolsun. Burada zaman çok hızlı geçiyor telefonu elime almaya zaman bile bulamıyorum . Sen nasılsın Zeynep Rana nasıl
Haklısın canım tek başına bende yapamıyorum dediğin gibi kimse kusura bakmasın...
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür. Çok sevindim sağ salim bulmuşsun kızını. Benim de en korktuğum şeylerden biridir çocukların kaybolması. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Ben iyiyim çok şükür ama oğlum bir türlü sakinleşemiyor. Kusması arttı kusacak gibi oluyor ara ara emdikten sonra midesi ağzına geliyor sanırım canı yanıyor. Doktor reflü olabilir dedi şurup verdi midesini rahatlatmak için. Kusturmamak için ekstra çaba harcıyorum. Doya doya sevemiyorum bebeğimi. Onun dışında neredeyse doğduktan 1 hafta sonradan beri kakası sümüksü onu da dert ediyorum. Bebeğim hep huzursuz şöyle sakince bir dakika durduğunu göremiyorum çok nadir geçen haftaydı sanırım ilk defa bir yerde kucakta sakince durdu. Genelde ya emiyor ya da ağlıyor. Uykuya dalmakta da sorun yaşıyor. Allah başka dert vermesin yeter ki dermansız olmasın bunlar bir şekilde hallolur diyorum ama üzülüyorum yıpranıyorum çok. İnşallah en kısa zamanda bu sorunları hallolur yavrumun dua edin kızlar.maşallah sevindim senin adına. insanın ailesi iyi hissettirir inşallah zaman güzelce hızlı geçer. bende gelen gidenler var şükürler olsun. bahçeye parka çıkıyoruz hemen hemen hergün. yoruldum inan. hem üçü ile aşağıda ilgilen hem ev işleri yemek... şükürler olsun.gerçi oğlum kendini kurtardı.
bu arada geçen çok büyük bir piknik alanında kızım kayboldu. 40 dk belki daha falza aradık.
ömrümden ömür gitti öldüm öldüm dirildim. bittim tükendim o anlarda. O 40 sk bana bir ömür gibi geldi. ağlayamadım dondum.
akşam ezanı az kalmıştı dedim ya hava kararır ve biz kızımı bulamazsak. eşim ve ben mahvolduk. güvenlik buldu motosikletle getirdiler. taaa nerelere yürümüş o minicik ayaklarıyla , heryer yeşil alan bana gelmek için yürümüş kuzum. abisi deliler gibi aradı bağıra bağıra. hemen şükür namazı kıldım.
hatta o gün eşime oku bize dedim giderken yolda. bende çok okudum. çok çok okudum, huyumdur dışarı çıkarken falan hep okurum. kazadan beladan korusun Mevlam bizi niyeti ile. c.tesi oldu olay hala etkisindeyim
Allah hepimizi korusun.
Hifaa leylunehar Nilayyy ve diğer kızlar sizler nasılsınız.
Peki sana da tüm emdiğini cıkarıyor gibi geliyor mu? Tedirginlikten bıraz fazla sordum kusura bakma.Emdikten sonra cikariyor canim genelde. Ama doktora sordum.normal dedi.
Kızlar lesitin kullanan oldu mu daha önce de sormuştum yorum yapılmamıştı ama şöyle bir okudum lafı geçmiş deneyen oldu mu ?sütümü arttırır mı acaba denemek istiyorum ben de
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş çok şükür. Çok sevindim sağ salim bulmuşsun kızını. Benim de en korktuğum şeylerden biridir çocukların kaybolması. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin. Ben iyiyim çok şükür ama oğlum bir türlü sakinleşemiyor. Kusması arttı kusacak gibi oluyor ara ara emdikten sonra midesi ağzına geliyor sanırım canı yanıyor. Doktor reflü olabilir dedi şurup verdi midesini rahatlatmak için. Kusturmamak için ekstra çaba harcıyorum. Doya doya sevemiyorum bebeğimi. Onun dışında neredeyse doğduktan 1 hafta sonradan beri kakası sümüksü onu da dert ediyorum. Bebeğim hep huzursuz şöyle sakince bir dakika durduğunu göremiyorum çok nadir geçen haftaydı sanırım ilk defa bir yerde kucakta sakince durdu. Genelde ya emiyor ya da ağlıyor. Uykuya dalmakta da sorun yaşıyor. Allah başka dert vermesin yeter ki dermansız olmasın bunlar bir şekilde hallolur diyorum ama üzülüyorum yıpranıyorum çok. İnşallah en kısa zamanda bu sorunları hallolur yavrumun dua edin kızlar.
Canım geçmişler olsun. Nasıl bir korku yaşadığını hayal bile edemiyorum gözümü kapattığımda. Rabbim size bağışlamış hemen bir sadaka ver canım sadaka belayı def eder malum. Rabbim tekrarından korusun inşallah. Selamet ve esenlik versin üç evladına da.maşallah sevindim senin adına. insanın ailesi iyi hissettirir inşallah zaman güzelce hızlı geçer. bende gelen gidenler var şükürler olsun. bahçeye parka çıkıyoruz hemen hemen hergün. yoruldum inan. hem üçü ile aşağıda ilgilen hem ev işleri yemek... şükürler olsun.gerçi oğlum kendini kurtardı.
bu arada geçen çok büyük bir piknik alanında kızım kayboldu. 40 dk belki daha falza aradık.
ömrümden ömür gitti öldüm öldüm dirildim. bittim tükendim o anlarda. O 40 sk bana bir ömür gibi geldi. ağlayamadım dondum.
akşam ezanı az kalmıştı dedim ya hava kararır ve biz kızımı bulamazsak. eşim ve ben mahvolduk. güvenlik buldu motosikletle getirdiler. taaa nerelere yürümüş o minicik ayaklarıyla , heryer yeşil alan bana gelmek için yürümüş kuzum. abisi deliler gibi aradı bağıra bağıra. hemen şükür namazı kıldım.
hatta o gün eşime oku bize dedim giderken yolda. bende çok okudum. çok çok okudum, huyumdur dışarı çıkarken falan hep okurum. kazadan beladan korusun Mevlam bizi niyeti ile. c.tesi oldu olay hala etkisindeyim
Allah hepimizi korusun.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş Rabbim yaşatmasın bi daha bende dışarı çıkarken çok okuyorum Allah’ a emanetiz...maşallah sevindim senin adına. insanın ailesi iyi hissettirir inşallah zaman güzelce hızlı geçer. bende gelen gidenler var şükürler olsun. bahçeye parka çıkıyoruz hemen hemen hergün. yoruldum inan. hem üçü ile aşağıda ilgilen hem ev işleri yemek... şükürler olsun.gerçi oğlum kendini kurtardı.
Allah hepimizi korusun.
Yok canım ne demek annelik 7-24 ,tedirginlik demek zaten hepimiz ayniyiz :)) yani oyle asiri kusma yok ama habire agzindan bisiler cikarip duruyor, kilo alimi iyi. Fazla emdigini cikariyor diyorlar. Kilo alimi iyiyse hic takilma canim ama gittiginde doktoruna binsoylersin kafandan ciksin diye.Peki sana da tüm emdiğini cıkarıyor gibi geliyor mu? Tedirginlikten bıraz fazla sordum kusura bakma.
amin amin hepimize esenlik sağlık versin. inşallah vereyim sadaka..iyiki hatılrlattın.Canım geçmişler olsun. Nasıl bir korku yaşadığını hayal bile edemiyorum gözümü kapattığımda. Rabbim size bağışlamış hemen bir sadaka ver canım sadaka belayı def eder malum. Rabbim tekrarından korusun inşallah. Selamet ve esenlik versin üç evladına da.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş Rabbim yaşatmasın bi daha bende dışarı çıkarken çok okuyorum Allah’ a emanetiz...
karapisso çok gecmis olsun ne hissettiğini cok iyi anliyorum benim kizimda magazada kaybolmustu o anlarda ömrüden ömür gidiyor. Bulununca bi müddet bacaklarim tutmadi saliverdim kendimi yere. Rabbim bi daha yasatmasin. Selametle...
Anlayısın için sağol :) Doktora götürdüm reflüsü var dediler. İlaca basladık inşallah düzelme olur. Kilo alımı şu an normal çok şükürYok canım ne demek annelik 7-24 ,tedirginlik demek zaten hepimiz ayniyiz :)) yani oyle asiri kusma yok ama habire agzindan bisiler cikarip duruyor, kilo alimi iyi. Fazla emdigini cikariyor diyorlar. Kilo alimi iyiyse hic takilma canim ama gittiginde doktoruna binsoylersin kafandan ciksin diye.
Önce emzirip öyle mi mama veriyosun canım evet mamayı önce veriyorsan emdiği süt fazla geliyordurPeki sana da tüm emdiğini cıkarıyor gibi geliyor mu? Tedirginlikten bıraz fazla sordum kusura bakma.
Canım Allah'ım beterinden esirgesin benim zeynebte kayboldu öyle aklım uçtu parkta resmen parkın yanında çocuklar yere halı sermiş oyuncak döküp oynuyorlarmış baya kalabalık çocuk grubuydu gitmiş yanlarına oturmuş hiç görmedim ma ömrümden ömrüm gitti o gün baya kendime gelemedim şimdi saniyelik görünmese aklım gidiyor Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin inşallahmaşallah sevindim senin adına. insanın ailesi iyi hissettirir inşallah zaman güzelce hızlı geçer. bende gelen gidenler var şükürler olsun. bahçeye parka çıkıyoruz hemen hemen hergün. yoruldum inan. hem üçü ile aşağıda ilgilen hem ev işleri yemek... şükürler olsun.gerçi oğlum kendini kurtardı.
Allah hepimizi korusun.
Gecmis olsun canim benimAnlayısın için sağol :) Doktora götürdüm reflüsü var dediler. İlaca basladık inşallah düzelme olur. Kilo alımı şu an normal çok şükür
Canım Allah'ım beterinden esirgesin benim zeynebte kayboldu öyle aklım uçtu parkta resmen parkın yanında çocuklar yere halı sermiş oyuncak döküp oynuyorlarmış baya kalabalık çocuk grubuydu gitmiş yanlarına oturmuş hiç görmedim ma ömrümden ömrüm gitti o gün baya kendime gelemedim şimdi saniyelik görünmese aklım gidiyor Rabbim evlatlarımızı korusun acılarını göstermesin inşallah ❤