bu mesajı kaçırdım kusura bakma. kilosu gayet güzel hafatsına göre. inşallah en kisa zamanda evine döner yavrun evinizi Şenlendirir. doktorlar ne dior ne zaman çıkar tahmini bir zman varmı ?
Cnm 35 haftalik dogdu.2490 gr.ciger gelistirici ignede vurdu dogumdan 9 saat once ama yetmedi sanirsam kuzuma. Dogunca solunum sikintisi cekti. Simdide biseyler yiyemiyor emmeyi bilmiyor.yerken de kandaki oksijen seviyesi dusmesin diye takipte.dun ilk kez kucagima verdiler.cok sukur ben 6cc sut verdim biberonla oglusuma.bakalim bugun dr kontrolu var belki mamasini artirirlar damardan degil kendi basina biseyler yutabildiginde emzirmemi deniycekler mis. Dr her sey bebegine bagli.tek sikintisi erken dogmak ben ona iyi de diyemem kötu de cunku premature bebekler cok hizli gelisim gosterebilirler.birden cok hizlida iyilesebilirler ya da terside olabilir diyor.ama cok sukur simdilik iyiye dogru gitti.
Inss cnm birdahaki bayramda bizde susler ousler gezdiririrz kuzularimizi.

Canım sen emzirme kampı gibi bişey yapmıştın faydasını gördünmü

Yapmadım canım ama yapicam inşallah. Mamayı günde 4 defa veriyorum ve sürekli meme veriyorum , bunun bile faydasını gördüm , gerçi kiloya bakilmadi bakılınca mamaya gerek yoksa ona göre yol izlicem.
Mamayı da 2 buçuk saatte bir 50 veriyodum,artık 4-5 saatte bir 60 ml veriyorum, bazen 6;saat oluyo süre.

Allah beterinden korusun,yavruna acil şifalar versin,tez vakitte kucağında emzirdigin günleri de gör inşallah

Benim kızda başlarda daha çok meme veriyordum mama günde iki kere falandı çokta ağlamıyordu bende heralde sütüm yetiyor diyordum sonra doktora gidip kilo tartılınca meğer kızım aç yasamış 12 günde sadece 100 gram almıştı bende mamayı çoğalttım ama hep emzirdikten sonra veriyorum ve çok emziriyorum uyanık olduğunda sürekli emziriyorum..bende şu emzirme kampını deniyim diyorum

Rabbim kısa zamanda kucağına sağlı bir şekilde almayı nasip etsin inş..

ayyy yavrunun Size dua edelim inşallah en yakın zamanda emer. emine yolluuorlar eve. benim ilk bebeğimde solunum sıkıntısı yaşadık yoğun bakımda kaldı ve emmediği için bırkamadıalr eve.

R rkndmt kuzum sütü düşünmemeye gayret et . düşündükçe engel oluruoz süt salgısına.
emzirme kampına ben girdim B Beklenngn 5 gün süre benim. belki daha az veya fazla. yeme İçme hariç sürekli bebeği emzirme işe uğraştım. yatakta emzirdim sürekli. uykusuz geceler günler. Sora süt indi elhamdülillah çok şükür şimdi herşey yolunda. ama 2 haftaya yakın sürdü emmeyi öğrenmesi.

Allahım şifasını versin miniğimin inş canım en kısa zamanda toparlansın kuzum

Kızlar bebeğe kimlik çıktıktan sonra isim değişikliği zor mu oluyor illa mahkemeye mi başvurmak gerekiyor bilgisi olan varmı

Doktora danis tabi canım. Daha iyi olur

Selam annelerHepimizin geçmiş bayramı mübarek olsun.. karapisso iyiyiz canım çok şükür.Pazartesi aile hekimliğinde kontrolümüz ve ilk aşımız var. Bakayım bebeğimin kilosu nasıl? Bir aydır ne doktora ne aile hekimine gitmedik. Sadece anne sütü veriyorum. Kendim habire süt artırıcı şeyleryiyorum. Miniğim de toparlanmış gibi geliyor gözüme bakalım.. Salıda kırkımız çıkacak Allah nasip ederse.. Günler yoğun geçiyor pek fırsatım olmuyor yazmaya ayrıca eskiden yani iş yerindeyken pcden rahat rahat girip bakıp yazıyordum şimdi hem tlf girmek zor oluyo tlf kasıyo falan hemde tam bakayım diyorum bişey çıkıyo. Neyse canım bi ara gözüme takıldı memlekete gitmeyi ertelemişsin çok doğru bir karar canım. Maddi manevi daha iyi olmuş. Daha hayırlı da olmuştur bence senşn için. başka neler yapıyorsun? Kuzuların nasıl? Tatil geldi yükün azalır ibşallah. asitane Hifaa diğer kızlar nasılsınız? Minnoşlarınız da iyidir inşallah. Herkese bol sütlü az gazlı günler

Maşallah canım bizde önümüzdeki hafta kontrole gitcez hem kendi ameliyat yerim için hemde oğlum için inşallah herşey yolundadır biz kendimizi iyi hissedince köye geldik bugün

İsim değişikliği artık daha kolay canım bı dilekçeye bakiyor bildiğim kadarıyla
Teşekkür ederim canım ilk olarak mihrimah istiyorduk sonra mihriban diyen oldu soylemesi kaba geldi vazgeçtik şimdi şura koyduk ismini ama lohusalıktanmı neden bilmiyorum ısınamadım isime çok kötü hissediyorum

Canım kötü hissetme,çaresi var herseyin,. İçine sinen ve kızının da ileride begenebilecegi bir isim koyarsin, uygun yollarla değiştirirdi, stres yapma bence. İsim koymak zor,klasik düz sade , bir kerede anlaşılabilen isimler hayatı kolaylaştırıyor , benim yeğenimin adi değişik , bir kere söyleyince yanlış anlayanar oluyo, farklı telaffuz edenler vs. Şura da güzel ısimmis bu arada telaffuzu hoş

Tesekkur ederim belkide suan böyle düşünüyorum cok saol

haklısın canım . inşallah sağlıklı olalım elimize fırsat geçtikçe yazarız ve evet iyiki iptal ettik çok şükür her şeyde bir hayır var. elime fırsat geçtikçe bir bitki çayı içiyorum inan. elime fırsat geçmiyor ki yiyip içeyim.
benim minikinde kontrolu var p.tesi inşallah gidebilirim. Kilo aldı çok şükür belli toparlandı. abi nasıl bebeğe karşı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…