Canım senin de iki çocuk olsa inan sen de yetişirdin ikisine de. Anladım ki beyinde olup bitiyor bu işler. Evde sana yardım eden birinin olduğunu biliyorsun ve tek çocuğun var. Ona göre enerji üretiyor bedenin. Ama iki çocuğun ya da daha fazlası olsaydı ve her iş sana baksaydi enerjin de o nispette çok olurdu. Ben bekarken dünyanın en uykucu insanlarından biriydim şimdi ise sabah altıda bir kalkıyorum akşam yatana kadar ayaktayım mecburen.
Göğüs ucun için hiçbir önerim yok malesef ama çok geçmiş olsun demek istedim. İnşallah bir an önce geçer. Ben de senin bu çabanı takdir ediyorum gerçekten. İnşallah muvaffak olursun
Allah razı olsun canım , inşallah emeklerime karşılık alırım annemdiyor ki; senin gibi kimse böyle saatlerce uğraşmaz memeleri için,uyuyup dinlenecegin vakitleri buna ayiriyosun, süt yok deyip mamayı verip canını sikmazdi diyo,ama napiyim ben bu emeklerle Allah'tan istiyorum elimden geleni yapıyorum,uyumak yerine göğsümu açmakla,sagmakla uğraşıyorum Allah hepimize yardım etsin