• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maşallah canım ❤️ bizde önümüzdeki hafta kontrole gitcez hem kendi ameliyat yerim için hemde oğlum için inşallah herşey yolundadır 🤗 biz kendimizi iyi hissedince köye geldik bugün 😅

ohh ne güzel . köyünüz nasıl yeşil alanı bağı bahçesi bolmu?
benim misafirim vardı. bahçeye indik onunda 50 günlük bebeği var . ikimizin iki çocuk yaşlar yakın. iyi eğlendiler evde sıkılıyor insan.

Tesekkur ederim belkide suan böyle düşünüyorum cok saol

canım benim bende zeynep rana ismine kolay alışamadım, çok severek koydum ben buldum ismi.
eşimden daha hoşuma giden isim gelmeyince en makul isim oldu. belki seninde benim gibi alışma sürecin vardır. ben alıştım artık. zamana bırak eğer hoşuna gitmezse değişim için harekete geçersin.

canım benim bende zeynep rana ismine kolay alışamadım, çok severek koydum ben buldum ismi.
eşimden daha hoşuma giden isim gelmeyince en makul isim oldu. belki seninde benim gibi alışma sürecin vardır. ben alıştım artık. zamana bırak eğer hoşuna gitmezse değişim için harekete geçersin.
Evet en iyisi sanırım zamana bırakmak alısırm belki zamanla

ohh ne güzel . köyünüz nasıl yeşil alanı bağı bahçesi bolmu?
benim misafirim vardı. bahçeye indik onunda 50 günlük bebeği var . ikimizin iki çocuk yaşlar yakın. iyi eğlendiler evde sıkılıyor insan.
Evet canım yeşillikli meyve ağaçlarımız var havadar o yüzden sık sık gideriz kızımla çok seviyoruz

D dimu1984 mesajları yeni okudum çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda miniğine sağlıkla kavuşursun. Her şeyin iyiye gitmesine sevindim Allah beterinden korusun. 💗

leylunehar leylunehar inşallah sağlığınız yerindedir canım. Senin gözüne toplanmış geliyorsa güzel kilo almıştır mutlaka. Biz de haftaya ikinci ay kontrollerimiz ve aşımız için gideceğiz. Artı olarak rotayı da yaptırmayı düşünüyorum. Bu ay kaç kilo aldı merak ediyorum. İnşallah sütüm yetiyor ve de yarıyordur kızıma. 😊

@karapisso nasılsın canım her şey yolunda mı 😍 sabah kızımı yıkadık konaklarını temizledim iyice şükür kurtulduk 😁 süt ürünlerine geri döndüm aşırı yememek kaydıyla. Kabarıklıklar çoğalmadı, sanırım alerjisi yok ve bu ihtimal beni çok sevindiriyor resmen aç kalmıştım 😂

@Hifaa R rkndmt Nilayyy Nilayyy ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız ? İnşallah herkesin keyfi yerindedir 💕

D dimu1984 mesajları yeni okudum çok çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda miniğine sağlıkla kavuşursun. Her şeyin iyiye gitmesine sevindim Allah beterinden korusun. 💗

leylunehar leylunehar inşallah sağlığınız yerindedir canım. Senin gözüne toplanmış geliyorsa güzel kilo almıştır mutlaka. Biz de haftaya ikinci ay kontrollerimiz ve aşımız için gideceğiz. Artı olarak rotayı da yaptırmayı düşünüyorum. Bu ay kaç kilo aldı merak ediyorum. İnşallah sütüm yetiyor ve de yarıyordur kızıma. 😊

@karapisso nasılsın canım her şey yolunda mı 😍 sabah kızımı yıkadık konaklarını temizledim iyice şükür kurtulduk 😁 süt ürünlerine geri döndüm aşırı yememek kaydıyla. Kabarıklıklar çoğalmadı, sanırım alerjisi yok ve bu ihtimal beni çok sevindiriyor resmen aç kalmıştım 😂

@Hifaa R rkndmt Nilayyy Nilayyy ve diğer arkadaşlar sizler nasılsınız ? İnşallah herkesin keyfi yerindedir 💕

maşallah ne güzel temizlenmesi. inşallah alerji değildir annesi , şükürler olsun daha iyiyim. bayram tatili nasıl geçti anlamadık , çok şükür. bundan sonra gelen gidenim olur.
dün arkadaş geldi bahçeye indik çıktık yoruldum inan. yaz benim için in çık demek :D

sağlığın afiyetin daim olsun.

Evet canım yeşillikli meyve ağaçlarımız var havadar o yüzden sık sık gideriz kızımla çok seviyoruz

sevilmezmi kuzum. maşallah çok güzel. benimde hayalimde böyle bir köy Evi veya bahçeli ev almak var. inşallah gençken sağlıkla nasip eder Rabbim.

Kızlar bebeğe kimlik çıktıktan sonra isim değişikliği zor mu oluyor illa mahkemeye mi başvurmak gerekiyor bilgisi olan varmı
Canım kimlik çıktıktan sonra ancak mahkeme kararıyla değiştirebilirsin bebeğinin ismini, bulunduğun yer asliye hukuk mahkemesine anne ve baba birlikte isim tashihi davası açacaksınız, mahkeme tanık dinlemek de isteyebilir bilgin olsun

sevilmezmi kuzum. maşallah çok güzel. benimde hayalimde böyle bir köy Evi veya bahçeli ev almak var. inşallah gençken sağlıkla nasip eder Rabbim.
Aynı dusuncedeyiz canım bizde bizim bahçe biraz ıssız bi yerde orda devamlı kalamiyoruz ama bahçeli bir ev bizde istiyoruz içinde tavuk felan beslicez de inşallah yani 😅 Allah'ım nasip etsin en yakın zamanda kendimize versin inşallah ❤️

Aynı seyi
kızlar havalar sıkacak hergün kıyafet değiş duş çamaşır yıkama işleriyle geçiyor... sizlerde durumlar nasıl ?
Aynen canım cidden günde iki defa üst değişme ihtiyacı doğuyor resmen sıcaktan 🤔 birikmeden çalıştırıyorum makineyi 😅

Canım sağol sen nasılsın, iki çocukla maşallah diyorum sana. Ben tek çocukla ve sürekli yanımda bir kişi olmasına rağmen yapamıyorum ,annem bir çocuk bakıyorsun hicbisey yapmıyorsun , nasıl bu kadar yorgunsun anlamıyorum diyo😊

Kizkar göğüs ucu yaraları için en etkili yöntem nedir? Hem yaralar var, hem de tek göğsün sürekli tıkanıyor,göğüs ucunda deliklerin olması gereken yerde kurumus süt oluyo sürekli,ve bir türlü acilmiyo sut gelmiyo,duş alıp baya sıcak yapıyorum suyu göğsünü bastira bastora masaj yapıyorum, ucuna tazyikli sıcak su tutuyorum da biraz aciliyo süt geliyo bir kaç delikten. Her defasında suya giremiyorum , zaten yara ve hassas, birde bu tıkanıklık çok canımı yakıyor,süt gitmesin diye canım yana yana pompaliyorum ,duşa giriyorum sıkiyırum ama hergun aynı şey, bunu yaşayan oldumu hiç,kesin çözüm nedir kizlar ya😭

Canım sağol sen nasılsın, iki çocukla maşallah diyorum sana. Ben tek çocukla ve sürekli yanımda bir kişi olmasına rağmen yapamıyorum ,annem bir çocuk bakıyorsun hicbisey yapmıyorsun , nasıl bu kadar yorgunsun anlamıyorum diyo😊

Kizkar göğüs ucu yaraları için en etkili yöntem nedir? Hem yaralar var, hem de tek göğsün sürekli tıkanıyor,göğüs ucunda deliklerin olması gereken yerde kurumus süt oluyo sürekli,ve bir türlü acilmiyo sut gelmiyo,duş alıp baya sıcak yapıyorum suyu göğsünü bastira bastora masaj yapıyorum, ucuna tazyikli sıcak su tutuyorum da biraz aciliyo süt geliyo bir kaç delikten. Her defasında suya giremiyorum , zaten yara ve hassas, birde bu tıkanıklık çok canımı yakıyor,süt gitmesin diye canım yana yana pompaliyorum ,duşa giriyorum sıkiyırum ama hergun aynı şey, bunu yaşayan oldumu hiç,kesin çözüm nedir kizlar ya😭
Yara için dr bana hametan diye bir merhem yazmıştı çok şükür iyi geldi her emzirmeden sonra sürüyordum yumuşak kalsın diye ve sürekli meme ucunu kuru tutmya çalışıyordum.yani havalandıriyordum..10 günde iyileşmişti

Yara için dr bana hametan diye bir merhem yazmıştı çok şükür iyi geldi her emzirmeden sonra sürüyordum yumuşak kalsın diye ve sürekli meme ucunu kuru tutmya çalışıyordum.yani havalandıriyordum..10 günde iyileşmişti

Bende yapıyorum aynısını, ama çözüm olmadı,hep açık hep hava aliyo,sıcak duş,sıcak kompres, masaj vs yoruldum artık ya. Yarayı geçtim artık ucu tikanik göğsünün tekinin. Ne yapsam da tekrarliyo bir gunde

maşallah ne güzel temizlenmesi. inşallah alerji değildir annesi , şükürler olsun daha iyiyim. bayram tatili nasıl geçti anlamadık , çok şükür. bundan sonra gelen gidenim olur.
dün arkadaş geldi bahçeye indik çıktık yoruldum inan. yaz benim için in çık demek :D

sağlığın afiyetin daim olsun.
Nerede hareket orda bereket derler 😂 zaten enerjiktin bahçeye inip çıktıkça daha da enerjin yerinde olur inşallah 😁 ben kimseler gelmeden kaçacağım buralardan gelenler anneme gelsin artık 😅

Kizlar emziren anneler ne yiyorsunuz ? Bebegimin gaz sorunu var ve dikkat edincecidden cok fark oluyor. Hersey yasak ama ne yiyecegimi sasirmis durumdayim. Birde safra kesemde tas var yumurta borek corekte yiyemiyorum. E bulgur kurubaklagil sebze meyve hepsi gaz yapiyor, doktor yeme diyor. Evde yapcak yemek bulamiyorum surekli hindi tavuk balik kofte yapıyorum. Varmı bildiğiniz gaz yapmayan yemekler :(

Canım senin de iki çocuk olsa inan sen de yetişirdin ikisine de. Anladım ki beyinde olup bitiyor bu işler. Evde sana yardım eden birinin olduğunu biliyorsun ve tek çocuğun var. Ona göre enerji üretiyor bedenin. Ama iki çocuğun ya da daha fazlası olsaydı ve her iş sana baksaydi enerjin de o nispette çok olurdu. Ben bekarken dünyanın en uykucu insanlarından biriydim şimdi ise sabah altıda bir kalkıyorum akşam yatana kadar ayaktayım mecburen. 😁😂

Göğüs ucun için hiçbir önerim yok malesef ama çok geçmiş olsun demek istedim. İnşallah bir an önce geçer. Ben de senin bu çabanı takdir ediyorum gerçekten. İnşallah muvaffak olursun 👍

Back