Çok fazla ya .
Özel hastane mi alıyor bu kadar

inşallah aşka önemli. biz en geç 7.gün kestik

ve ben eşime sormadım
adamın içine oturmuş o yazdı bana
canımız sağ olsun şükürler olsun var harcıyoruz. Allah kimseleri sıkıntıya sokmasın.
dua ve yi dileklerin için Allah razı olsun canım. oğlun nasıl iyimisiniz?

Canım nerede yaşıyorsun eşinin ve senin mesleğiniz ne?

Merhaba sevgili mayis anneleri.
Bende minik kuzumu 30 mayista dogum yaptim.35 haftalik 2490 gr ve 49 cnm ti.ancak erken dogumdan solunum sikintisi vardi ve hala kuvezde .8 gun oldu ama biz hala kavusamadik birbirimize. Ins en kisa zamanda bizde kavusacagiz oglusumla . Sizlerin yazilarini okudum.masallah Allahim hepimiziin evlatlarina saglik sihhat uzun omur versin ins.

Biz de de sanirim benim yuzumden dogru durust bayram yapan olamadi. Bebegimiz kuvezde.goremedik.evde diger oglum5 yasinda o sikılıyor ilgi istiyor bayram diyor. Ee lohusalik bebek yok gidip camdan bakip geliyoruz ..gelen giden saolsun.. harika!! bir bayram gecirdim yani.. ins bundan sonrasi guzel gecer evlatlarimiz ile

Allah'ım tez vakitte bebeğinize kavuştursun inşallah Allah'ım beterinden esirgesin

inşaAllah tatlım. YaFettah çok çekmek lazım.
ben her sabah ya rezzak vé yaMelik esmalarını okuyorum geniş rızık ve bereket için. eşim 12 yıldır bekliyor bu işi. kaç kez direkten döndü olmadı. bu kez nasip bakalım nolacak. en kısa zamanda hayırlı kapılar açılsın hepimize. ben su içirmiyorum.

Son düzenleme:
Rabim tez zamanda şifa versin kavuştursun meleğinize inş

Estağfurullah neden senin yüzünden olsun. bebeğine acil şifalar diliyorum canım. bebeğin neden küvözde. inşallah seneye minnoşları süsler püsler güzelce gezerek güzel bir bayram yaşarız hepimiz . bu bayram bize lohusalık vurdu hemde derinden

Muştayız biz ben Kuran kursu hocasıyım eşimde öğretmen ama atanamadık daha...
inşallah bebeğinin bereketini görürsnüz ikinizde atanır rahat günlere kavuşursunuz

bebeklerimizin bereketini gördük biz çok net. bu kızımda en büyük iş olacak inşallah hayırlısıyla. çünkü her birinde doğmadan bir ay evvel gördük hayrını. darısı Size

bu mesajı kaçırdım kusura bakma. kilosu gayet güzel hafatsına göre. inşallah en kisa zamanda evine döner yavrun evinizi Şenlendirir. doktorlar ne dior ne zaman çıkar tahmini bir zman varmı ?

İnş canım muhakkakki bu dünya bir imtihan yeridir..inş bizde imtihanı verenlerden oluruz..Rezzak olan Mevlamdır illaki rızkımızı verecek inş en kısa zamanda nasip etsin

Sağol canım Allah daha çok versin kim ne istiyorsa.
Oğlum iyi, bana dua edin sütüm bol bol yetecek kadar gelsin oğluma, bu ara en çok onu düşünüyorum

Allahım hayırlı rızık kapıları açsın inş canım en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…