Canım Allah gönlünüze göre versin inşallah iş konusunda.
Masrafları bilmiyorum edin takip ediyor ilgileniyor, bende sormadım , sadece doğuma verdiğimiz kuru para 7500 lira onu biliyorum ama illa birşeyler olmuştur fazladan. Bende oğluma bir kan akiticam inşallah en kısa sürede, bizimde baya olmustur ama hiç ilgimi cekmiyo bunu sormakdoğumdan sonra kafayı emzirme sut biberon vs ile bozdum
Bu arada iş demişken arkadaşlar bende sizlerden dua istiyorum eşim iş bulsun diye ya o yada ben atanabilsek rahatlıycaz ama maalesef şimdiye kadar olmadı hep geçici çalıştık..gerçekten bu bikaç aydır bayaa sıkıntıdayız..Rabbime helal bir rızık kapısı için dua ediyorum..
Canım Allah gönlünüze göre versin inşallah iş konusunda.
Masrafları bilmiyorum edin takip ediyor ilgileniyor, bende sormadım , sadece doğuma verdiğimiz kuru para 7500 lira onu biliyorum ama illa birşeyler olmuştur fazladan. Bende oğluma bir kan akiticam inşallah en kısa sürede, bizimde baya olmustur ama hiç ilgimi cekmiyo bunu sormakdoğumdan sonra kafayı emzirme sut biberon vs ile bozdum
ve ben eşime sormadım
adamın içine oturmuş o yazdı bana
canımız sağ olsun şükürler olsun var harcıyoruz. Allah kimseleri sıkıntıya sokmasın.
dua ve yi dileklerin için Allah razı olsun canım. oğlun nasıl iyimisiniz?
Bu arada iş demişken arkadaşlar bende sizlerden dua istiyorum eşim iş bulsun diye ya o yada ben atanabilsek rahatlıycaz ama maalesef şimdiye kadar olmadı hep geçici çalıştık..gerçekten bu bikaç aydır bayaa sıkıntıdayız..Rabbime helal bir rızık kapısı için dua ediyorum..
Merhaba sevgili mayis anneleri.
Bende minik kuzumu 30 mayista dogum yaptim.35 haftalik 2490 gr ve 49 cnm ti.ancak erken dogumdan solunum sikintisi vardi ve hala kuvezde .8 gun oldu ama biz hala kavusamadik birbirimize. Ins en kisa zamanda bizde kavusacagiz oglusumla . Sizlerin yazilarini okudum.masallah Allahim hepimiziin evlatlarina saglik sihhat uzun omur versin ins.
Kızlar lohusalıkla birlikte bol sıkıntılı zor bir bayram oldu bize bu yıl.
Dün gece yatmadan kendime söz verdim. ahanda sizlerle paylaşıyorum sözümü
sakin bir anne eş olacağım
bağırmak yok. çok üzülüyorum bu aralar tahmmül noktasında çok zor zamanlar yaşıyorum. lohusalıktan hep bunlar eminim.
Sizler nasılsınız?
durumalAr nasıl bayramınız güzel geçtimi?
Biz de de sanirim benim yuzumden dogru durust bayram yapan olamadi. Bebegimiz kuvezde.goremedik.evde diger oglum5 yasinda o sikılıyor ilgi istiyor bayram diyor. Ee lohusalik bebek yok gidip camdan bakip geliyoruz ..gelen giden saolsun.. harika!! bir bayram gecirdim yani.. ins bundan sonrasi guzel gecer evlatlarimiz ile
Biz de de sanirim benim yuzumden dogru durust bayram yapan olamadi. Bebegimiz kuvezde.goremedik.evde diger oglum5 yasinda o sikılıyor ilgi istiyor bayram diyor. Ee lohusalik bebek yok gidip camdan bakip geliyoruz ..gelen giden saolsun.. harika!! bir bayram gecirdim yani.. ins bundan sonrasi guzel gecer evlatlarimiz ile
inşaAllah tatlım. YaFettah çok çekmek lazım.
ben her sabah ya rezzak vé yaMelik esmalarını okuyorum geniş rızık ve bereket için. eşim 12 yıldır bekliyor bu işi. kaç kez direkten döndü olmadı. bu kez nasip bakalım nolacak. en kısa zamanda hayırlı kapılar açılsın hepimize. ben su içirmiyorum.
Bende minik kuzumu 30 mayista dogum yaptim.35 haftalik 2490 gr ve 49 cnm ti.ancak erken dogumdan solunum sikintisi vardi ve hala kuvezde .8 gun oldu ama biz hala kavusamadik birbirimize. Ins en kisa zamanda bizde kavusacagiz oglusumla . Sizlerin yazilarini okudum.masallah Allahim hepimiziin evlatlarina saglik sihhat uzun omur versin ins.
Estağfurullah neden senin yüzünden olsun. bebeğine acil şifalar diliyorum canım. bebeğin neden küvözde. inşallah seneye minnoşları süsler püsler güzelce gezerek güzel bir bayram yaşarız hepimiz . bu bayram bize lohusalık vurdu hemde derinden
inşallah bebeğinin bereketini görürsnüz ikinizde atanır rahat günlere kavuşursunuz
bebeklerimizin bereketini gördük biz çok net. bu kızımda en büyük iş olacak inşallah hayırlısıyla. çünkü her birinde doğmadan bir ay evvel gördük hayrını. darısı Size
bu mesajı kaçırdım kusura bakma. kilosu gayet güzel hafatsına göre. inşallah en kisa zamanda evine döner yavrun evinizi Şenlendirir. doktorlar ne dior ne zaman çıkar tahmini bir zman varmı ?
inşallah bebeğinin bereketini görürsnüz ikinizde atanır rahat günlere kavuşursunuz
bebeklerimizin bereketini gördük biz çok net. bu kızımda en büyük iş olacak inşallah hayırlısıyla. çünkü her birinde doğmadan bir ay evvel gördük hayrını. darısı Size
İnş canım muhakkakki bu dünya bir imtihan yeridir..inş bizde imtihanı verenlerden oluruz..Rezzak olan Mevlamdır illaki rızkımızı verecek inş en kısa zamanda nasip etsin
ve ben eşime sormadım
adamın içine oturmuş o yazdı bana
canımız sağ olsun şükürler olsun var harcıyoruz. Allah kimseleri sıkıntıya sokmasın.
dua ve yi dileklerin için Allah razı olsun canım. oğlun nasıl iyimisiniz?