hayırlı olsun canım inş iki bebeğini de sağ salim kucağına alırsınİNşallah inşallah..
20 gün sonra yine kontrolüm var bakalım iki yaramaz ne yapıyor :)
Çok haklısınız bazen buradaki kadınların doktorlardan daha çok şey bildiğini düşünüyorum.. neden günde birkaç doktor gezmek zorundayız ki birisi de işini düzgün yapsa..
Senin de hayirli haberlerini alacagiz insallah. Bence kalp atisini bile duyarsinTabiki herkes gibi benimde en büyük korkum boş veya dış gebelik. tabi doktora gitme süremi uzatarak bu korkumu dahada tetiklemiş oldum. şimdi cumartesi ilk randevum var ve 7. haftaya girmiş olacağım. dış olsa bi şekilde belirti verirdi diye düşünüyorum ama ya boşsa? ne bilim.. rabbime emanet..
İnş bebeğin seninledir canım dualarımız seninle..
Allah razı olsun canım benim...
Ölçuyorum ben cok düsüyor.ilk hamileligimdede böyleydi hatta bayilmistim.fazla bisey yuyemiyorum ondan galiba.vucutta bisey eksik kesinCanım tansiyonunu ölçtürdün mü, yoksa başın döndüğü içinmi düşüyo dedin, acıktığındada olabiliyor çünkü bu baş dönmeleri benimde bi kaç gündür vardı baş dönmem hep aynı saatlerde oluyodu bişeyler atıştırınca hemen düzeliyorum
Olabilir canım dikkat et kendine biz dikkat etmezsek kimse bakmaz bize,Ölçuyorum ben cok düsüyor.ilk hamileligimdede böyleydi hatta bayilmistim.fazla bisey yuyemiyorum ondan galiba.vucutta bisey eksik kesin
Inşallah canimm yarın öğrenicem umarım güzel haberlerle gelirim size dua edin bana :)İnş bebeğin seninledir canım dualarımız seninle..
İnş canım minicik kalbi atmaya başlamıştır bebeğininKarından ultrasonla 6 haftayı bitirdikten sonra duyanlar oluyor ama tam olarak ne zaman başlar hiç bilmiyorum. Herkesin de aynı zamanlarda olmayabiliyor. Ben net olsun diye tam 7 haftalıkken kalp atışı için gittim.
Bazen bilmemek daha iyi oluyor canim evet duramıyor araştırıyoruz ama ister istemez etkileniyoruz ..bişey diyimmi bu beyin çok enteresan. deminden beri boş gebelik araştırıyorum ya.. yazmış ki bi site,tüm belirtiler mide bulantısı olur ama zamanla kaybolur.. bunu okudum. ve benim 10sn.içinde bulantım gitti. midem bulanıomu die kendimi kontrol ediyorum. yok yok kafayı yedirir bu internet insana.
bişey diyimmi bu beyin çok enteresan. deminden beri boş gebelik araştırıyorum ya.. yazmış ki bi site,tüm belirtiler mide bulantısı olur ama zamanla kaybolur.. bunu okudum. ve benim 10sn.içinde bulantım gitti. midem bulanıomu die kendimi kontrol ediyorum. yok yok kafayı yedirir bu internet insana.
Aynen bende devamlı araştırıyorum aslında benim geçen ay kimyasal yasamam sebep oldu böyle hep araştırmama ne kadar araştırsak boş olacak olan oluyor ama dediğin gibi insan duramıyor ..bende senin gibiyim her değişikliğin farkındayım 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum gerçekten yarın 5+2 yiz kontrolüm var inşallah embriyomu görebilirim stres yoruyor beynimiCok arastirmakta iyi degil arkadaşlar desemde kendime soz geciremuyirum... Bugun niye midem bulanmadi diyorum...
Bende kendimi cok dinliyorum...hayirlisi...
Gelll cuma gel
Cok arastirmakta iyi degil arkadaşlar desemde kendime soz geciremuyirum... Bugun niye midem bulanmadi diyorum...
Bende kendimi cok dinliyorum...hayirlisi...
Gelll cuma gel
Bende görmedimSanirim çoğunu z keseyi gordunuz ben daha cuma gunu. Gorucem insallah 5+6olucam....sizleri okuyup duruyorum..
Yarim saate bir aciyorum..siteyi....
İnş canım güzel haberlerini bekliyoruzInşallah canimm yarın öğrenicem umarım güzel haberlerle gelirim size dua edin bana :)
Hayrlı olsun inşallah ikisinide sagsalım alırsın kucagın ikiz bebeklerı çok severım ama başkasındaKızlaaaaaaaaaaaarrr
Doktordan geliyoruuuum..
Benim bu hastanelik
Birinin kesesi biraz bozuk o düşebilir de kalabilir de ona müdahale etmicez ded
Çok üzüldüm gercekten halakı annenın yaptığı sen bu durumdayken aradı aramadı olur mu tamam kırldysan onu bildir ama kusmek nedır hamıle kadına ama skma canını sen bebıslerın yanında oyle dusun Rabbım onlara saglık versınKızlar ben çok kötüyüm hayattan soğudum depresyon da başladı kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak da istemiyorum bulantılar beni mahvetti tek başıma çok zor durumdayım. Sabah oğlumla birlikte hastaneye gittim serum taktırdım o da yanımda oturdu bitene kadar . Bütün bunların üstüne memleketten döneli 9 gün oldu annemi aramamıştım bugün aradım açmadı ama döndüm döneli o da beni hiç aramadı nasılsın diye sormadı teyzeme sordum bana küsmüş. Benim dersim çektiğim bana yetiyor ben bu durumdayken yalnızken bir de bana küsüyor ve ben bir de buna canımı sıkıyorum yeter artık gerçekten. Günlerdir hiçbir şey yemedim eşimi bile akşam 2 saat falan görüyorum yoğun çalışıyor tek başıma mücadele etmeye çalışıyorum. Benden başka kim vardır acaba kimsesi olmayan çocuğuyla birlikte tek başına hastane köşesinde serum yiyen
Bravo çok güzel yazmışsınTabi ki buradaki hic kimse 6 yil tip fakultesi üzerine 4 yil kadin dogum ihtisasi yapmadi. Sayisiz nobet, bir suru ameliyat. Mumkun degil onlar kadar bilebilmemiz. Ama uzun uzun ilgilenip sorulan cevaplara cevap vermeyebiliyor. Bazen biz de abartiyoruz her seyi sorarak. Is yukleri cok fazla malesef kadin dogum gibi branslarda doktorlar hayatindan beziyor. Isini bebekleri cok seven isine aşık birilerini bulursaniz yapışın.