2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısınız bazen buradaki kadınların doktorlardan daha çok şey bildiğini düşünüyorum.. neden günde birkaç doktor gezmek zorundayız ki birisi de işini düzgün yapsa..

Tabi ki buradaki hic kimse 6 yil tip fakultesi üzerine 4 yil kadin dogum ihtisasi yapmadi. Sayisiz nobet, bir suru ameliyat. Mumkun degil onlar kadar bilebilmemiz. Ama uzun uzun ilgilenip sorulan cevaplara cevap vermeyebiliyor. Bazen biz de abartiyoruz her seyi sorarak. Is yukleri cok fazla malesef kadin dogum gibi branslarda doktorlar hayatindan beziyor. Isini bebekleri cok seven isine aşık birilerini bulursaniz yapışın.

Senin de hayirli haberlerini alacagiz insallah. Bence kalp atisini bile duyarsin

Ölçuyorum ben cok düsüyor.ilk hamileligimdede böyleydi hatta bayilmistim.fazla bisey yuyemiyorum ondan galiba.vucutta bisey eksik kesin

Inşallah canimm yarın öğrenicem umarım güzel haberlerle gelirim size dua edin bana :)

bişey diyimmi bu beyin çok enteresan. deminden beri boş gebelik araştırıyorum ya.. yazmış ki bi site,tüm belirtiler mide bulantısı olur ama zamanla kaybolur.. bunu okudum. ve benim 10sn.içinde bulantım gitti. midem bulanıomu die kendimi kontrol ediyorum. yok yok kafayı yedirir bu internet insana.

Bazen bilmemek daha iyi oluyor canim evet duramıyor araştırıyoruz ama ister istemez etkileniyoruz ..

ona bakarsanız hiç midem bulanmadı benim, boş gebelikte bhcg yüksek olur diye okumuştum benim bat 3 gün geçince 680 di iki gün sonra 1800 oldu 6 gün sonra 10000 e gelmişti, ben de bir süreliğine aynı sizin gibi düşündüm, bu tarz şeylerin belirtisi olmuyor, kendinizi kurarak üzmeyiniz diyeceğim ama bu hepimiz için zor.

Cok arastirmakta iyi degil arkadaşlar desemde kendime soz geciremuyirum... Bugun niye midem bulanmadi diyorum...
Bende kendimi cok dinliyorum...hayirlisi...
Gelll cuma gel
Aynen bende devamlı araştırıyorum aslında benim geçen ay kimyasal yasamam sebep oldu böyle hep araştırmama ne kadar araştırsak boş olacak olan oluyor ama dediğin gibi insan duramıyor ..bende senin gibiyim her değişikliğin farkındayım 1 haftayı nasıl geçirdim bilmiyorum gerçekten yarın 5+2 yiz kontrolüm var inşallah embriyomu görebilirim stres yoruyor beynimi

Cok arastirmakta iyi degil arkadaşlar desemde kendime soz geciremuyirum... Bugun niye midem bulanmadi diyorum...
Bende kendimi cok dinliyorum...hayirlisi...
Gelll cuma gel

üstteki arkadaşa dediğim gibi hiiiç kendinizi bu tarz şeylere takılmayın, benim 10000 hcgye ragmen mide bulantım olmadı daha yeni yeni bulantı diyemem ama tiksinme oluyor o da çok değil, bunlar olmazsa olmaz kesin belirtiler değil. kalp atışına kadar beklemek zor ama kalp atışını duyduktan sonra da yeterli gelişecek mi kalp atışı yükselecek mi 12.haftaya kadar kritik o zamana kadar ilerleyecek mi diye düşünmeye başlanıyor, eminim bu da hayırlısıyla geçerse ikili test bir geçse üçlü test mi yaptırsak dörtlü test mi yaptırsak vs diye diye sonunu bulamayacağız, bu psikolojiler cok zor hepimiz için, hepimizin yüreği gün geçtikçe feralar hamileliği sağlık içinde geçer umuyorum.

Kızlar işte annelik böyle birşey
Daha rahmimize düşer düşmez endişelenmeye başlıyoruz
Kese oluştumu, kalbi atmaya başladı mı
Kalp atışı duyarız bu sefer de diğer kontroşu sabırsızlıkla beklenir kalbi atmaya devam ediyprmu diye....
Ben ilk bebeği 8 haftalık iken kaybettim kalbi durdu
9 ay sonra oğluma hamile kaldım
Görseniz manyak gibi haftada neredeyse iki kez doktora gidiyordum
Birde ben Bulgaristan da yaşıyorum
Sürekli istediginiz gibi gidemezsiniz doktora
Yalan soyluyordum arada düştüm vs diye
Çok şükür sağ sağlim doğdu
25 aylık oldu bak göbüşte kardes var dedim
İlk tepki öpmek oldu ve elindeli şişeyi karnıma koyup kardeş iç su demesi
1-2 fark etmiyor şu an bile alamıyorum kendimi düşünmekten. Gittim bu gün 5 haftalık bir nokta bile görmedi kısmet haftaya
İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağ sağlim kucagımıza alırız
Bu arada bende baş dönmesi migde yanması bulantı tiksinme hiç birşey yok
Tek belirti her gün koyulaşan testte iki çizgi ve gögüs hassasiyeti birde kasıklarda ağrı

Çok üzüldüm gercekten halakı annenın yaptığı sen bu durumdayken aradı aramadı olur mu tamam kırldysan onu bildir ama kusmek nedır hamıle kadına ama skma canını sen bebıslerın yanında oyle dusun Rabbım onlara saglık versın

Bravo çok güzel yazmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…