2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar güzel maşallah ya :))

happymood Canım benim bildiğim döllendikten yaklaşık 40 gün sonra felan başlıyor.. Olabilir yani..
Genel olarak benim de hep 5+3 te felan başlıyordu yine öyle oldu mahvoluyorum..

Kizlarrr 4+2 de vajinal usg de göründü bebeğim ve doktor smdilik sorun yok haftaya tekrar gel dedi yarın gitcem 5+2 olmuş olcaz inşallah ama kese şekli yuvarlak degil sizce bir sorun mu bu atiyorum resmi bakar mısınız?

Eklentiler

• 20180711_215644.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 55
Oy oy minnak o daha annesi..
Vajinadan kese çok tuhaf görünüyor benimkini görsen kabus gibiydi böyle fasulyenin enine genişlemiş yamuk yumukk hali gibiydi:)

happymood Canım benim bildiğim döllendikten yaklaşık 40 gün sonra felan başlıyor.. Olabilir yani..
Genel olarak benim de hep 5+3 te felan başlıyordu yine öyle oldu mahvoluyorum..
Inan mutfağa adım atamıyorum ağır her koku mahvediyor beni yemekte yiyemez oldum inşallah bebislerimiz sağlıklıdır da değer çilemize :)

Inan mutfağa adım atamıyorum ağır her koku mahvediyor beni yemekte yiyemez oldum inşallah bebislerimiz sağlıklıdır da değer çilemize :)
Ben evimden tiksiniyorum 2 haftadır eve giremiyorum.
Serumlar felan.
İlaç alıyorum ama şükür en azından zorlayınca bişi yiyebiliyorum.
yoksa hastaneye yatış.
Ben bugün kontrolden geldim şükür karındna kalp atışını görelim içimiz rahat etsin demişti geçen hafta.
Gittik ve iki tane pıtpıt gördük sürpriz oldu :)

Oy oy minnak o daha annesi..
Vajinadan kese çok tuhaf görünüyor benimkini görsen kabus gibiydi böyle fasulyenin enine genişlemiş yamuk yumukk hali gibiydi:)
Ya ne tatlısın canim içim icimi yiyor bir haftadır :) yarın kontrol var dayanamadım attim yine iyiki atmisim:) senin kaç haftalık oldu kuzum

Ya o sesi nasıl merak ediyorum anlatamam :) masallahhh sağlıkla gelsin anneciğinin kucağına darısı bana olsun ozaman .Ben birde geçen ay kimyasal gebelik yaşadım herkese söyledik aklımiza gelmedi hiç kotu ihtimal işin içine girmeyince çift çizgi görünce bitti sanıyor insan malesef ama şanslıyız regl olmadan tekrar hamiş olduğumuu öğrendim yine kocisim üzülsün istemiyorum ilk bebeğimiz oyuzden hep aklımda:)

H Hadi insaallah canım Allaha sığınmaktan başka yapabileceğimiz bişey yok.. kimbilir belki bidahaki gittiğinde dolar kesen.. snein evlatların vardı yanlış hatırlamıyorsam. rabbim onları bağışlasın sana.. peki bulantı sancı vs belirtin varmıydı?

E tabi canım söylemeyin hemen zaten belli olmuyor nasip bu işler..
Bu sefer doktorum bana yine dinletmedi ama ya..
Oğlumda dinlemiştim müthiş bişi hızlı hızlı atan güm güm güm güm bi ses :)

Bu günlerde kese var mı bebek var mı kalp atışı var mı hep bi tedirginiz zaten biliyorum :)
Benim işte biri 6+6 diğeri 7+1 :)
Yaaa 2 tane mi :)) ne güzel Allahim ilk gebeliğin mi :) sorma kimyasal mi diye korktum neyse beta hcg düşmedi oh değil dedik bu sefer acaba dış gebelik mi keseyi gördük oh değil dedik şimdide boş gebelik mi acaba var bitmiyor dediğin gibi sonrada kalp atışı gelişimi bebiş daha hucreyken bile annelik başlıyor galiba :)

Aynen rahme düştüğü an anneyiz biz zaten :)
Bu sefer inşallah hep güzel haberler al canım..
..
Yok canım 3,5 yaşında bi oğlum var..
Ona kardeş yapalım dedik kardeşler geldi :)))

Aynen rahme düştüğü an anneyiz biz zaten :)
Bu sefer inşallah hep güzel haberler al canım..
..
Yok canım 3,5 yaşında bi oğlum var..
Ona kardeş yapalım dedik kardeşler geldi :)))
Inşallah canim haberleşelim bana yazmayı unutma ne güzel bi seferde iki melek aynı anda büyütür rahat edersin inşallah :)

N
Normal canim gorunmemesi.. Ennde sabirsizlaniyorum ama ne kadar gec gidersem okadar iyi diyirum cuma ogleden sonra gidicem...gel gir ki gecmiyor gunler
rabbim gucunu kuvvetini arttirsin...bol dua et...
İnşallah bizi bırakmazlarsa canım :)
Çok tuhaf hissediyorum kendimi ya :)
Hayirli olsun...rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..

Inşallah canim haberleşelim bana yazmayı unutma ne güzel bi seferde iki melek aynı anda büyütür rahat edersin inşallah :)
Gel sen bi de bana sor öyle korkuyorum ki ya yetemicem gibi geliyor onlara :)
İnşallah canım. Burayı da takip ediyorum şubat annelerini de.
Eğer ikiz devam ederse kesin şubatta alırlar ondan:)
Maşallah, çok sevindim senin için. Değerin yüksek çıktığında söylemiştim
Evet canım ya..
Ben hiç konduramadım ama şaka gibi sürpriz yaptı bize :))

Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…