2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Anneler süper kahraman 2 değil 3 e bile yetersin eminim hiç düşünme :) hayırlı haberlerle gel canim şubat mart fark etmez:)

Usg ekleyebilir misin varsa merak ettim ikisi nasıl görünüyor :)
Vakit çok kısıtlı canım 5 dk ya çıkıcam. Ama söz yarın eklim çünkü daha telefondan bilgisayara aktarmam gerekecek uzun sürer..
Ben hatta ilk keseyi gördüğümüz zamanı da eklicem ben orda bile iki kese görmüştüm doktor tek keseyi ölçüp tek keseyi hesaplamıştı.
İçime doğan doğru çıktı :)
Yarın ekleyeyim ikisini de :)

Malesef ben dış gebelik geçiriyorum. Sabah operasyona giricem. Rabbim 2 evladıma uzun ömür versin. Hepiniz sağlıkla sihatle bebeklerinize kavuşun inşallah..Allah a emanet olun
Çok geçmiş olsun canım, en kısa zamanda atlatır sağlığına kavuşursun, Çok üzüldüm

Kalbini ferah tut canım, bol bol dua et, inşallah en kısa sürede hem bebeği hem de kalp atışlarını duyarsın

maşallahhhh bebeklerine canımmm çok sevindim. benimde haftama göre beta hcg yüksekti doktora daha gitmedim ya çok tatlı olur ki öyle ikiz ikiz hayırlı evlatlar olsun inşallahh

C
Canimm daha da merak ettim bak şimdi:) yarin unutma ama bekliycem:)

Kizlar ben tansiyon düşuklügü yasiyorum cok fena hep basim dönuyor.biktim ayran icmekten.birde bu koku hassasiyeti mahvediyo zaten perisanim.bugun ögürmwde basladi
Canım tansiyonunu ölçtürdün mü, yoksa başın döndüğü içinmi düşüyo dedin, acıktığındada olabiliyor çünkü bu baş dönmeleri benimde bi kaç gündür vardı baş dönmem hep aynı saatlerde oluyodu bişeyler atıştırınca hemen düzeliyorum

Cok iyi anliyorum seni canim.mart ayinda bos gebelikten kurtaj oldum.6 haftalikken şupelendiler takibe aldilar git gel bikmistim.doktor kese 22 ml olursa kurtaja aliyoruz demisti.senin kesen kac ins.gorursun bebisini sen
Geçmiş olsun arkadaşım. Insaallah sağlıcakla bu sefer bebsini kucağına alırsın.
27.33 mm yaziyo kâğıtta
canım ınsaallah görürüz kesede bebislerimizi ve kalp atışlarını. Sana ağlama diycem ama anlamsız olacak .bende ağlamaktan bitap düştüm ama şuan toparlandim .ümitvar olalım arkadaşım .

canım haklisin RABBİM OL dedikten sonra hiç birşey engel değil. Yeter ki "O" ol desin . Evet 27 aylık oğlum var sonsuz şükürler olsun onu veren Rabbime.

Kalbini ferah tut canım, bol bol dua et, inşallah en kısa sürede hem bebeği hem de kalp atışlarını duyarsın
Insaallah canım allah razı olsun.

Kontrolden ciktik. Normalde 6 +0 ama geriden geliyor dedi tahmin ettigim gibi gec dollenme kese var. Minicik bebek var crl 0.22 cm dedi simdilik normal gibi. Ama progesteronun dusuk kendine cok dikkat et. Yuzde 15 dusuk riski var ilk 12 haftada her hareketini yavas yap. Kendini fazla yorma dedi. Agzindan katki maddesi gecmesin dedi. Biraz eksik beslensen bisey olmaz bebek cok kucuk o bulur gidasini ama katki maddeleri cocugun organlarinda bozukluklara hatalara neden olabilir dedi. Ozellikle 6 hafta sonrasinda anne bebek arasi kan bagi oluyor her yedigine dikkat et dedi. Her hamilelik farklidir ilk hamileliginde bulantin fazla olmamis olabilir bunda olabilir dedi. 2 hafta sonra 1 ağustosa gun aldik kalp atisi belki duyariz o zaman. Insallah her sey yolunda gider.

Tabiki herkes gibi benimde en büyük korkum boş veya dış gebelik. tabi doktora gitme süremi uzatarak bu korkumu dahada tetiklemiş oldum. şimdi cumartesi ilk randevum var ve 7. haftaya girmiş olacağım. dış olsa bi şekilde belirti verirdi diye düşünüyorum ama ya boşsa? ne bilim.. rabbime emanet..

Zaman ilerledikçe herkesten acı tatlı haberler gelmeye başladı.. herkesin imtihanı farklı hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşllh.. bazen şer gördüklerimizde de vardır bir hayır diyelim. Allahtan gelen her şeye razıyız, sabırla bekleyeceğiz :)

Herkese merhaba,

İstanbul Beylikdüzü Avcılar Esenyurt lokasyonlarında yaşayan ve doktorundan memnun olan arkadaşların tavsiyelerine ihtiyacım var. Gerçekten bilgili ilgili doktor bulmak çok zormuş.

Doktorumuz kalp atışını gösteriyor ama bir gram heyecan sevinç yok ifadesinde,kaç şuan atışu diyorum ekranı kapatıp bilmiyorum diyor, sorduğum bir çok soruya boşver okuma bilmiyorum veya bunların önemi yok diye cevap verdi. hastasıyla kendi yakını gibi ilgilenebilecek ve onların korkularını meraklarını dindirmek için 15 dakikasını ayıramayacak kadın doğum uzmanları bu işi yapmasa daha iyi gerçekten.

Çok haklısınız bazen buradaki kadınların doktorlardan daha çok şey bildiğini düşünüyorum.. neden günde birkaç doktor gezmek zorundayız ki birisi de işini düzgün yapsa..

Çok haklısınız bazen buradaki kadınların doktorlardan daha çok şey bildiğini düşünüyorum.. neden günde birkaç doktor gezmek zorundayız ki birisi de işini düzgün yapsa..
gerçekten daha ilk doktorda çok ciddi karamsarlığa düştüm ben, şimdi başka doktor denesem o da vajinal yapıcak çok sık vajinal ultrasona da girmek iyi değil diyorlar, hamileliğin başlamasından sonraki en önemli şey iyi bir doktormuş meğer ve bu istanbulda gerçekten çok zor, zaten doktorlar hasta kaybetme korkusu yaşamıyor biri gider diğeri gelir nufus fazla nolsa, öte yandan çok hasta olunca doktorlar bezmiş oluyor, parasında değilim artık, sadece bu lokasyonda iyi bir doktor bulayım bana yeter.

İnş bebeğin seninledir canım dualarımız seninle..
Zorluyor gerçekten dün başladı acaba kalbimi atmaya başladı bebeğimin 5.haftada atmağa başlar mı canim biliyor musun ? ES-ER
İnş canım minicik kalbi atmaya başlamıştır bebeğininKarından ultrasonla 6 haftayı bitirdikten sonra duyanlar oluyor ama tam olarak ne zaman başlar hiç bilmiyorum. Herkesin de aynı zamanlarda olmayabiliyor. Ben net olsun diye tam 7 haftalıkken kalp atışı için gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…