- 3 Ağustos 2010
- 1.136
- 1.467
Tahmini Doğum ikimizin de aynı :)Sanirim çoğunu z keseyi gordunuz ben daha cuma gunu. Gorucem insallah 5+6olucam....sizleri okuyup duruyorum..
Yarim saate bir aciyorum..siteyi....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahmini Doğum ikimizin de aynı :)Sanirim çoğunu z keseyi gordunuz ben daha cuma gunu. Gorucem insallah 5+6olucam....sizleri okuyup duruyorum..
Yarim saate bir aciyorum..siteyi....
Merak etme, bazı hamileler şanslı oluyo midesi bulananlara göre bende de hiç aşırı derecece bulantı olmaz ,sadece kokulara biraz daha tahammülsüzüm o ayrıCok arastirmakta iyi degil arkadaşlar desemde kendime soz geciremuyirum... Bugun niye midem bulanmadi diyorum...
Bende kendimi cok dinliyorum...hayirlisi...
Gelll cuma gel
Aynen bende demıstım perikanadiMaşallah, çok sevindim senin için. Değerin yüksek çıktığında söylemiştim
Bebişi görmişsun tebrık ederım canım darısı kalp atıslarına inşallah bide bu progestron tahlıl kagdnda nasıl yazıor bende bı pro var ama omu kiKontrolden ciktik. Normalde 6 +0 ama geriden geliyor dedi tahmin ettigim gibi gec dollenme kese var. Minicik bebek var crl 0.22 cm dedi simdilik normal gibi. Ama progesteronun dusuk kendine cok dikkat et. Yuzde 15 dusuk riski var ilk 12 haftada her hareketini yavas yap. Kendini fazla yorma dedi. Agzindan katki maddesi gecmesin dedi. Biraz eksik beslensen bisey olmaz bebek cok kucuk o bulur gidasini ama katki maddeleri cocugun organlarinda bozukluklara hatalara neden olabilir dedi. Ozellikle 6 hafta sonrasinda anne bebek arasi kan bagi oluyor her yedigine dikkat et dedi. Her hamilelik farklidir ilk hamileliginde bulantin fazla olmamis olabilir bunda olabilir dedi. 2 hafta sonra 1 ağustosa gun aldik kalp atisi belki duyariz o zaman. Insallah her sey yolunda gider.
Benımde bir düşüğüm olmuştu kalbı durdu ilaçla dusurdum çok ağladım hastanede doktrlar sıkma canını hastalıklı bebek vucutta durmaz dedıler vucut kabul etmez yanı dıyecegım o kı eger dusmese belkıde sakat olacak Rabbım beterınden korusn kımseye kaldramayacagı yuk yuklemesınZaman ilerledikçe herkesten acı tatlı haberler gelmeye başladı.. herkesin imtihanı farklı hepimiz için her şeyin hayırlısı olsun inşllh.. bazen şer gördüklerimizde de vardır bir hayır diyelim. Allahtan gelen her şeye razıyız, sabırla bekleyeceğiz :)
Ilk değerimi soruyosun canımBeta değeriniz kaç çikmişti ??
Evet canımIlk değerimi soruyosun canım
1023Beta değeriniz kaç çikmişti ??
Benim bata 3 gun var 23 cıktı
Daha yükselir sanırım canımmBenim bata 3 gun var 23 cıktı
Bakalim bugun öğrendım zaten yarin doktora gidiyorumDaha yükselir sanırım canımm
Adetım 1 hafta gcmstı 7548 ckmstıEvet canım
Hamılesın bnce degerlere gore yanıSelam kızlar sat 23haziran 4gün önce hcg 35 çıktı.iki gün önce 92ye yükseldi.sabah tekrarlayacağım adet günüme son iki
Benim adetime 2 gün kala 85 ,bundan 2 gün sonra 266 ,birgün sonra 372 ,2 gün sonra 1217 ve kese göründü uzerinden bir hafta gecri yarın bakalım değer kaç olmuşEvet canım
Sureklı kan mı verıosnz doktr mu istyorbn 1 kez verdım okadarBenim adetime 2 gün kala 85 ,bundan 2 gün sonra 266 ,birgün sonra 372 ,2 gün sonra 1217 ve kese göründü uzerinden bir hafta gecri yarın bakalım değer kaç olmuş