2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.

Eklentiler

• Screenshot_2018-07-13-11-38-58-1.png
    514,8 KB · Görüntüleme: 61
Masallah rabbimsaglikla kucagina almak nasip etsin.bende kesenin icini dolu gorsem kalp atisini duysam rahatliycam.bos gebelik gecirdim korkuyorum ayni seyleri yasamaktan

Adına çok sevındım canım darısı bize inş bende gorur duyarım

Benımkını nıe goremedıler anlmaıorum ya dun gıttım bende
Canim bende çok geç gördümdevlet Hastanesi goremedi bilé yok gebelik falan dedi ağlayarak çıktım özelé gttim işte kese burda nasıl görmemiş dedi ama çok küçük bu dört hafta bile değil dedi sağlıksız falan dedi ölü olabilir dedi sonra 3 gun sonra bidaha gttim 0.93cm olmuş smdi kalp atışı b3kliyorz ve 6 haftalık dedi hemen

Bende pazartesi 0.56 falandı dün 0.93 olmus artık üstten gorunuyoruz inşallah kalp atisini da duyarsak rahatlicam hadi hayırlı olsun sanada...
Benimde pazartesi günkü ölçümüm 0.53 perşembede kalp atışı için gitcem hayırlısıyla 6+3 filan oluyorum, ben 3 ayı doldurana kadar rahatlayamayacağım heralde

Masallah rabbimsaglikla kucagina almak nasip etsin.bende kesenin icini dolu gorsem kalp atisini duysam rahatliycam.bos gebelik gecirdim korkuyorum ayni seyleri yasamaktan
Sağol canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. Olumsuz düşünceler aklına getirme inş sen de bebeğini görür kalp atışlarını duyarsın
Adına çok sevındım canım darısı bize inş bende gorur duyarım
Amin canım sağol inş sizler de görürsünüz hayırlısıyla
Masallah gözünaydın cnm
Sağol canım inş. sen görmüştün değil mi öyle hatırlıyorum. Bu arada ismin esra mı ters yazmışsın diye düşündüm benim adım esra da

Kizlar doktorumdan geldim... Onceki kan tahlillerimi gosterdim evet gebesin dedi.ultrasondam bakti goremeyiz ama bir bakalim dedi tabii goremedik.. 7 tup kan verdim idrar falan rutin tahlilleri yapcaz dedi...sanci ve kasik agrisina normal dedi.. Dedim denize gidicem denize gir ama havuza sakin girme dedi..kollarindan bacaklarindan d vitamini al. Dedi haftaya cumaya gorusuruz dedi...

Kese ve kalp atisi duyan arkadaslara hayirli olsun darisi bizlerin basina ins bende 3 ayi doldurana kadar tedirgin olucam sanirim
Her bebek kiymetlidir tabi ama tup bebek olunca biraz daha dikkat ediyoruz
Hakkimizda hayirlisi
Ilkinde acemiydim ikinciyi istememistim o yuzden dikkat etmedim ama bunda canim gidiyo bisi olucak diye.Herifi cunku 1.5 senede ikna ettim bitane daha olsun diye.Iki is yapiyorum hemen atistirmalik biseyler alip uzatiyorum ayaklari yiyorum sonra ise devam sonra tekrar atistirma.Hic yormicam kendimi bi daha doguracak degilim tadini cikaricam kocisede siparis verdim sunlari sunlari al gel diye ohhhh

Ay saolasin bende gidicem tatile gerci oncesinde doktora gidicem ama soyledigin iyi oldu girmeyim bari havuza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…