Evet canım Esra :) kese ve kalp atışını gördüm haftaya cuma kontrol var hayırlısı bakalımSağol canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş. Olumsuz düşünceler aklına getirme inş sen de bebeğini görür kalp atışlarını duyarsın
Amin canım sağol inş sizler de görürsünüz hayırlısıyla
Sağol canım inş. sen görmüştün değil mi öyle hatırlıyorum. Bu arada ismin esra mı ters yazmışsın diye düşündüm benim adım esra da
Benım tüp bebek hıssedıyorum 5+4 de tek keseydi 7+4 de gıdıcem bakalım ama ikiz gibi hıssedıyorum hayırlısı bakalım sensin belırtıler nasılkendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
İnşallah kalp atşinida duyarsınız benım keseyı gordu ama bebegı gormedın dedıCanim bende çok geç gördümdevlet Hastanesi goremedi bilé yok gebelik falan dedi ağlayarak çıktım özelé gttim işte kese burda nasıl görmemiş dedi ama çok küçük bu dört hafta bile değil dedi sağlıksız falan dedi ölü olabilir dedi sonra 3 gun sonra bidaha gttim 0.93cm olmuş smdi kalp atışı b3kliyorz ve 6 haftalık dedi hemen
Amiin inşallahMerak etme canım kişiden kişiye, değişiyo bide ultrason cihazlarıda değişkenlik gösteriyor hayırlısıyla görür duyarsın inşallah
Canim kese boyu ne kaç cm veya mmİnşallah kalp atşinida duyarsınız benım keseyı gordu ama bebegı gormedın dedı
Ilkinde acemiydim ikinciyi istememistim o yuzden dikkat etmedim ama bunda canim gidiyo bisi olucak diye.Herifi cunku 1.5 senede ikna ettim bitane daha olsun diye.Iki is yapiyorum hemen atistirmalik biseyler alip uzatiyorum ayaklari yiyorum sonra ise devam sonra tekrar atistirma.Hic yormicam kendimi bi daha doguracak degilim tadini cikaricam kocisede siparis verdim sunlari sunlari al gel diye ohhhh
Geçmiş olsun canımSağ olun kızlar 5 haftalık hamileyim ultrasonla minicik bir kese göründü ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullancam
Senınle denkiz benımde 20 aylık kzım var yasim 24 marastayım benMerhaba bende mart annesi olacağım inşaAllah 23 yaşındayım 21 aylık kızım var ve izmirdeyiminşaAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi
İkiz olma ihtımalı var ama suankı ıkız degıl bence kandegerlerım okadar yuksek degıl olması gerektgı gbıkendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
17 mm yazıyod kagtta odur buyuk ihtımalCanim kese boyu ne kaç cm veya mm
Canim 17mm bebek olmaz ki tabi benim değer 2100 iken sadece 3mm di 3100 kende56 mm 6038ken 0.93 günde bir litre süt iciyorum bol da Ceviz yoğurt ve yumurta bunlar büyümesini sağlar benim 3 günde 0.56 dan 0.93 oldu birde proluton die iğne verdi doktorum. .. ama en önemli etken Yemen. .. boooooolca süt iç17 mm yazıyod kagtta odur buyuk ihtımal
İlk hamileliğimde bende de oldu derken bugünkü idrar tahlilimde lökosit çıktı canım doktor monurol yazdı. Hamilelikte oluyor hep maalesef ya
geçmiş olsun canım inşallah atlatırız kısa zamanda
canımm hayırlı uğurlu oksunnn harikaaa yaaa.darısı haftaya cumartesi bana inşallahMrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsunbugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içinde ultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
inşallah benkendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
Çok sağol canım inş sen de güzel haberlerle gelirsincanımm hayırlı uğurlu oksunnn harikaaa yaaa.darısı haftaya cumartesi bana inşallah
Yaa inş kendisi gelir de olumlu haberler verir bize