- 26 Nisan 2018
- 3.380
- 3.996
Cok gecmis olsun ins bisey cikmazBende dun doktra gttım kesemızı gorduk 17 mm ve kan idrar tahlılı verdım sonucunda kanımda enfeksıyon cıktı tekrar kan verıp Ankaraya gonderdık bakalım 10 gun sonra sonuc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok gecmis olsun ins bisey cikmazBende dun doktra gttım kesemızı gorduk 17 mm ve kan idrar tahlılı verdım sonucunda kanımda enfeksıyon cıktı tekrar kan verıp Ankaraya gonderdık bakalım 10 gun sonra sonuc
Amiiinn inşallah sagolunCok gecmis olsun ins bisey cikmaz
Tamam canim...sanki adet sancisi gibi desem tuvalet sancisi mi desem anlamadimAy bendede var o agrilar benide soyle benide
Cikinca yaz mutlaka ne dedi nolmus napti bebis bizlere selam yolladi miTamam canim...sanki adet sancisi gibi desem tuvalet sancisi mi desem anlamadim
Canim. Kendini zorla hc bisey yiyemesende bolll süt iç lütfen çok önemli ceviz yumurta yogurtbende iştahsız,migrenli bir güne uyandım
5+1
Adına çok sevınsım Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsınMeraba , benimde kahve lekelenmem vardi hemde çok. .. On gün falan devam etti progestan kullandım geçmedi iğne oldum ama beslenmeye dikkt edince ve dinleninnce geçti 3100hcg kese falan yok dusurmussun dediler yok dış gebelik dediler tek doktorda kalmayın 3 gun sonra 0.93cm keseyi gördük çok şükür
İnşallah canimmmm Rabbim hepimizin bebeğini bagislasin sağlıcakla kucagimiza alalım. .Adına çok sevınsım Rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
Benoımde içim ezılıyor ama bıraz fazla yeyıncede mıgdem bulanıor hiç yememiş gbı oluyorum tekrar degısık.kızmda çok nadr bulantı kusmam olmustu bakalım bunda nasıl olacakgünaydın kızlar sabah bulantısı başlayan var mı benim içim eziliyor
Evet canim... kaç haftalık dediler ne kadar boyu... hayırlı olsunnnnAcaba gs yazan kesenin boyumu hanımlar yanıtlarsanız sevinirim
7 mart sanırım canımKizlar şimdi bana 6+1 desin dediler ya muhtemel doğum Tarihi ne zaman oluyor benim, ilk gebeligim
Hımm teşekkür ederimmm7 mart sanırım canım
Benimki 5 yaşında canım ben de 31Benımde 2. Senınkı buyuk heralde fotoya baktmda benımkı daha 20 aylık
Deneyeceğim teşekkür ederim canımKabızlık için en güzel çözüm aksamdan üç tane kuru kayısı suya koyup sabah suyu içip,kayısıları yemek,inanılmaz ise yariyor