- 5 Haziran 2015
- 1.390
- 1.997
Geçmiş olsun canım ilk hamileliğimde ara ara yaşamıştım ben de. Hayırlı olsun bebeğinSağ olun kızlar 5 haftalık hamileyim ultrasonla minicik bir kese göründü ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullancam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım ilk hamileliğimde ara ara yaşamıştım ben de. Hayırlı olsun bebeğinSağ olun kızlar 5 haftalık hamileyim ultrasonla minicik bir kese göründü ama idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik kullancam
Mrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
Merhaba inşallah bende Mart annesi olacağım
28 yaşındayım 24 aylık bir oğlum var
Hesaplamalarıma göre 4 haftalığım. Daha doktora gitmedim 10 gün beklemeyi düşünüyorum.
Bulantısı olan varmı?benim iki gündür feci miğde bulantım var
Ben hissediyorum ve ins oyledirkendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
kendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
Sağol canım evet çok duygusal bir an çok çok güzel bir kızım var ama 2.si de ilk gibi heyecanlıymışGözünaydın tatlım
Cok heyecanlı cok duygusal bir an degil mi pzt. banada surpriz olmustu tam 6 haftalık demisti bana zaten reglime gorede oyleyim insallah saglikla devam eder gebeliklerimiz
Hanımlar darısı sizlerinde basina insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Babamın ikizi halam var acaba bende de olur mu diye bi his vardı ama tek kese tek bebek bir tane kızım var zaten ikiz olsa yüreğime inebilirdi ayrıca betahcg nin 3 kat 4 kat artması ve erken başlayan yoğun mide bulantıları ikiz gebeliğe işaret edebiliyorkendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
Sabahları ben de bir tuhaf oluyorum ama biraz hava alıp kahvaltı yapınca geçiyor. İlk hamileliğimde bu haftalarda çok fenaydımgünaydın kızlar sabah bulantısı başlayan var mı benim içim eziliyor
Sağ ol canımGeçmiş olsun canım ilk hamileliğimde ara ara yaşamıştım ben de. Hayırlı olsun bebeğin
36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var istanbul
Maras. Yas 34 1oglum 1 de kizim var..bakalim bu 3.olucak insallah
33 yaşındayım 9 yaşında kızım 2.5 yaşında oğlum var konyalıyım
34 yaşımdayım. 4 yaşında bir kızım var. ANKARA
Kızlar bi yaşları, şehirleri falan öğrensek birbirimiz tanısak ya,
ben 33 yaşındayım 4.5 yaşında bir kızım var, İzmir'deyim.
gozunaydin cnm cok sevindim masallah Allahim saglikla kucagina almani nasip eder insallahMrb lar yeni gelen arkadaşlar hayırlı olsun bugün tam 7 haftalığım. Kontrolüm vardı kalp atışını gördük çok şükür ve bebeği ilk kez gördüm kesenin içindeultrason ölçümüne göre 6+6 çıktı.
İlk hamileliğimde bende de oldu derken bugünkü idrar tahlilimde lökosit çıktı canım doktor monurol yazdı. Hamilelikte oluyor hep maalesef yaSağ ol canım
Sağol canım amin hepimize inşgozunaydin cnm cok sevindim masallah Allahim saglikla kucagina almani nasip eder insallah