Ay inşallah şişmeyiz çok korkarım fazla kilodan verememekten. Oğluma 50 kilo hamile kalmıştım ama 50 kilo bana hiç iyi gelmiyordu baygın yaşıyordum resmen. 68 kilo ile Doğuma gittim. Sonra verdim 52 kiloya kadar düştüm. Öğretmenim tatile girince bu yaz memlekete gittim giderken 53 kiloydum bir annem bir kaynanam zayıfsın deyip zorla yedirdiler her bayram ziyaretine gittiğim yer yemezsen küserim dedi oldum 57 kilo ve o halde de hamile kaldım oyyy oy58 ve kılolumu bnce guzel bı kılo ama tabıkı bundan sonra dıkkat etmelyz inşallah şişmeyız kabzlığa gelnce benımde eskıye gore kabzlgm var çok olmasada ama çözüm olarak ne onerebılırm pek emn degılım kuru kayısı bol bol su aklma başka bırsey glmıyor
Sıkma canını bebişlerı dguralım senınle dıyet grubuna katılrz ben gruptaydım 60 kıloyla grdım 56 ya kadar dstum aslnda hedefm 50 ıdı ama hamıle kaldım bakalım ama 2 gndr yedgmn haddı yok bnde korkuyorum bırden cok şişecem dıe ama kesnlıkle suyu ıhmal etme en az 2.5 bebegmz içinde gereklı .senın 2.miAy inşallah şişmeyiz çok korkarım fazla kilodan verememekten. Oğluma 50 kilo hamile kalmıştım ama 50 kilo bana hiç iyi gelmiyordu baygın yaşıyordum resmen. 68 kilo ile Doğuma gittim. Sonra verdim 52 kiloya kadar düştüm. Öğretmenim tatile girince bu yaz memlekete gittim giderken 53 kiloydum bir annem bir kaynanam zayıfsın deyip zorla yedirdiler her bayram ziyaretine gittiğim yer yemezsen küserim dedi oldum 57 kilo ve o halde de hamile kaldım oyyy oy
Evet canım 2. Sağ Salim sağlıklı olsun da bebişler be yapalım veririz inşallah. Senin kaçıncıydı ?Sıkma canını bebişlerı dguralım senınle dıyet grubuna katılrz ben gruptaydım 60 kıloyla grdım 56 ya kadar dstum aslnda hedefm 50 ıdı ama hamıle kaldım bakalım ama 2 gndr yedgmn haddı yok bnde korkuyorum bırden cok şişecem dıe ama kesnlıkle suyu ıhmal etme en az 2.5 bebegmz içinde gereklı .senın 2.mi
Benımde 2. Senınkı buyuk heralde fotoya baktmda benımkı daha 20 aylıkEvet canım 2. Sağ Salim sağlıklı olsun da bebişler be yapalım veririz inşallah. Senin kaçıncıydı ?
İnşallah istedgn sonucu alırsın doktora gosterecekmısn sonucuKizlar gunaydin
Biraz once tekrar kan verdim bakalim tekrar 4 kat articak mi yarim saat sonra cikicak sonuc heyecanliyim
Ederm tabıkı kaç haftalık hamılesın inşallah gorurusunKızlar bugün keseyi görmeye gideceğim dua edin benim için
Doktorum cok talep goren bi doktor ayin 27 sine randevu alabildim malesef gosteremicem ama artis var nasilsa demekki saglikli bi gebelik.27 sinde gittigimde kalp atisi kese hepsini bir arada halleder gelirim git gel olmazİnşallah istedgn sonucu alırsın doktora gosterecekmısn sonucu
Kabızlık için en güzel çözüm aksamdan üç tane kuru kayısı suya koyup sabah suyu içip,kayısıları yemek,inanılmaz ise yariyorKuzular bu kabızlık beni öldürdü üstüne bir de felaket gaz. Karnımı sormayın 5 aylık hamile gibi. Boyum 167 kilom 58. Çok mu kilolu hamile kalmışım sizce? Bir de bu kabızlık ve gaz için neler yapabilirim? Çok fenayım
En az 2 artmasi lazim sesninki gayet iyi gidiyor..masallahKan sonucum cikti kizlar onceki 4 kat artmisti bu 3 kez artti iki gun sonra tekrar bakirayim
Ay bendede var o agrilar benide soyle benideGunaydin kizlar bende bugun asil doktoruma gidicem belki yine kan veririm..arada kasik agrim ve sancim oluyor...bunlari soylicem saat 11de randevum....hayirlisi bakalim
Cok sukur evet iyiyiz riskli donemin stresinide atlattik mi tamamdirEn az 2 artmasi lazim sesninki gayet iyi gidiyor..masallah
Aynende bence kanda verme kendını boşa strese sokuosun bak ben salı gnu ılk kan verdım bıdahada vermdm bıde keseyı gorduk dun okadar bnde kalp atsı için 27 sıne aldım randevuDoktorum cok talep goren bi doktor ayin 27 sine randevu alabildim malesef gosteremicem ama artis var nasilsa demekki saglikli bi gebelik.27 sinde gittigimde kalp atisi kese hepsini bir arada halleder gelirim git gel olmaz
Gunaydın kasık agrısı çok aşırı olmadgı surece normal vucut yenı doneme alışmaya calısıor normalde adet olmamz gerekrken olmadk vuctta adetmsz gbı agrı yapıor hatta bu bır kaç ay surebılır adet zamanı gelınceGunaydin kizlar bende bugun asil doktoruma gidicem belki yine kan veririm..arada kasik agrim ve sancim oluyor...bunlari soylicem saat 11de randevum....hayirlisi bakalim