2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın tatlım
Cok heyecanlı cok duygusal bir an degil mi pzt. banada surpriz olmustu tam 6 haftalık demisti bana zaten reglime gorede oyleyim insallah saglikla devam eder gebeliklerimiz
Hanımlar darısı sizlerinde basina insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz

Merhaba inşallah bende Mart annesi olacağım
28 yaşındayım 24 aylık bir oğlum var
Hesaplamalarıma göre 4 haftalığım. Daha doktora gitmedim 10 gün beklemeyi düşünüyorum.
Bulantısı olan varmı?benim iki gündür feci miğde bulantım var

Hayırlı olsun :) sadece sabahları var bende bulantı ama çok şiddetli değil kahvaltı yapabiliyorum şimdilik inşaallah böyle devam eder :)

yarında kan vercem. kan sonucuna göre uyumlu haftamız. ne garip her bebek bir ayrı heyecanmış... oysa hep ikincide ilki gibi heyecanlanmam sanıyordum.

Sağol canım evet çok duygusal bir an çok çok güzel bir kızım var ama 2.si de ilk gibi heyecanlıymış
kendini ikize hamile gibi hisseden var mı?
Babamın ikizi halam var acaba bende de olur mu diye bi his vardı ama tek kese tek bebek bir tane kızım var zaten ikiz olsa yüreğime inebilirdi ayrıca betahcg nin 3 kat 4 kat artması ve erken başlayan yoğun mide bulantıları ikiz gebeliğe işaret edebiliyor

36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var istanbul
Maras. Yas 34 1oglum 1 de kizim var..bakalim bu 3.olucak insallah
33 yaşındayım 9 yaşında kızım 2.5 yaşında oğlum var konyalıyım
34 yaşımdayım. 4 yaşında bir kızım var. ANKARA
Kızlar bi yaşları, şehirleri falan öğrensek birbirimiz tanısak ya,
ben 33 yaşındayım 4.5 yaşında bir kızım var, İzmir'deyim.

Selamlar bende otuz yasindayim ilk hamilelik
İyi cocuk icin cok gec kaldim diye dusunuyordum daha sonrada hamile kalma ihtimalim yuksekmis :)))

gozunaydin cnm cok sevindim masallah Allahim saglikla kucagina almani nasip eder insallah

Selamlar pazartesi gunu gidecegim ben de ultrason icin insallah kese goruruz. B hcg gec artmaya basladi pazartesi 2000 i gecmis olur vajinal gorunur sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…