Benimki kollarini bacaklarını aciyo ucak gibi zorlaniyo gidemeyince agliyo ben ayaklarina destek verip ilerletirsem mutlu oluyoGunaydin anneler. Sizin miniklerde emekleme cabasinda mı? Emekleme pizisyonu aluyor bir turlu ilerlemiyor. Bizimki ede deee diye sıkıldığı zaman söyleniyor.
Canım benimki de yuvarlanıyor falan ama popoyu kaldırıyor ittiriyor kendini ama pek başarılı olduğu söylenemez..oturamıyor henüz 23 ünde 6 aylık oluyorGunaydin anneler. Sizin miniklerde emekleme cabasinda mı? Emekleme pizisyonu aluyor bir turlu ilerlemiyor. Bizimki ede deee diye sıkıldığı zaman söyleniyor.
6500 63Benimki de az kilo aliyor boy kilo kaç acaba
Ekgıdaya ne zaman basladınız? Kac gun olduBen 1sene ücretsiz izne çıktım. Oyuzden rahatim. Birazda zor bir bebek.
Bebek diyet grubu gibi oldu.
Kahvaltimiz once anne sutu sonra 1cay kasigi kadar labne ve yumurta sarisi.
Yine emdik uyuduk.bizim emmelerimiz 5dk.cay icer gibi.
Biraz armut ve ogleden sonra corbamiz havuc patates mercimek mercimek rahatsiz eder diyolarda ben denedim cok sukur iyi.
Ve anne sutumuz
Benim oglanda az kilo aliyor hatta bu ay almadi.
Ben ek gidaya baslayali 1 hafta oldu. Düzeni oturmak üzere. Simdi benim oğlan 6 ay 1haftalikEkgıdaya ne zaman basladınız? Kac gun oldu
Ayni benim oğlanin kilo su biyu bilmiyorum6500 63
Ben ek gidaya baslayali 1 hafta oldu. Düzeni oturmak üzere. Simdi benim oğlan 6 ay 1haftalik
Bugün sabah 10 labne yumurta verdim oglen 1şimdi yarim armut puresi aksamda 5 gibi corba veririm her istediginde anne sutu
Kizlar biz bu gece hic uyumadik kizim ateslendi dis mi geliyo acaba sebepsiz cok yuksek olmayan bi atesimiz vardi cok şükür düştü
Kizlar işe basladiniz mi ben hamileligim zorlu diye işten ayrilmistim simdi iyi bi is buldum ama kizim cok küçük geliyo gözümü ne yapicam bilemedim resmen 2 arada kaldim
Ben normalde evden calisiyorum. Gecen hafta isler yogun diye pzt'den-cumaya ofise cagirdilar allahtan abimin evi 2-3 sokak yakindi is yerime onda kaldim annem bakti kizima ama emzirmek icin gidip geldim cook yorucu. Ek gidaya bile gecsek aklim hep evdeydi sanki kizim aç aç duruyor. Annelik ic güdüsü agir basti. En azindan 2 yas olmadan anne bakmali cocuguna diye dusunuyorumm tabi yaşam sartlari pekte müsade etmiyor. Eger cocugunuzun belli bir duzeni varsa ve bakacak kiside o duzenin disina cikmayacaksa mecburiyette olunca is hayati dusunulebilir.Kizlar işe basladiniz mi ben hamileligim zorlu diye işten ayrilmistim simdi iyi bi is buldum ama kizim cok küçük geliyo gözümü ne yapicam bilemedim resmen 2 arada kaldim
Cok iyi ayarlama yaptim cok şükür haftada 4 gün 3 saat calisacam 1.30 saat calisip eve gelcem 2 saat sonra tekrar gidip 1.30 saat caliscam o arada kayinvalidem bakacak basra zor gelecek farkindayin ama hem maddi hemde tecrübe için cok iyi o yuzden hayir diyemedimValla bakıcı durumunuz nedir? Anane babane varsa bi sn düşünme. Bakıcı ise, maaştan geriye en azındam cocuga istediğin şeyi ve ıhtıyacları rahatca alınabılınıyorsa şehir dışı seyahati yoksa, ve eve 7 gibi girebiliyorsan o zamanda düşünme. Aksi durumda değmez. Şuan emzirme mama durumu nasıl bebeğin?
Cok iyi ayarlama yaptim cok şükür haftada 4 gün 3 saat calisacam 1.30 saat calisip eve gelcem 2 saat sonra tekrar gidip 1.30 saat caliscam o arada kayinvalidem bakacak basra zor gelecek farkindayin ama hem maddi hemde tecrübe için cok iyi o yuzden hayir diyemedim
Canim bende gecen gun sebze corbasi verdim şu şekilde. Kabak,havuç,patates rendeledim. 3-4 dal semizotu ve 1 bucuk tatli kaşığı irmik ekledim bir cay kaşığı kadarda zeytinyagi hepsini suda pisirip sonra blender la gectim. Çok sevdi. Sadece kabak havuc pure yapinca pek sevmemisti. Denemek istersin belki fikir olsun.kizlar sebze çorbasını sevmedi kabak havuç patates tiksindi resmen ama yoğurtla verince sevdi yoğurdu co ksevdi
Matematik ogretmeniyim evde ozel ders veriyodum kizim kucuk diye bi kurumla anlastik sadece 1 sinif aldim kizimdan dolayiÇalışma saatleriniz çok ilginç. Günde 3 saat çalışmak hem ee haftada 4 gün. Haftada 12 saat ve maddi olarak da iyi diyorsunuz. İşinizi çok merak ettim açıkcası paylaşabilir misiniz?
Canim bende gecen gun sebze corbasi verdim şu şekilde. Kabak,havuç,patates rendeledim. 3-4 dal semizotu ve 1 bucuk tatli kaşığı irmik ekledim bir cay kaşığı kadarda zeytinyagi hepsini suda pisirip sonra blender la gectim. Çok sevdi. Sadece kabak havuc pure yapinca pek sevmemisti. Denemek istersin belki fikir olsun.
[/QUOTbaska corba verdiniz mi ben de sebze çorbası verdim sevdi ama cesit bulamadim baska