Dr sayfasinii hatirliyor musun ?kızlara bexsero aşısı çok önemli ınstagramda bir doktor iki hastamı bu yüzden kaybettim yazmış hızla yayılıyor yazmış ben de korktum büyük oğluma da yaptırdım tatile gitmeden önce havuzdan felan en olur ne olmaz, rota gibi felan da değil bunu kaptığı anda ya beyin zarar görüyor ya da kaybediyorsunuz Allah korusun ,400kusur mobilya taksidi gibi ama ihmale gelmeyecek sonucları var
ayrıca kizamik vb aşılar olmasa da olabilir ama menenjit türleri çok tehlikeli
Ay bendr kabak verdim hic yemiyo tukuruyor bugun 3.gündü bugunde surekli ogurdu biraktim bende yarin havuc deniycezBen havuçla başladim .2.gunumuzdu resmen iskence cekiyor gibi hareketler sonunda da ağladi biraktim hmeen 1 kasik bile yediremedim .ilk aylar böyle oluyor galiba.
Ben havuçla başladim .2.gunumuzdu resmen iskence cekiyor gibi hareketler sonunda da ağladi biraktim hmeen 1 kasik bile yediremedim .ilk aylar böyle oluyor galiba.
tabiki önemli tüm aşılar önem vermesem özel aşılarına kadar hepsini yaptirmam.. Orada anlatmak istediğim aşılar önemlidir ama bazi aşılar daha önemlidir telafisi yoktur işte bu öyle bir aşı, ornegin rota asisi olmadiginda o hastalik cok zor geciyor hastanelik oluyorsunuz 2,3 gun yatiyor cocuk kusma ishal perisan oluyorsunuz bu riski almam ben yaptirrim ama yaptirilmadiginda cocugunuzu kaybetmezsiniiz bu bahsettigimde ise sonuclari cok kotu Allah korusun ben bebegime yapilirken doktor abisine de yapalim dediginde gecistirmistim bir ara yaptirriz diye dusunmustum ama dr un o yazisini okuyunca cok korktumKızamık olmasa da olur mu.. bir arkadaş kızına aşı yaptırmamış hiç kızamık olmuş kızı günlerce yoğun bakımda yattı kaybedebiliriz dedi doktorlar çok şükür kurtuldu ama aşı olsaydı bu kadar ağır mı olurdu
hayır ama benim oğlumda hicbir aşı ateş yapmadı en ufak ateş olmadı verem dahil o yüzden benimkine göre değerlendirmeyin derim, sadece arkadssin dedigi gibi bacagi sisti ve vurulurken cok yakiyor hicbir asida bu kadar bagirmamistiYüksek ateş yaptı mı canım
ali fuat serpen ınstagramda paylasmistiDr sayfasinii hatirliyor musun ?
Kizlar benim ek gida surecim berbat gidiyor.seftaliyi sevmedi elma eh iste.çorbalar tarhanayi sevmedi.baya zorlayacak beni sade yogurdu meyvelisini yok yok sevmedi.tek severek yedigi yumurta sarisi.ne yapcam bakalim ben bu oglanla iyiki sutum var yoksa bitmistim yani.neyse ki sutume güveniyorum
blw yöntemiyle gitmiyoruz ama ben bazı şeyleri eline vererek yemesini sağlıyorum.. dün sabah ona muzlu pankek yaptım ve 1 orta boy pankeki neredeyse bitirdi.. havuç haşlayıp vermiştim onuda baya kemirdi yarıladı.. akşamları biz yemek yerken eline küçük bir ekmek veriyorum çok güzel yiyor biz yemek yiyene kadar oyalanmış oluyor sofrada. blw bana zor geldi açıkçası ilk oğlumada böyle karışık gittim ama 2 yaşına doğru çoğu şeyi kendi yiyebiliyordu.. şuan 3 yaşında ve biz hiç karışmıyoruz sofrada kendi başına karnını doyurup kalkıyor..Ek gıdada blw yöntemi deneyen bar mı bebeğin kendi kendine yemesi
Bogazina takilir korkusu var hic denemedim.pankek falan ekmek bilemedim.blw yöntemiyle gitmiyoruz ama ben bazı şeyleri eline vererek yemesini sağlıyorum.. dün sabah ona muzlu pankek yaptım ve 1 orta boy pankeki neredeyse bitirdi.. havuç haşlayıp vermiştim onuda baya kemirdi yarıladı.. akşamları biz yemek yerken eline küçük bir ekmek veriyorum çok güzel yiyor biz yemek yiyene kadar oyalanmış oluyor sofrada. blw bana zor geldi açıkçası ilk oğlumada böyle karışık gittim ama 2 yaşına doğru çoğu şeyi kendi yiyebiliyordu.. şuan 3 yaşında ve biz hiç karışmıyoruz sofrada kendi başına karnını doyurup kalkıyor..
Cam rende. Meyve haşlanır mı kiKizlar meyveyi nasil veriyosunuz cam rendede rendeliyo musunuz hasliyo musunuz
pürelerine birkaç damla zeytinyağı damlatırsan kabız olmaz.. ayrıca biz ek gıdaya erken başlayanlardanız baya yol kattedik evet bazen takılıyordu ilk zamanlar ama o kadarda olur şuan gayet rahatım.. haftada 1 gün krep 1 gün pankek yapıyorum kendisi yiyor.. bence tadımlık süreniz bittiğinde deneyin korkmayın ona güven verin ki yiyebilsin.Bogazina takilir korkusu var hic denemedim.pankek falan ekmek bilemedim.
Benimki pure oldugu halde kabiz oldu.
pürelerine birkaç damla zeytinyağı damlatırsan kabız olmaz.. ayrıca biz ek gıdaya erken başlayanlardanız baya yol kattedik evet bazen takılıyordu ilk zamanlar ama o kadarda olur şuan gayet rahatım.. haftada 1 gün krep 1 gün pankek yapıyorum kendisi yiyor.. bence tadımlık süreniz bittiğinde deneyin korkmayın ona güven verin ki yiyebilsin.Bogazina takilir korkusu var hic denemedim.pankek falan ekmek bilemedim.
Benimki pure oldugu halde kabiz oldu.
Instagramda gördüm şaşırdım ondan size sormak istedimCam rende. Meyve haşlanır mı ki
Oo maşallah siz baya ilerlemissiniz biz daha tadmaya calisiyoruz onu da tukuruyorpürelerine birkaç damla zeytinyağı damlatırsan kabız olmaz.. ayrıca biz ek gıdaya erken başlayanlardanız baya yol kattedik evet bazen takılıyordu ilk zamanlar ama o kadarda olur şuan gayet rahatım.. haftada 1 gün krep 1 gün pankek yapıyorum kendisi yiyor.. bence tadımlık süreniz bittiğinde deneyin korkmayın ona güven verin ki yiyebilsin.
evet evet ben ilk oğlumdan tecrübeliyim birazda rahatım açıkçası..Oo maşallah siz baya ilerlemissiniz biz daha tadmaya calisiyoruz onu da tukuruyor