2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizimde 3. ay kontrolünde çıktı. doktorumuz ekg çektirdi tedbiren ama çektirmeden önce ekg çekecek olan doktor önce kontrol etti bence masum dedi ama yine de çekelim doktorunuz istemiş dedi. Çektirdik masum dedi. Geçer dedi. 1 yaşta yeniden kontrol ettirirsiniz dedi. sonraki doktor kontrollerimiz de doktora hep sordum üfürüm vs. duymadı.Bence telaş yapma.

Kızlar sağdığınız sütleri bebeklerinize nasıl veriyorsunuz. benim kızım biberon tutmuyor. ağzına alıp ısırıyor sadece çekmiyor. sütler kaldı dolapta. bugün bi tanesini çözdürüp içine muz koydum muzlu süt niyetine ama onu da biberonda verdim içmedi. kaşıkla falanda sıvı verince hep tükürüyor oyun yapıyor. su içirirken bile kırk takla atıyorum. siz ne durumdasınız.

Merhaba arkadaşlar 4 5 gündür bebeğim çok huzursuz gecelerimiz rezil ilk doğduğu haftalar bile böyle değildi, doktor kontrolüne gittik demiştim hasta değil ateşi yok ama gece yarim saate bir bir saate bir kalkıyor bir huzursuzluğu var belli ,siz de böyle bir durum oldu mu 6ay başında
diş mi çıkarıyor diye düşündüm ama dokunuyorum bir sivrilik yok aşırı salya yok acaba doymuyor mu diye bugün muhallebi yapıp yedirip uyutcam benzer durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi perişanım gercekten

Büyüme ataklari olabilir..benim kizimda geçen 2 hafta boyunca sabaha karsi 4 gibi uyandiktan sonra her saat basi kalkıp 7 de tam uyaniyordu. Normalde gece 2 de emmek icin kalkip emdikten sonra sabah 8 e kadar kalkmadigi oluyordu. Bu hafta da sabah uykulari biraz daha iyi ama bu sefer de aksam 9 da yattiktan sonra 12 ye kadar her saat uyanmaya basladi.

Merhaba benim oğlum da oyle bugünlerde. Muhallebicim sonra deneyimlerinizi paylaşırmışsınız? Bende aç mı diye düşünüyorum. Hatta muhallebi yapıp yedirmeyi düşünüyorum. Sürekli böyleyiz -_-

bu gece banyosunu yaptırdım bezini prima pure aldım, piyasadaki en iyi bez galiba , muhallebisini yedirdim ama az yedi bu gece gözlemleyeceğim yine çok uyanırsa dişten dir demek başka bisey kalmıyor çünkü veya arkadaşın dediği gibi ataklardır ya da en son delireceğim 20 kere kalkıyor o yüzden de huzursuz normalde çok neşeli huzurlu bir bebekti bir sıkıntısı var yavrumun kıyamam
bir de çok hareketli eli kolu hiç durmuyor emekliyor sayılır sürekli yüz üstü dönüyor yatakta uyaniyor

Kaç aylık oldu bebeğiniz? Aynen benimki de sakin kendi halinde bir bebek ama şu an herşeyden sıkılıyor bi kızmışım, hoşnutsuzluk var bakalım ..

Bizde öyleyiz. 25 mart doğumlu kızım, diş çıkarmıyor doktor kontrol etti. Ama sürekli bir memnuniyetsizlik, herşeyden hemen sıkılma var. Gecede sürekli uyanmaya başladı. Sütünü içtikten sonra 4 saat deliksiz uyurdu birkaç hafta önceye kadar. Şimdi 2 saat sonra mızıldanmaya başlıyor süt içmeden de tekrar uykuya dalamıyor. Dün gece muhallebiden sonra uyudumu sizin bebiş?

Aynı durumdayız
Örneğin dün gece muhallebi verdim sonrada azcık emzirip uyuttum,ayağımda sallayarak
Tam yerine yatırıcam gözleri fincan gibi açıyor,9,3da başlayan uyutma maceramız 12:30a kadar devam etti.Bi ara tam uykusu açıldı, babasıyla oyun onadılar, aşırı yorgun ve uykusuz bir şekilde işle geldim bende

bende de aynı durum var. geceleri saat başı kalkıyoruz. gün içerisinde de çok mızmız

Ben daha üç öğüne bugun gececegım yogurt sebze püre ve meyve püre olacak bugun.

Muhallebi veren arkadaşlar

ek gıdaya ne zaman başladınız? Ek gıdayı kaç öğün veriyorsunuz ve neler veriyorsunuz?
Bir de muhallebiyi kaç gibi veriyorsunuz? Bir tarifiniz var mıdır yoksa hippin muhallebilerinden mi veriyorsunuz?

Arkadaslar yoğurdu hangi sütle mayaliyorsunuz. Benim normalde sütçüm var günlük sağıp getiriyor ama pastörize sütle mi mayalamak daha sağlıklı olur emin olamadim. Biz bugün başlıcaz yoğurda. Labne peyniri de kendim yapicam onu da aldığım sütle mayalasam olur mu acaba

arkadaşlar muhallebi de ise yaramadı berbat bir gece gecirdim su videoda bbebeklerin uykusunu cok guzel anlatmis ekliyorum:

Bir sürü şey araştırdım böyle teknik ve mantıklı açıklama bulamadım umarım işimize yarar

Merhaba,
Benim de mart doğumlu bir bebeğim var, forumu takip etmeye çalışıyorum ama yazmaya pek vaktim olmuyor. Ilk oğlum 6.ayda geceleri nerdeyse her saat kalkardı. Doktora artık dayanamıyorum dediğimde bebeklerin gece uyanma sıklığını gösteren bir kağıt vermişti. 7.Ay 6.aya göre daha kötü sonra düzene giriyordu yavaş yavaş. Ilk çocuğumda 7.Ay gerçekten kabustu nerdeyse yarım saate bir uyanıp sonra tekrar uyuyordu 1 yaşında ise uyku düzeni oturmuştu. Eğer başka bir problemi yoksa düzeliyor hiç merak etmeyin. Küçük oğlumun ilk 2 ay hariç gündüz uykusu sıkıntılı. Bugün ekstra bir huysuzluğu var, kesinlikle durmuyor zaten şu an kucağımda ama yine huysuz. Hemşire bu aylarda büyümelerinin farklılaştığını (kol bacak büyümesi olacakmış) ve zihinsel gelişimin hızlı olduğunu o yüzden dönem dönem huysuz olabileceğini söylemişti. Bizim sıkıntımız ek gıda. Aslında geçen ay başladık iyi gibiydi ama bu ay ağzını açmıyor. 1 hafta ara verdim tekrar başlamam lazım ama şu yorgunlukla nasıl olacak bilmiyorum.

Ben ek gidayi 3 ogun veriyorum 5 kasigi gecemiyor maalesef[tatli kasigi] memeyi gece guzel emiyor fakat gunduzumuz berbat.ve beni birakma hep oynat diyor.arkadas oturmak istemiyoror ama kollarindan tut yurut diyor.bizimki tersten herseyi.beni yoruyor tek avantaj beni 1 ayda 3 kilo zayiflatti kereta.

tum herkes gibi bizde uyumuyoruz ve 2. disimiz cikiyor. ardarda cikiyor ve diş sonucu salya sumuk hapsurma ne ararsan var. gecici gunler diye gulup geciyorum bu gunlere. ayrica büyük kixim da dis cikariyor tam 3 tane ayni anda

O kadar aynı ki oglumun su anki haliyle. Hep yaninda istiyor beni. 5 dakika oturunca basıyor çığlığı. Surekli gezmek istiyor. Isimi yapamaz oldum. Ek gıdayı gecen hafta daha iştahlı yiyordu. Bu hafta 4-5 kaşık alıp aglamaya başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…