2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ben kefiri evde yapıyorum bu gün den itibaren bende vermeye baslayayim

Matematik ogretmeniyim evde ozel ders veriyodum kizim kucuk diye bi kurumla anlastik sadece 1 sinif aldim kizimdan dolayi
Harika vallahi. Ben de sabah 6 da kalkıp akşam 8 de evde olacagım iyi maaşlı kariyer fırsatı olan bir işi sırf bebeğim yüzünden istemiyorum. Bakalım inş başka fırsatlar olur. Her şeyin hayırlısı

Aynen öyle valla ama tek maaslada cocukla gecinmek cok zor herseyi onlar icin yapiyoz

merhabalar herkese nasılsınız minnosum 6 aylik oldu ablamızın da okulu basladi cok sukur. dis çıkarıyoruz su anda. ablamizin ön alt sut disleri dokulmustu gecen ay simdi yenisi çıkıyorken,minigimiz de on alt disleri çıkarıyorhayat nelere gebe...

Bir haftada hangi sebzeleri verdiniz?

Sutu oda sicakligindan bi tik sicak yapip icine mayadini koyup agzini peçeteyle kaoatipkaranlik bi dolapda 24 saat bekletiyorum cok guzel oluyo hazir kefirlere 10 basar aktarlarda kefir mayasi var dudunutseniz
Kefir danem markasi var. Yerli üretim guvenilir arastirmalari tek tek yapilan bir marka. Onlarinda kefir ve probiyotik yogurt mayalari var. Onu da tavsiye ederim. Mayalar her yerde yok kendi sitelerinden veya migros,file markette var. Ben yogurdu onunla mayaliyorum hem kuru hem yaş mayasi var. Çok güzel oluyor. Kefiri denemedim çünkü tam ayarını tutturamazsak sıkıntı diye duydum alkol bakimindam yanlis bir ayarda alkol orani artabilir vs.. Kefirdanem aliyorum tadi farkli gelse hemen yazip soruyorum seri no vs isteyip gerekli incelemeyi yapip gönderiyorlar.

Gunaydin kizlar sizlerin ek gida serüveniniz nasil gidiyor. Bizim berbat oglum yemek istemiyor o dilini nasil kiviriyor kereta yemegi almamak icin. Simdiden kavgalara başladık.bir kac kasik zorla verdigimde karni azda olsa doyuyor keyifleniyor. Alismasi lazim calismaya baslarsam bakicilar kacar valla

2 gundur gecelerimiz rezalet surekki uyaniyor cok fazla saat basi yarim saatte bir bir sıkıntısı var sanki ateşi 36 acaba diş mi çıkarıyoruz çünk özellikle geceleri böyle

Yine de yiyormuş ya. Benimki ilk hafta afiyetle yedi yarım çay bardağı da olsa. Sonra bıraktı 3 haftadır ağzını açmıyor kesinlikle. İki kez 1 yemek kaşığı kadar armut verebildim sadece. Ne yapayım bilmiyorum nasıl yiyecek bu çocuk

normalde gittiğim özel hastanede kontrolleri iyi gidiyordu doktorumuz izindeydi 6.ay kontrolüne acibademe gittik doktor üfürüm olabilir dedi çok masum bence diyei konuştu kardiuolojiye de gerek yok paniklemeyin felan dedi ama ben şok oldum tabi 6aydır her ay muayane oluyor bebeğim doktoru hiç mu duymadı, hamileyken duyulmadı, yeni doğduğunda başka bir doktor muayene etmişti o da söylemedi bilmiyorum tedirgin oldum bir kurt düştü sonuçta hemen ekg çekilecektik ama olmadı endişelenmeli miyim kafam karisik

bir de standart asilar icin bir kagit imzalattilar kabul ediyorum diye diğer hastanede böyle.bi uygulama yoktu ????
Bizim de özel hastane öyle bir şey yapmadılar

Bizim doktor da 3. Ayda duymuştu ve bu ay duymadı artık. Çok hafif demişti ama yne de gittik kardiyolojiye. Bi sıkıntı yok hafif dedi o da. Zamanla geçiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…