Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah ben kefiri evde yapıyorum bu gün den itibaren bende vermeye baslayayimÇok fazla cesit yok malesef once tum sebzeleri pure halleriyle tattirip en sonda corba yapip verdim ayrica yulafli meyve pureleri hazırlayıp verdim. Yulafin lif orani cok yuksek ve bagirsaklarda su tutuyor kabizligi da önlüyor..Birde her gidadan önce 1 yemek kaşığı kefir veriyorum.bağırsak florasi icin cok önemli probiyotik olmasi acisindan. Önce laktozsuz kefir verdim simdi normal laktozlu veriyorum. Herhangi bir alerjik durum olmadi. Cok şükür 1 hafta olacak kabiz olmadı hergun düzenli olarak kakasini yapti.
Aynen tarhana falanda yapmaya baslayinca iyice cesitlenir diye düşünüyorumBir sure sonra bulgur, pirinc kiyma yemeklerine koyunca cesitte bollasacak insallah :)
Tarhanasini hazirladim amaAynen tarhana falanda yapmaya baslayinca iyice cesitlenir diye düşünüyorum
Ooo ne güzel sifa olsun bebislere insallahMaşallah ben kefiri evde yapıyorum bu gün den itibaren bende vermeye baslayayim
Harika vallahi. Ben de sabah 6 da kalkıp akşam 8 de evde olacagım iyi maaşlı kariyer fırsatı olan bir işi sırf bebeğim yüzünden istemiyorum. Bakalım inş başka fırsatlar olur. Her şeyin hayırlısıMatematik ogretmeniyim evde ozel ders veriyodum kizim kucuk diye bi kurumla anlastik sadece 1 sinif aldim kizimdan dolayi
Aynen öyle valla ama tek maaslada cocukla gecinmek cok zor herseyi onlar icin yapiyozHarika vallahi. Ben de sabah 6 da kalkıp akşam 8 de evde olacagım iyi maaşlı kariyer fırsatı olan bir işi sırf bebeğim yüzünden istemiyorum. Bakalım inş başka fırsatlar olur. Her şeyin hayırlısı
Maşallah ben kefiri evde yapıyorum bu gün den itibaren bende vermeye baslayayim
Çok fazla cesit yok malesef once tum sebzeleri pure halleriyle tattirip en sonda corba yapip verdim ayrica yulafli meyve pureleri hazırlayıp verdim. Yulafin lif orani cok yuksek ve bagirsaklarda su tutuyor kabizligi da önlüyor..Birde her gidadan önce 1 yemek kaşığı kefir veriyorum.bağırsak florasi icin cok önemli probiyotik olmasi acisindan. Önce laktozsuz kefir verdim simdi normal laktozlu veriyorum. Herhangi bir alerjik durum olmadi. Cok şükür 1 hafta olacak kabiz olmadı hergun düzenli olarak kakasini yapti.
Sutu oda sicakligindan bi tik sicak yapip icine mayadini koyup agzini peçeteyle kaoatipkaranlik bi dolapda 24 saat bekletiyorum cok guzel oluyo hazir kefirlere 10 basar aktarlarda kefir mayasi var dudunutsenizKefiri nasıl yapıyorsunuz?
Kabak patates havuc(alerji yapmasi en dusuk sebzeler oldugu icin hepsini ayri ayri 3 gun bekele kuralina gore vermedim.) Once pure sonra hepsini karistirip birazda semizotu ile corba seklinde verdimBir haftada hangi sebzeleri verdiniz?
Kefir danem markasi var. Yerli üretim guvenilir arastirmalari tek tek yapilan bir marka. Onlarinda kefir ve probiyotik yogurt mayalari var. Onu da tavsiye ederim. Mayalar her yerde yok kendi sitelerinden veya migros,file markette var. Ben yogurdu onunla mayaliyorum hem kuru hem yaş mayasi var. Çok güzel oluyor. Kefiri denemedim çünkü tam ayarını tutturamazsak sıkıntı diye duydum alkol bakimindam yanlis bir ayarda alkol orani artabilir vs.. Kefirdanem aliyorum tadi farkli gelse hemen yazip soruyorum seri no vs isteyip gerekli incelemeyi yapip gönderiyorlar.Sutu oda sicakligindan bi tik sicak yapip icine mayadini koyup agzini peçeteyle kaoatipkaranlik bi dolapda 24 saat bekletiyorum cok guzel oluyo hazir kefirlere 10 basar aktarlarda kefir mayasi var dudunutseniz
Ben de bi haftada ne kadar sebze varsa denediniz sandımKabak patates havuc(alerji yapmasi en dusuk sebzeler oldugu icin hepsini ayri ayri 3 gun bekele kuralina gore vermedim.) Once pure sonra hepsini karistirip birazda semizotu ile corba seklinde verdim
yok yok denemedim o kadar hep ayni sebzeler. Sadece dun 2 kasik et suyu 1 tatlı kasigi pirinc koydum corbasina. Hep ayni seyi yiyip sıkıldı cocukBen de bi haftada ne kadar sebze varsa denediniz sandım
Gunaydin kizlar sizlerin ek gida serüveniniz nasil gidiyor. Bizim berbat oglum yemek istemiyor o dilini nasil kiviriyor kereta yemegi almamak icin. Simdiden kavgalara başladık.bir kac kasik zorla verdigimde karni azda olsa doyuyor keyifleniyor. Alismasi lazim calismaya baslarsam bakicilar kacar valla
Bizim de özel hastane öyle bir şey yapmadılarbir de standart asilar icin bir kagit imzalattilar kabul ediyorum diye diğer hastanede böyle.bi uygulama yoktu ????
normalde gittiğim özel hastanede kontrolleri iyi gidiyordu doktorumuz izindeydi 6.ay kontrolüne acibademe gittik doktor üfürüm olabilir dedi çok masum bence diyei konuştu kardiuolojiye de gerek yok paniklemeyin felan dedi ama ben şok oldum tabi 6aydır her ay muayane oluyor bebeğim doktoru hiç mu duymadı, hamileyken duyulmadı, yeni doğduğunda başka bir doktor muayene etmişti o da söylemedi bilmiyorum tedirgin oldum bir kurt düştü sonuçta hemen ekg çekilecektik ama olmadı endişelenmeli miyim kafam karisik