Canim benim oglan haftada bir yapmaya basladi bayadir.sadececanne sutu aldigi icin simdilik kaygilanmiyorum.Kizlar bebislerinizin kaka yapma sıklığı nasıl? Onceden kizim her gun yapardi. Bazen iki uc kez yaptığı oluyordu. Ama son 2 haftadir 3-4 gunde bir falan anca yapmaya basladi. Yapinca da bezini baya dolduruyor. Normal mi artik boyle az yapmasi bilemedim. Birde siz her ay aile hekimligi harici ayrica doktora da götürüyor musunuz?
Canım bende de 2 ay öyleydi sonra azaldı şimdi gördüm normal şükür yetiyor.fazla iken sağdım canım 2 kez ateşlendim çok zor mastit.sağ ve banyoda sabunla sıcak suyla ovala.baktın gitmiyor doktora git iki kez antibiyotik kullandımBu sefer diğer göğsümde de çıktı o kitleler ne oluyor ki böyle ya emme araları uzadığı için mi acaba benim de sütüm çok sağsam düzelir mi acaba iki göğsümde acıyor
Anladım cnm tşk ederim bugün banyoda durucam baya bakalımCanım bende de 2 ay öyleydi sonra azaldı şimdi gördüm normal şükür yetiyor.fazla iken sağdım canım 2 kez ateşlendim çok zor mastit.sağ ve banyoda sabunla sıcak suyla ovala.baktın gitmiyor doktora git iki kez antibiyotik kullandım
ayy maşallah ne kadar sürede eski haline dönmüştü ilkindeGider canım dikkat edersen. Benim ilk sezeryandan sonra hic doğum yapmamış gibi olmuştum eski halime dönmüştüm, şimdide dikkat etsem yine olur
6 ayda filan sanırım. 1.5 yaşına geldiğinde hamilelik öncesine göre 5 kilo daha zayıftım sütten kesince geri aldim o 5 kiloyu malesefayy maşallah ne kadar sürede eski haline dönmüştü ilkinde
Geçer inşallah canım.Anladım cnm tşk ederim bugün banyoda durucam baya bakalım
anladım teşekkür ediyorum6 ayda filan sanırım. 1.5 yaşına geldiğinde hamilelik öncesine göre 5 kilo daha zayıftım sütten kesince geri aldim o 5 kiloyu malesef
Ekmek ve aburcubur hamurişi yeme onlar zaten süt yapmaz bol su iç süt iç canin tatli isterse balli süt iç taze sogan domates salatalik peynir zeytin bi öğünün olsun bolca ye süt yapar kilo verirsinEmzirirken nasıl zayılanıyor ben az yesem süt azalıyor zaten o kadar yediğim halde normal anca yetiyor
Canım inşallah eylülde iş başlıcak cidden 70 kilo şişmanım mutsuzum.rezene filan içiyorum süt olsun diye..Allah hepimize yardım etsinEkmek ve aburcubur hamurişi yeme onlar zaten süt yapmaz bol su iç süt iç canin tatli isterse balli süt iç taze sogan domates salatalik peynir zeytin bi öğünün olsun bolca ye süt yapar kilo verirsin
Boyun kaç canım .o kadar sıkma canını 70 çok değil verirsin daha yeni dogum yaptık 1 senede kaslar eski halini aliyomusCanım inşallah eylülde iş başlıcak cidden 70 kilo şişmanım mutsuzum.rezene filan içiyorum süt olsun diye..Allah hepimize yardım etsin
Boyun kaç canım .o kadar sıkma canını 70 çok değil verirsin daha yeni dogum yaptık 1 senede kaslar eski halini aliyomus
[/QU
Canım boyum kısa 162 ondan göbek de 3 kat:))
Normal canım sütten kesene kadar olmayanlar bile varHala adet göremeyen var mı ya 4 ay oldu acaba hamile falan kalmış olsam anlar mıydım bu zamana
İnşallah tatlım ama benimki çok farklı:))Şimdi hepimizde göbek var zaten gider zamanla S Sevdalinka00
İnşallah tatlım ama benimki çok farklı:))