2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim oglan haftada bir yapmaya basladi bayadir.sadececanne sutu aldigi icin simdilik kaygilanmiyorum.

Bu sefer diğer göğsümde de çıktı o kitleler ne oluyor ki böyle ya emme araları uzadığı için mi acaba benim de sütüm çok sağsam düzelir mi acaba iki göğsümde acıyor
Canım bende de 2 ay öyleydi sonra azaldı şimdi gördüm normal şükür yetiyor.fazla iken sağdım canım 2 kez ateşlendim çok zor mastit.sağ ve banyoda sabunla sıcak suyla ovala.baktın gitmiyor doktora git iki kez antibiyotik kullandım

Anladım cnm tşk ederim bugün banyoda durucam baya bakalım

Kızlar kilo nasıl gidiyor ya ben çok şiştim adet olmuyorum doğumdan sonra 5 kilo aldım hiç bir kıyafetm olmuyor 70 oldum ...çok yiyorum sanırım nolacak halim bilmem((

Emzirirken nasıl zayılanıyor ben az yesem süt azalıyor zaten o kadar yediğim halde normal anca yetiyor

Emzirirken nasıl zayılanıyor ben az yesem süt azalıyor zaten o kadar yediğim halde normal anca yetiyor
Ekmek ve aburcubur hamurişi yeme onlar zaten süt yapmaz bol su iç süt iç canin tatli isterse balli süt iç taze sogan domates salatalik peynir zeytin bi öğünün olsun bolca ye süt yapar kilo verirsin

Ekmek ve aburcubur hamurişi yeme onlar zaten süt yapmaz bol su iç süt iç canin tatli isterse balli süt iç taze sogan domates salatalik peynir zeytin bi öğünün olsun bolca ye süt yapar kilo verirsin
Canım inşallah eylülde iş başlıcak cidden 70 kilo şişmanım mutsuzum.rezene filan içiyorum süt olsun diye..Allah hepimize yardım etsin

Hala adet göremeyen var mı ya 4 ay oldu acaba hamile falan kalmış olsam anlar mıydım bu zamana

Günaydın kızlar biz dun 4.ay asimizi olduk geceyi cok zor atlattık ates uykusuzluk yapti cok huzursuz oldu kuzum insallah biyan önce toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…