- 24 Temmuz 2015
- 3.802
- 4.918
- 37
Canım benim de öyle sezaryen oldum bir de regl olmadım henüz..kocaman karnım varBenim göbek de bi değişik. Bir şey yeyip içince acayip şişiyor az bile yesem
Geçmiş olsun canım toparlar yavrun inşallah..ilk aşılarda oldu mu ateşGünaydın kızlar biz dun 4.ay asimizi olduk geceyi cok zor atlattık ates uykusuzluk yapti cok huzursuz oldu kuzum insallah biyan önce toparlar
Olmamisti canim ilk cocuk ve ilk defa ates olunca korktum biraz gece zor gectiGeçmiş olsun canım toparlar yavrun inşallah..ilk aşılarda oldu mu ateş
Ben hala olmadım 1 seneye kadar normal dedi ebe banaHala adet göremeyen var mı ya 4 ay oldu acaba hamile falan kalmış olsam anlar mıydım bu zamana
Bizimki sen öyle 3 ay 16 günlüğüz suan resmen sesi değişti :)Kızlar sizin bebişler agluyor mu benimki 2 ayda 3 4 kez yaptı. Çığlık atıyor genelde değişik sesler çıkartıyor. 3 ay 20 günlük
Bizim ki hala emmiyor kafayı yemek üzereyim sut var ama emmiyir bu yüzden sütüm gittikçe azalıyor sağıyorum ama yeterli gelmiyor bugüne elektrikli pompa alacağımYa kızlar benim minnos da emmiyor ağzından çıkarıp duruyor itiyor ama mamayi öyle gusel içiyor ki.mama vermek istemiyorum
Bende bugün bisey yaptim 1 tane bebe biskuvisine şeftali rendeleyip verdim
Mama vermek için yanlış mi yaptim çok pişmanım
HEmen sağmalısın bende de oldu saga saga boşalttım ve atlattım. Göğüslerim çık acıyordu üstünde kırmızı benekler oluşmayan başladı tas gibiydi dokunamyordum bile. Midem bulandı ateşim bile çıkmaya başlamıştı sağdım sağdım çok şükür memeler bosalmaya başlayınca geçtiKızlar sanırım mastit başlangıcı bar ne yapmalıyım
Buhar makinesi kullanıyorum. Açmadığım gün hemen burnu kuruyor tıkanıyor çok haklısınkizlar size cok onemli uyarım olacak lutfen bebislerin burnunu sabah aksam ve gerekli hissettiginizz emmek istemedigi huysuz zamanlarda falan temizleyin. havalar isindigindan daha da kuruyor minnos burunlari farki goreceksiniz. cok faydasini görüyorum ben. boyle temizleyince cok sukur der gibi bakiyor bana.
Bazılarını sut koruyor derler vücut bebek istemediği için adet olmuyormus aslında güzel bisiHala adet göremeyen var mı ya 4 ay oldu acaba hamile falan kalmış olsam anlar mıydım bu zamana
EVet adet olunca iniyor ben oldum kansızlıktan olcem sandım çok fazla aktı 10 gün sürdüCanım benim de öyle sezaryen oldum bir de regl olmadım henüz..kocaman karnım var
Göğüslerini elektrikli pompa ile sağan var mi arakadaslae
Birde şutumun tadına baktım bogazimi yaktı resmen acımış gibi neden olabilir önceleri tatlıydı açaba ondan mi emmek istemiyor bizim kız
Canim eğer gerçekten mene reddi değilse bu bir dönem benim minnosum artık yavas yavaş emiyor masallahBizim ki hala emmiyor kafayı yemek üzereyim sut var ama emmiyir bu yüzden sütüm gittikçe azalıyor sağıyorum ama yeterli gelmiyor bugüne elektrikli pompa alacağımcildirmak üzereyim
Canim benim ilk çocuğum emmedi 8.5 aylık alıştırdım. Lansinoh 2li pompa kullandim 2 saatte bir sağarsan sütun çok artarBizim ki hala emmiyor kafayı yemek üzereyim sut var ama emmiyir bu yüzden sütüm gittikçe azalıyor sağıyorum ama yeterli gelmiyor bugüne elektrikli pompa alacağımcildirmak üzereyim
Biz ankaradayiz kac gündür serin yine yaz gelmedi bu seneKizlar nerelisiniz bilmiyorum ama b3n antalyadayim buralar yaniyor 24 saat abartısız klima çalışıyor kapatsam ter içinde
ben e bebek ten baby me nin elektrikli pompasıyla sağıyordum memnundum. sağarken acı vs hiç hissetmiyordum. kısa zamanda hemen sağım yapıyordum. göğüs ucu yarasından dolayı emziremeyince sağmak zorunda kaldım. iyileştikten sonra daha da sağmadım. sağmanın bi dezavantajı oldu sütümün tazyikli çıkmasına sebep oldu. hem o sebepten hemde sütüm artık kızıma tam yettiği için sağmayı bıraktım.Göğüslerini elektrikli pompa ile sağan var mi arakadaslae