2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar benim minnos da emmiyor ağzından çıkarıp duruyor itiyor ama mamayi öyle gusel içiyor ki.mama vermek istemiyorum
Bende bugün bisey yaptim 1 tane bebe biskuvisine şeftali rendeleyip verdim
Mama vermek için yanlış mi yaptim çok pişmanım
Bizim ki hala emmiyor kafayı yemek üzereyim sut var ama emmiyir bu yüzden sütüm gittikçe azalıyor sağıyorum ama yeterli gelmiyor bugüne elektrikli pompa alacağım 😞cildirmak üzereyim

Kızlar sanırım mastit başlangıcı bar ne yapmalıyım
HEmen sağmalısın bende de oldu saga saga boşalttım ve atlattım. Göğüslerim çık acıyordu üstünde kırmızı benekler oluşmayan başladı tas gibiydi dokunamyordum bile. Midem bulandı ateşim bile çıkmaya başlamıştı sağdım sağdım çok şükür memeler bosalmaya başlayınca geçti

kizlar size cok onemli uyarım olacak lutfen bebislerin burnunu sabah aksam ve gerekli hissettiginizz emmek istemedigi huysuz zamanlarda falan temizleyin. havalar isindigindan daha da kuruyor minnos burunlari farki goreceksiniz. cok faydasini görüyorum ben. boyle temizleyince cok sukur der gibi bakiyor bana.
Buhar makinesi kullanıyorum. Açmadığım gün hemen burnu kuruyor tıkanıyor çok haklısın

Birde şutumun tadına baktım bogazimi yaktı resmen acımış gibi neden olabilir önceleri tatlıydı açaba ondan mi emmek istemiyor bizim kız

Bizim ki hala emmiyor kafayı yemek üzereyim sut var ama emmiyir bu yüzden sütüm gittikçe azalıyor sağıyorum ama yeterli gelmiyor bugüne elektrikli pompa alacağım 😞cildirmak üzereyim
Canim eğer gerçekten mene reddi değilse bu bir dönem benim minnosum artık yavas yavaş emiyor masallah
Sakin vazgeçme ben neler yapıyorum bir bilsen
En son arabada emiyor

Canim benim ilk çocuğum emmedi 8.5 aylık alıştırdım. Lansinoh 2li pompa kullandim 2 saatte bir sağarsan sütun çok artar

Göğüslerini elektrikli pompa ile sağan var mi arakadaslae
ben e bebek ten baby me nin elektrikli pompasıyla sağıyordum memnundum. sağarken acı vs hiç hissetmiyordum. kısa zamanda hemen sağım yapıyordum. göğüs ucu yarasından dolayı emziremeyince sağmak zorunda kaldım. iyileştikten sonra daha da sağmadım. sağmanın bi dezavantajı oldu sütümün tazyikli çıkmasına sebep oldu. hem o sebepten hemde sütüm artık kızıma tam yettiği için sağmayı bıraktım.

X