geçmiş olsun canım bizde vurulduk aynı şekilde zor geçti. ikinci aydaki ateş yapmamıştı üstelik.Günaydın kızlar biz dun 4.ay asimizi olduk geceyi cok zor atlattık ates uykusuzluk yapti cok huzursuz oldu kuzum insallah biyan önce toparlar
Göğüslerini elektrikli pompa ile sağan var mi arakadaslae
Canim 4. Ay asisi hangisi oluyor. Bana sadece rotanin 2. Dozunu söylediler. Toplam 3 doz oldugu icin 5. Ayda son dozu alacak. Onunla beraber baska asi var mi bilmiyordum.Günaydın kızlar biz dun 4.ay asimizi olduk geceyi cok zor atlattık ates uykusuzluk yapti cok huzursuz oldu kuzum insallah biyan önce toparlar
Tam 4.ayimizi doldurdugumuz gun vurdular karma asilarin devamıymisCanim 4. Ay asisi hangisi oluyor. Bana sadece rotanin 2. Dozunu söylediler. Toplam 3 doz oldugu icin 5. Ayda son dozu alacak. Onunla beraber baska asi var mi bilmiyordum.
Ayni dertten muzdaribiz. Bende 70 kiloyum ve hic bir kiyafetim olmuyir 8 kilo fazlam var.yemesem sut olmuyor. Tatliyi kesmeye calisicam.ahh bir de yuruyebilsem.Kızlar kilo nasıl gidiyor ya ben çok şiştim adet olmuyorum doğumdan sonra 5 kilo aldım hiç bir kıyafetm olmuyor 70 oldum ...çok yiyorum sanırım nolacak halim bilmem((
hayırlı olsun biz cesaret edemedik.henüz daha hareketlenmeden yaptırmakla iyi etmişsinizKizlar biz dun sunnet olduk. Cok sukur iyi.agrimiz olmadi. Merhem sürüyoruz.insalah cumaya kadar birseyi kalmaz dedi doktor.
Geçmiş olsun canım en iyisini yapmışsınızKizlar biz dun sunnet olduk. Cok sukur iyi.agrimiz olmadi. Merhem sürüyoruz.insalah cumaya kadar birseyi kalmaz dedi doktor.
Sagol canim soyledigin iyi oldu. Hemsiremize mesaj atip bir sorayım bilgi almak icin.Tam 4.ayimizi doldurdugumuz gun vurdular karma asilarin devamıymis
Canım ilk aşılarda bizde de ateş olmadı.4 ay aşısında oluyor demek ki.geçmiş olsun canımOlmamisti canim ilk cocuk ve ilk defa ates olunca korktum biraz gece zor gecti
İnşallah canım benim de iner umarım davul gibi inanki çok canım sıkılıyor bunaEVet adet olunca iniyor ben oldum kansızlıktan olcem sandım çok fazla aktı 10 gün sürdü
Canım tatlı ben de yiyorum kesemiyorum..yemeyince cidden süt az geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum yürüyüş filanda yok iki çocukla nasıl yürürüm eşime bırakıp çıksam 9 da geliyor ...bir süre böyle kalıcam ama ne giyecem bilmiyomAyni dertten muzdaribiz. Bende 70 kiloyum ve hic bir kiyafetim olmuyir 8 kilo fazlam var.yemesem sut olmuyor. Tatliyi kesmeye calisicam.ahh bir de yuruyebilsem.
Ben de okudum bence de gezme bir damla kan peşinde millet çok ilginç tek derdimiz bu zaten:)))bence yalan söylemek daha kötü yoksa yaşadığının arkasında dursa kim ne der ki ne diyelim kandırıp bir yuva kuracak...hem kanama olmayabilir illa kalmayacak die bişe yok..bu sayfa iyi buradan Ayrılmayalım:)))Forumda çok tuhaf başlıklar görüyorum, sadce bu sayfada kalsam iyi olacak ,sinirlerim bozuluyor, bugün kızlık zarı diktirenlerle ilgili başlık gördüm, karşı tarafı kandırıyor bir de bunu normallestirmisler ,hayır bakire olmak zorunda değil kimse o ayrı konu ama neden kandırıyorsun ki ben buyun de yaşadıklarının arkasında ol çok çirkinunlar.. ne biçim dünya olmuş, bir daha forumda gezmeyeceğim:)))
Bende yemek yerken 1 cay kaşığı seklinde degil ama kaşığın ucuyla ağzına diline dokunduruyorum sadece tepkisini merak etmek icin hemde alışsın yavaştan diye, yogurdu pek sevmedi diliyle itti hep. Ama muz ve kayısı emdirdim biraz baya hoşuna gitti tatlı olunca sevdi tabikızlar bebeğinize tattırma yapıyor musınuz artık.. ben dün 1 çay kaşığı yoğurt verdim oğluma ve bugün inanılmaz gaz çıkartıyor gecede baya kıvrandı sabahtan beride baya gaz çıkartır oldu. hazır olmadığı burdan belli oldu.. ama bu kadar gaz normalmi acaba korktum açıkçası bir süre hiç birşey denemeyeceğim.