2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar biz dun 4.ay asimizi olduk geceyi cok zor atlattık ates uykusuzluk yapti cok huzursuz oldu kuzum insallah biyan önce toparlar
Canim 4. Ay asisi hangisi oluyor. Bana sadece rotanin 2. Dozunu söylediler. Toplam 3 doz oldugu icin 5. Ayda son dozu alacak. Onunla beraber baska asi var mi bilmiyordum.

Kızlar kilo nasıl gidiyor ya ben çok şiştim adet olmuyorum doğumdan sonra 5 kilo aldım hiç bir kıyafetm olmuyor 70 oldum ...çok yiyorum sanırım nolacak halim bilmem((
Ayni dertten muzdaribiz. Bende 70 kiloyum ve hic bir kiyafetim olmuyir 8 kilo fazlam var.yemesem sut olmuyor. Tatliyi kesmeye calisicam.ahh bir de yuruyebilsem.

Forumda çok tuhaf başlıklar görüyorum, sadce bu sayfada kalsam iyi olacak ,sinirlerim bozuluyor, bugün kızlık zarı diktirenlerle ilgili başlık gördüm, karşı tarafı kandırıyor bir de bunu normallestirmisler ,hayır bakire olmak zorunda değil kimse o ayrı konu ama neden kandırıyorsun ki ben buyun de yaşadıklarının arkasında ol çok çirkinunlar.. ne biçim dünya olmuş, bir daha forumda gezmeyeceğim:)))

Ayni dertten muzdaribiz. Bende 70 kiloyum ve hic bir kiyafetim olmuyir 8 kilo fazlam var.yemesem sut olmuyor. Tatliyi kesmeye calisicam.ahh bir de yuruyebilsem.
Canım tatlı ben de yiyorum kesemiyorum..yemeyince cidden süt az geliyor. Nasıl olacak bilmiyorum yürüyüş filanda yok iki çocukla nasıl yürürüm eşime bırakıp çıksam 9 da geliyor ...bir süre böyle kalıcam ama ne giyecem bilmiyom

Ben de okudum bence de gezme bir damla kan peşinde millet çok ilginç tek derdimiz bu zaten:)))bence yalan söylemek daha kötü yoksa yaşadığının arkasında dursa kim ne der ki ne diyelim kandırıp bir yuva kuracak...hem kanama olmayabilir illa kalmayacak die bişe yok..bu sayfa iyi buradan Ayrılmayalım:)))

kızlar bebeğinize tattırma yapıyor musınuz artık.. ben dün 1 çay kaşığı yoğurt verdim oğluma ve bugün inanılmaz gaz çıkartıyor gecede baya kıvrandı sabahtan beride baya gaz çıkartır oldu. hazır olmadığı burdan belli oldu.. ama bu kadar gaz normalmi acaba korktum açıkçası bir süre hiç birşey denemeyeceğim.

Iyi aksamlar kizlar durumum acil oldugu icin konu acmak yerine burdan aratinca denk geldi yardimci olursaniz sevinirim. 23 aylik kizimda vajina yapisikligi var doktor daha once ostrojen krem vermisti icime sinmeye sinmeye kullandim ama herhangi bir degisiklik farkedemedim tekrar kontrole goturdugumde doktor vajina yapisikligi ileri duzeyde oldugunu cerrahi mudale yapilmasi gerekir dedi. Kafam allak bullak istanbulda oturuyorum ve buraya yabanciyim. Gaziosmanpasada oturuyorum. En fazla burdaki cevre hastaneleri biliyorum idrar kultur tahlili yaptirdik sonuclar pazartesi cikacak buarada gaziosmanpasa safak hastanesindeki cocuk cerrahina yonlendirdi doktor iyimi ilgilimi bi bilgim yok netten arastirdim kimisi cerahi mudale yaprirmayin kendi haline birakin diyor.kimiside sakinca gormuyor kizimi gozlemliyorum evet idrarini yaparken cani yaniyor ozellikle gece uyurken zorlaniyor sinirleniyor ve huysuz uykusuz kaliyor cok budurumu goruncede uzuluyorum.caresizimm ayrica doktor kizin cok hareketli cerahi mudale yapilirsa mutlaka uyutulsun dedi dahaa kucucuk bir bebek uyutulursa aklima kotu kotu dusunceler geliyor ya uyanamazsa beynine oksijen gitmezse cok korkuyorumn tvde goruyoruz insanlarin bebeklerin basina neler geliyor. Birde kulaklarinda iltihap baslamis Moralim cok bozuk rabbim hasta olan butun bebeklere çocuk lara sifa saglik versin.

Bende yemek yerken 1 cay kaşığı seklinde degil ama kaşığın ucuyla ağzına diline dokunduruyorum sadece tepkisini merak etmek icin hemde alışsın yavaştan diye, yogurdu pek sevmedi diliyle itti hep. Ama muz ve kayısı emdirdim biraz baya hoşuna gitti tatlı olunca sevdi tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…