2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bir de bez ve ıslak mendillerde indirimleri takip eden arkadaslar lutfen bizimle de paylaşın:) Ben bir türlü oturtamadım o işi,
baby me yenidogan aliyoruz ve ben cok memnunum.unibaby kullanmistim ilk yavrumda bence fark yok hem daha uygun.
Merhabar,Kizlar bebekleriniz 4.ayda kaç gram aldilar?ilk aylara göre azalma var di mi?.bir de emme süreleriniz ne kadar ?benimki 2dkda işi bitiriyor. agu agu diyor doyuyordur glaiba keyifli olduğuna göre :)
valla benimki de emme isini hizli hallediyor bazen uzatıyor emmeyi o da keyif yapiyor. ilk aylara gore azaldi kilo alma ama doktor normal dedi. keyfi de yerinde yerinde olduguna gire doyuyor.
Kızlar sizin bebişler agluyor mu benimki 2 ayda 3 4 kez yaptı. Çığlık atıyor genelde değişik sesler çıkartıyor. 3 ay 20 günlük
valla masallah agu bugu abu aaaa huuu annemm gibi seyler demeye basladi ama her cocuk cok farklıdır. benim ilk yavrumda farkliydi o bi ay daha gec demisti.

emme konusunda ise bi cok guzel emiyor tam diyorum oh boyle emeceksin iste diye. sonra bi bakiyorum yine garip garip emmeler :)) valla ben artik relax im nasil istiyorsa oyle yapsin :))) ama emme arasini uzatmak istiyorlar o kesin

kizlar size cok onemli uyarım olacak lutfen bebislerin burnunu sabah aksam ve gerekli hissettiginizz emmek istemedigi huysuz zamanlarda falan temizleyin. havalar isindigindan daha da kuruyor minnos burunlari farki goreceksiniz. cok faydasini görüyorum ben. boyle temizleyince cok sukur der gibi bakiyor bana.

Kizlar bebislerinizin kaka yapma sıklığı nasıl? Onceden kizim her gun yapardi. Bazen iki uc kez yaptığı oluyordu. Ama son 2 haftadir 3-4 gunde bir falan anca yapmaya basladi. Yapinca da bezini baya dolduruyor. Normal mi artik boyle az yapmasi bilemedim. Birde siz her ay aile hekimligi harici ayrica doktora da götürüyor musunuz?

Normal. Bizimkide öyle,büyüdükçe öyle olabiliyor. İlk oğlumda öyleydi. 1 haftaya kadar sorun yok yapmamasında.

gecen h
kaka yapma sıklığı son bir haftadir baya azaldi eskiden her emmeden sonra kaka yapardi. simdi gunde 2-3 yapiyor. ama tam dolu dolu yapmis oluyor. ben her ay aile hekimine ve ayrıca cocuk doktoruna götürüyorum.

Benimki de ilk 2 ay her gün yapardı şimdi 1buçuk aydır 3 4 güne 1 ya da haftada 1 yapıyor. Aynen baya doluyor o zaman. Normal diyor doktorlar 10 güne kadar

Bu sefer diğer göğsümde de çıktı o kitleler ne oluyor ki böyle ya emme araları uzadığı için mi acaba benim de sütüm çok sağsam düzelir mi acaba iki göğsümde acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…