- 28 Nisan 2019
- 877
- 1.528
- 39
Kızlar sanırım mastit başlangıcı bar ne yapmalıyım
Emzirme pozisyonunu değiştirmeyi dene önce canım günde bir kaç kez. Futbol topu pozisyonunda (koltuk altı) emzir bebeği iyice yerleştirerek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar sanırım mastit başlangıcı bar ne yapmalıyım
ayy bende başka bişey sandım neyse arkadaş öneri yazmış :))))Kızlar sanırım mastit başlangıcı bar ne yapmalıyım
ayy bende başka bişey sandım neyse arkadaş öneri yazmış :))))Kızlar sanırım mastit başlangıcı bar ne yapmalıyım
Birkaç gündür göğsümdeki o ağrılı kitle gitmiyor çok endişeleniyorumEmzirme pozisyonunu değiştirmeyi dene önce canım günde bir kaç kez. Futbol topu pozisyonunda (koltuk altı) emzir bebeği iyice yerleştirerek
Birkaç gündür göğsümdeki o ağrılı kitle gitmiyor çok endişeleniyorum
Lahana diyorlar yarın alıp onu yapıcam faydası olur mu ki
baby me yenidogan aliyoruz ve ben cok memnunum.unibaby kullanmistim ilk yavrumda bence fark yok hem daha uygun.Bir de bez ve ıslak mendillerde indirimleri takip eden arkadaslar lutfen bizimle de paylaşın:) Ben bir türlü oturtamadım o işi,
valla benimki de emme isini hizli hallediyor bazen uzatıyor emmeyi o da keyif yapiyor. ilk aylara gore azaldi kilo alma ama doktor normal dedi. keyfi de yerinde yerinde olduguna gire doyuyor.Merhabar,Kizlar bebekleriniz 4.ayda kaç gram aldilar?ilk aylara göre azalma var di mi?.bir de emme süreleriniz ne kadar ?benimki 2dkda işi bitiriyor. agu agu diyor doyuyordur glaiba keyifli olduğuna göre :)
valla masallah agu bugu abu aaaa huuu annemm gibi seyler demeye basladi ama her cocuk cok farklıdır. benim ilk yavrumda farkliydi o bi ay daha gec demisti.Kızlar sizin bebişler agluyor mu benimki 2 ayda 3 4 kez yaptı. Çığlık atıyor genelde değişik sesler çıkartıyor. 3 ay 20 günlük
Allah allah neden acaba hic duymadim. kalp ya da damarda sikinti yoktu demi canım ya da aiki3 s3kilde kundak falan yaptin miKızlar Bebeğimin iki bacağında morluk var neden olmuş olabilir
En son 2 ay önce checkuptan geçti kalp falan bir çok şeyden geçtik her şey normaldi anlamadım bende neden olabilirAllah allah neden acaba hic duymadim. kalp ya da damarda sikinti yoktu demi canım ya da aiki3 s3kilde kundak falan yaptin mi
Sanırım morluğun sebebi giydirdiğim koyu renkli zıbınmış üstüne giydirdiğim pantolona da rengi çıkmış çünkü.. çok korktuydum yaAllah allah neden acaba hic duymadim. kalp ya da damarda sikinti yoktu demi canım ya da aiki3 s3kilde kundak falan yaptin mi
Normal. Bizimkide öyle,büyüdükçe öyle olabiliyor. İlk oğlumda öyleydi. 1 haftaya kadar sorun yok yapmamasında.Kizlar bebislerinizin kaka yapma sıklığı nasıl? Onceden kizim her gun yapardi. Bazen iki uc kez yaptığı oluyordu. Ama son 2 haftadir 3-4 gunde bir falan anca yapmaya basladi. Yapinca da bezini baya dolduruyor. Normal mi artik boyle az yapmasi bilemedim. Birde siz her ay aile hekimligi harici ayrica doktora da götürüyor musunuz?
ay cok sukur cok sevindim zibindan olmasinaSanırım morluğun sebebi giydirdiğim koyu renkli zıbınmış üstüne giydirdiğim pantolona da rengi çıkmış çünkü.. çok korktuydum ya
gecen hKizlar bebislerinizin kaka yapma sıklığı nasıl? Onceden kizim her gun yapardi. Bazen iki uc kez yaptığı oluyordu. Ama son 2 haftadir 3-4 gunde bir falan anca yapmaya basladi. Yapinca da bezini baya dolduruyor. Normal mi artik boyle az yapmasi bilemedim. Birde siz her ay aile hekimligi harici ayrica doktora da götürüyor musunuz?
kaka yapma sıklığı son bir haftadir baya azaldi eskiden her emmeden sonra kaka yapardi. simdi gunde 2-3 yapiyor. ama tam dolu dolu yapmis oluyor. ben her ay aile hekimine ve ayrıca cocuk doktoruna götürüyorum.Kizlar bebislerinizin kaka yapma sıklığı nasıl? Onceden kizim her gun yapardi. Bazen iki uc kez yaptığı oluyordu. Ama son 2 haftadir 3-4 gunde bir falan anca yapmaya basladi. Yapinca da bezini baya dolduruyor. Normal mi artik boyle az yapmasi bilemedim. Birde siz her ay aile hekimligi harici ayrica doktora da götürüyor musunuz?
Kizlar bebislerinizin kaka yapma sıklığı nasıl? Onceden kizim her gun yapardi. Bazen iki uc kez yaptığı oluyordu. Ama son 2 haftadir 3-4 gunde bir falan anca yapmaya basladi. Yapinca da bezini baya dolduruyor. Normal mi artik boyle az yapmasi bilemedim. Birde siz her ay aile hekimligi harici ayrica doktora da götürüyor musunuz?
valla bilemicem. bizim sutumuz tam bize gore yetiyor. ama ben olsaydim cok sutum olsaydi emzirdikten sonra sağardım.Bu sefer diğer göğsümde de çıktı o kitleler ne oluyor ki böyle ya emme araları uzadığı için mi acaba benim de sütüm çok sağsam düzelir mi acaba iki göğsümde acıyor