- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
Idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali var, idrar sızıntı şeklinde çıkmak durumunda kalıyor ve kapaliliktan dolayi içeride birikme yapıyor.
Evet canım elle açtı Dr bana da gösterdi arada bende yapıyorum 3 ay sonra tekrar kontrole gideceğiz böyle yaparsak düzelir operasyona gerek kalmazmış canımDoktor elle ayırmak istedi mi? İdrar yolu enfeksiyonu olur açılmazsa dedi mi?
Orası git gide daha da yapışacak birbirine kaynasicak. Yeğenimde doktor fark edilip müdahale edilmezse ileride regl olamaz falan da demişti. Küçükken fark edilmeyip müdahale edilmeyen kızlarda ileri yaşta regl olamaması sonucu doktor kontrolünde anlaşmıyormuş yapışıklık o zamanda cerrahi müdahale ile açıyorlarmış. Kendisi kapanır acılırmış diye ilk kez duydum o konuda bir sey diyemecegim. Forumda da vajen yapisikligi ile ilgili konular var isterseniz onlara da bakin sizin bebeğimiz sonuçta siz bilirsiniz. Ama benim boyle olsa doktora actirirdim. Sonrasında krem vs. Ne gerekiyorsa kullanırdım.Ama hiçte sızıntı değil idrarı. Aklımın almadığı bu zaten. Baya baya yapıyor gördüm. Alt açtığımda çok denk geldi. İç dudak komple yapışık değil. İdrarın birikeceği yer yok. Sadece vajina girişi yani o delik kapalı. Nasıl enfeksiyona sebep olacak? Hatta içeri dışkı kimyasal vs girmesin diye kendisi kapanırmış zamanla açılırmış. Bu tarz yazı çok okudum. Kafam karıştı.
Canım ben giydirmiyorum ayakları terliyor diye evet benim bebişin de soğuk çoğunlukla.kızlar evin içinde bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz? giydirmesem ayakları buz gibi oluyor giydirincede sanki sıcak gibi. arada kaldım
Ankara serin canim ben eldiven bile giydiriyorum sürekli yağmurlukızlar evin içinde bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz? giydirmesem ayakları buz gibi oluyor giydirincede sanki sıcak gibi. arada kaldım
Ben giydiriyorum canim arada çıkarıp ayaklarına hava aldiriyorum ama genelde coraplikızlar evin içinde bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz? giydirmesem ayakları buz gibi oluyor giydirincede sanki sıcak gibi. arada kaldım
kızlar evin içinde bebeklerinize çorap giydiriyor musunuz? giydirmesem ayakları buz gibi oluyor giydirincede sanki sıcak gibi. arada kaldım
Merhaba, ilk kizimda karsilasmistim bu durumla, basta korktum ama o yapisikligi tek seferde yavas yavas bepanten ve el yardimi ile actim, icin rahat etmedi jinekologuma goturdum muayene etti, acmakla iyi etmissin ama cesaret edemeseydin bile cok basit bisey, ergenlige kadar kapali kalsa dahi, (ki kendiliginden acikiyormus vucut ostorojen salgilamaya baslayinca) cok basit kucuk bi operasyonla biz acariz demisti, alt temizleme mendili kullanirken nemlendirici olmamasina dikkat et, kremfalanda gelmesin oraya demisti. Cok sukur bir daha tekrarlamadiİyi geceler herkese. Kız bebek sahibi olanlara sormak istediğim bir konu var. Vajinal yapışıklık yaşadınız mı bebeklerinizde veya çevrenizden duydunuz mu hiç?
Kızımda yapılışıklık var. Doktor elle açmak istedi izin vermedim. Ben östrojen kremi ile masaj yapıp denemek istiyorum önce. Olmazsa son çare doktora bırakayım diye düşündüm.
Asi cok onemli! Odum kopuyor daha asi zamani gelmeden yakalanirsa agir gecirirse falan diye.. hastaliklar ic organlara beyine kalici hasar verebilir. Asi ise hastaliklarin bu sekilde agir gecirilmesini engeller, yaptigi basit yan etkiler tabiki olacak, vucuda bagisiklik kazandiriliyor. Agzi olan konusuyor... boyle boyle 50yildir turkiyede gorulmeyen hastaliklari yeniden hortlattilarGünaydın arkadaşlar sabah sabah yine bir kafa karışıklığıyla boğuşuyorum, çevremde bazı insanlar aşı yaptırmamam konusunda beni uyarıyor, aşılar bebeklere zarar veriyor, hasta ediyor, hatta öldürüyor diyenler var, şimdiki aşılarını genetiğiyle oynanıyor insan vücudunu kullanıyorlar falan filan ama ben yaptırmam gerektiğini düşünüyorum sizler bu konuda araştırdınız mı ne düşünüyorsunuz??
Merhaba, ilk kizimda karsilasmistim bu durumla, basta korktum ama o yapisikligi tek seferde yavas yavas bepanten ve el yardimi ile actim, icin rahat etmedi jinekologuma goturdum muayene etti, acmakla iyi etmissin ama cesaret edemeseydin bile cok basit bisey, ergenlige kadar kapali kalsa dahi, (ki kendiliginden acikiyormus vucut ostorojen salgilamaya baslayinca) cok basit kucuk bi operasyonla biz acariz demisti, alt temizleme mendili kullanirken nemlendirici olmamasina dikkat et, kremfalanda gelmesin oraya demisti. Cok sukur bir daha tekrarlamadi
hayirli olsunAmin. :)
Teşekkür ederim.hayirli olsun
Gündüzleri bizde öyleydik sırf uyusun diye hamak yaptırdım eşime sevdi iyi uyuyor şükürHerkes sicakla ugrasiyo sanirimbebisleriniz ne durumda kizlar biz yatmayı cok sevmiyoz gun icinde yapisik gibi geziyoz anneyle