2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimali var, idrar sızıntı şeklinde çıkmak durumunda kalıyor ve kapaliliktan dolayi içeride birikme yapıyor.

Ama hiçte sızıntı değil idrarı. Aklımın almadığı bu zaten. Baya baya yapıyor gördüm. Alt açtığımda çok denk geldi. İç dudak komple yapışık değil. İdrarın birikeceği yer yok. Sadece vajina girişi yani o delik kapalı. Nasıl enfeksiyona sebep olacak? Hatta içeri dışkı kimyasal vs girmesin diye kendisi kapanırmış zamanla açılırmış. Bu tarz yazı çok okudum. Kafam karıştı.

SÖZÜN ÖZÜ: Vajina yapışıklığının (Labial füzyon) dış travmalara, idrar ve gaita ile kirlenmeye, aşırı temizliğe karşı vücudun doğal bir korunma reaksiyonu olduğunu ve zamanı geldiğinde kendiliğinden açılacağını bilin. Vücudun kendi kendini düzeltmesi için çocuğunuza zaman tanıyın ve onu izleyin.

Bir sitede böyle yazıyordu. Bizim doktor neden dünyanın sonuymuş gibi davrandı ki? Bir çok doktor sayfası tarafım. Hiçbiri açtırın demiyor. Özellikle elletmeyin diyorlar. Kararsız kaldım. Elle yırtıldığı zaman vücut savunmaya geçip tekrar yapıştırırmış.

Linkini bırakayım sayfanın.

Orası git gide daha da yapışacak birbirine kaynasicak. Yeğenimde doktor fark edilip müdahale edilmezse ileride regl olamaz falan da demişti. Küçükken fark edilmeyip müdahale edilmeyen kızlarda ileri yaşta regl olamaması sonucu doktor kontrolünde anlaşmıyormuş yapışıklık o zamanda cerrahi müdahale ile açıyorlarmış. Kendisi kapanır acılırmış diye ilk kez duydum o konuda bir sey diyemecegim. Forumda da vajen yapisikligi ile ilgili konular var isterseniz onlara da bakin sizin bebeğimiz sonuçta siz bilirsiniz. Ama benim boyle olsa doktora actirirdim. Sonrasında krem vs. Ne gerekiyorsa kullanırdım.

Merhaba, ilk kizimda karsilasmistim bu durumla, basta korktum ama o yapisikligi tek seferde yavas yavas bepanten ve el yardimi ile actim, icin rahat etmedi jinekologuma goturdum muayene etti, acmakla iyi etmissin ama cesaret edemeseydin bile cok basit bisey, ergenlige kadar kapali kalsa dahi, (ki kendiliginden acikiyormus vucut ostorojen salgilamaya baslayinca) cok basit kucuk bi operasyonla biz acariz demisti, alt temizleme mendili kullanirken nemlendirici olmamasina dikkat et, kremfalanda gelmesin oraya demisti. Cok sukur bir daha tekrarlamadi

Asi cok onemli! Odum kopuyor daha asi zamani gelmeden yakalanirsa agir gecirirse falan diye.. hastaliklar ic organlara beyine kalici hasar verebilir. Asi ise hastaliklarin bu sekilde agir gecirilmesini engeller, yaptigi basit yan etkiler tabiki olacak, vucuda bagisiklik kazandiriliyor. Agzi olan konusuyor... boyle boyle 50yildir turkiyede gorulmeyen hastaliklari yeniden hortlattilar

Ben de böyle düşünüyorum ama doktor korkuttu. İçimi rahatlattınız teşekkür ederim

Kizlar evet cok sicak klima altinda oturuyoruz.
Cok sukur uyuyoruz. Parmak emiyoruz kizlar.bakalim nasil biraktirirsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…