2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sağ göğsümde top gibi bi sertlik farkettim sizce ciddi bir şey mi emzirmekle alakalı bir şey mi acaba

minnosu cok kaliba sokmuyorum genel de ben ona uyuyorum. kendimi ona uydurunca stres olmuyr insan. ayrıca kizim ve esimde bu konuda destek oluyor sukur. rutinlerimizi yapinca hersey yolunda oluyor. rutin atlayinca ya da gecikince sabırsızca bekliyor :))) bol bol salyamiz agzimizin suyu var. eli hep ağzında. dis kasiyici ile pek samimi :)) ama oyuncaklari da seviuor hepsinin tadina bakiyor :)))

kızlar benim oğlum klimasız odada yatmıyor ya
iyi mi kötü mü bilmiyorum izmir çok sıcak özellikle bizim ev yanıyor klima akşama kadar açık oğlumda ancak serinde uyuyor inşallah dokunmaz ciğerlerine

Günaydın kızlar. Doktora gittik ben günde 15 gram almış çok az dedi mamaya başlattı sutum neden böyle azaldı hiç bilmiyorum 😞 daha 3.5 aylık nasıl arttıracağımı da hiç bilmiyorum

Günaydın kızlar. Doktora gittik ben günde 15 gram almış çok az dedi mamaya başlattı sutum neden böyle azaldı hiç bilmiyorum 😞 daha 3.5 aylık nasıl arttıracağımı da hiç bilmiyorum
Sanırım ıhlamur çok artırıyor, geçen birkaç gün üst üste içmiştim süt patlaması yaşadım, içmeyi bıraktım normale döndü.

Uxupme canim canını sikarsan dahada azalir sütun bende mama takviyesi yapiyorum napalim ssglikli olsunlarda sutum az olunca günlerce ağladım bu sefer sütüm daha da azaldı moralini yuksek tut

Kızlar sütüm fışkırarak geliyor genzine kaçıyor bazen çok yoğun geliyor önce sağıp versem diyorum artarsa daha da sorun olur mu bilmem bir de böyle agzina akmasına alisti bir donem azalmisti sut emmek istemedi cok da gelmesi rahatsiz ediyor az da sevmiyor :)(

Kızlar sütüm fışkırarak geliyor genzine kaçıyor bazen çok yoğun geliyor önce sağıp versem diyorum artarsa daha da sorun olur mu bilmem bir de böyle agzina akmasına alisti bir donem azalmisti sut emmek istemedi cok da gelmesi rahatsiz ediyor az da sevmiyor :)(
Aynen bizde de öyle oluyor çok hızlı emiyor bir de hiç şöyle keyifli bir emzirme geçiremiyorum ya

X