- 13 Ocak 2016
- 1.987
- 2.655
Kızlar sağ göğsümde top gibi bi sertlik farkettim sizce ciddi bir şey mi emzirmekle alakalı bir şey mi acaba
Herkes sicakla ugrasiyo sanirimbebisleriniz ne durumda kizlar biz yatmayı cok sevmiyoz gun icinde yapisik gibi geziyoz anneyle
Benimki de öyle hiç bitirdiğini görmedim yada bitiremeden tekrar mı doluyor bilmiyorumSüt olduğu halde bebek neden az emer( Bir göğsü bile bitiremiyor
burnu açık mi?Süt olduğu halde bebek neden az emer( Bir göğsü bile bitiremiyor
sıcaktan olabilir mi..Süt olduğu halde bebek neden az emer( Bir göğsü bile bitiremiyor
Morarıyor dediğin benek benek mi oluyor canim öyleyse normal bebeklerin dolaşımına özgü birsey
Sanırım ıhlamur çok artırıyor, geçen birkaç gün üst üste içmiştim süt patlaması yaşadım, içmeyi bıraktım normale döndü.Günaydın kızlar. Doktora gittik ben günde 15 gram almış çok az dedi mamaya başlattı sutum neden böyle azaldı hiç bilmiyorumdaha 3.5 aylık nasıl arttıracağımı da hiç bilmiyorum
bebegin kac kilo dogdu? boyu bas cevresi nasil? bu ay toplam kac kilo almis?Günaydın kızlar. Doktora gittik ben günde 15 gram almış çok az dedi mamaya başlattı sutum neden böyle azaldı hiç bilmiyorumdaha 3.5 aylık nasıl arttıracağımı da hiç bilmiyorum
Uxupme canim canını sikarsan dahada azalir sütun bende mama takviyesi yapiyorum napalim ssglikli olsunlarda sutum az olunca günlerce ağladım bu sefer sütüm daha da azaldı moralini yuksek tutGünaydın kızlar. Doktora gittik ben günde 15 gram almış çok az dedi mamaya başlattı sutum neden böyle azaldı hiç bilmiyorumdaha 3.5 aylık nasıl arttıracağımı da hiç bilmiyorum
Aynen bizde de öyle oluyor çok hızlı emiyor bir de hiç şöyle keyifli bir emzirme geçiremiyorum yaKızlar sütüm fışkırarak geliyor genzine kaçıyor bazen çok yoğun geliyor önce sağıp versem diyorum artarsa daha da sorun olur mu bilmem bir de böyle agzina akmasına alisti bir donem azalmisti sut emmek istemedi cok da gelmesi rahatsiz ediyor az da sevmiyor :)(
Aynen çocuğa da eziyet gibi.. emdikten nasıl keyif alıyor artık, memeden doyar doymaz hatta bazen doymadan bırakıyorAynen bizde de öyle oluyor çok hızlı emiyor bir de hiç şöyle keyifli bir emzirme geçiremiyorum ya
Aynen çocuğa da eziyet gibi.. emdikten nasıl keyif alıyor artık, memeden doyar doymaz hatta bazen doymadan bırakıyor