2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba.. hem kilo alımı hem de ise başlayacağımdan mamaya başlamalıyız dedi doktor. Ama Benim kızım
Biberon almıyor. Ne yapıcam ben ise başlarsam aç mi kalacak bebegim

Kizlar merhaba.. hem kilo alımı hem de ise başlayacağımdan mamaya başlamalıyız dedi doktor. Ama Benim kızım
Biberon almıyor. Ne yapıcam ben ise başlarsam aç mi kalacak bebegim
avent anne memesine yakın biberonlar var zamanla alışır canım onla başla istersen. diğerleri meme reddi yspabilir.

Benimkide emmiyor mama yiyor arada emiyordu yine birkere hastalandım ateş falan emzirmedim süt gitti iyice cekiyorum çok az çıkıyor . Burda sizden bestlak duydum Eczaneye sordum bilmiyorum dedi bakti bulamadı anlamadım

Kizlar bebisleri kucak da gezdirirken hafif oturtma pozisyonunda tasimaya basladiniz mi onun icinde mi erken

Kizlar bebisleri kucak da gezdirirken hafif oturtma pozisyonunda tasimaya basladiniz mi onun icinde mi erken

Doktorlar 4. aydan itibaren eğer bebek istiyorsa destekli oturtulabilir diyorlar. Başını sürekli dik tutabiliyorsa ve oturtunca aşağı doğru kaymıyorsa (yana doğru kaymasında sıkıntı yokmuş). O zaman taşırken de sıkıntı olmaz o şekilde heralde. 4 aylıkken oturturum ben ya çok sıkıldı artık bebiş yatış pozisyonundan

valla ben geçen aydan beri dediğin gibi gezdiriyorum tek elimi bacaklarının arasından tutuyorum yüzü dışarıya dönük şekilde geziniyoruz evin içinde..
Cok saol canim bende oyle gezdirmeye basladim valla benim kiz yattigi zaman da coj durmuyo gezdirirken de mecbur öyle tutuyoruz

Sanırım meme reddi bizde de başladı 2 gündür ağzına alıp alıp çekşyor sürekli dopru düzgün emmedi yatarak yada ayakta gezerek emzirmeye çalışıyorum oturarak almıyor artık

Bennnn o kadar cok agirladim ki. Tabaklar dolu dolu alismisim en az 4 cesit.carsamba yine misafirim var.okulada basladim. Hayirlisi
Maşallah siz de mi ogretmensiniz
Valla ben hala birinciyle uğraşıyorum bebiş gayet uyumlu
valla ben geçen aydan beri dediğin gibi gezdiriyorum tek elimi bacaklarının arasından tutuyorum yüzü dışarıya dönük şekilde geziniyoruz evin içinde..

Ben uzun süredir öyle taşıyorum kızlar onda bir zarar yok ki ana kucakları da hafif eğimli pozisyonda zaten ,normal oturtmak neden tehlikeli çünkü orda 90 derece şeklinde bükülme oluyor omurga için sıkıntı ama anakucaklsri ve hatta anne karnındaki pozisyonları düşününce ben ilk aydan beri öyle gezdiriyorum

kızlar 4. ayın sonunda ek gıdaya başlayan var mı veya başlayacak olan.. ben sanırım 4.5 aylıkken başlayacağım çünkü sütüm yetersiz günde 2 kez mama alıyor.. zaten uyanıkken bitürlü emmiyor makinanın başında geçti ömrüm habire süt sağıyorum.. cidden yoruldum yani yoğurt ve meyve püresiyle başlamayı düşünüyorum.. gerçi daha 1 ay var ama sabır artık..

birinci derken iki çocuklumusun canım ilki mi zorluyor.. eğer öyleyse zaten bende ilkiyle cebelleşiyorum 3 yaşında inanılmaz kıskanç kardeşini eline versem yiyecek çocuğu.birde hiç evde oturmayı sevmiyor hep gezmek istiyor bende çıkaramıyorum.. babamız gelene kadar kuduruyo valla. birde küçüğü geceleri pek uyumuyor güne yorgun başlıyorum çok yoruluyorum o yüzden.

Evet cnm 1. cocugum 4 yaşında onla uğraşıyorum o da erkek ,evde de durmak istemiyor kreşten de almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…