2019 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen yinede diret emzirmeye çalış çünkü sen biberon kullandığın için tamamen kesilebilir sütten.. biraz biberondan uzak tutmaya çalış emince yine verirsin.
Dun sadece 1 ya da 2 kere biberon verdim. Sakin zamanlarinda emzirmeyi denedim. Dunden beri daha iyi durumumuz ama hala cok aciktiginda memeyi istemiyor. Bakalim inşallah birakmaz canim.

İşe yarar mı acaba sütüm çok çok azaldı

Bende yarıyor. Ayrıca rezene kimyon çayı içince de aynı etkiyi yaratıyor içebiliyorsan. Sabah akşam 1er kez bestlak öğlen de rezene mesela. Ama kişiye göre de değişiyor tabi. Yaramadığını söyleyen de var. Biri de sabah bestlak akşam galactago içtiğini ve daha etkili olduğunu yazmıştı. Galactagoyu denemedim ben

Bende yarıyor. Ayrıca rezene kimyon çayı içince de aynı etkiyi yaratıyor içebiliyorsan. Sabah akşam 1er kez bestlak öğlen de rezene mesela. Ama kişiye göre de değişiyor tabi. Yaramadığını söyleyen de var. Biri de sabah bestlak akşam galactago içtiğini ve daha etkili olduğunu yazmıştı. Galactagoyu denemedim ben
Yorumlarda çoğu kişiye yaramış gözüküyor . En iyisi yarın alıyıp bir deniyeyim birşey kaybetmem . Rezenede içiyorum ama dediğim gibi çok azaldı etkili bişeyler lazım . Üzülüyorum da süt veremeyince

Günaydın arkadaşlar sabah sabah yine bir kafa karışıklığıyla boğuşuyorum, çevremde bazı insanlar aşı yaptırmamam konusunda beni uyarıyor, aşılar bebeklere zarar veriyor, hasta ediyor, hatta öldürüyor diyenler var, şimdiki aşılarını genetiğiyle oynanıyor insan vücudunu kullanıyorlar falan filan ama ben yaptırmam gerektiğini düşünüyorum sizler bu konuda araştırdınız mı ne düşünüyorsunuz??

Günaydın arkadaşlar sabah sabah yine bir kafa karışıklığıyla boğuşuyorum, çevremde bazı insanlar aşı yaptırmamam konusunda beni uyarıyor, aşılar bebeklere zarar veriyor, hasta ediyor, hatta öldürüyor diyenler var, şimdiki aşılarını genetiğiyle oynanıyor insan vücudunu kullanıyorlar falan filan ama ben yaptırmam gerektiğini düşünüyorum sizler bu konuda araştırdınız mı ne düşünüyorsunuz??
Dünyada bu akım yaygın olduğu için bebekler kizamiktan ölüyor, allah korusun. Geçenlerde haberlerde çıkmıştı. Aşı yaptırmayarak salgın hastalıkları göze alabiliyorsan yaptırma

Günaydın arkadaşlar sabah sabah yine bir kafa karışıklığıyla boğuşuyorum, çevremde bazı insanlar aşı yaptırmamam konusunda beni uyarıyor, aşılar bebeklere zarar veriyor, hasta ediyor, hatta öldürüyor diyenler var, şimdiki aşılarını genetiğiyle oynanıyor insan vücudunu kullanıyorlar falan filan ama ben yaptırmam gerektiğini düş6ünüyorum sizler bu konuda araştırdınız mı ne düşünüyorsunuz??
Bence yaptirmalisin canim ben yaptirma diyenlere inanmiyorum bende yaptiricam allah korusun ama hepimizz asi olmadık mi

Yorumlarda çoğu kişiye yaramış gözüküyor . En iyisi yarın alıyıp bir deniyeyim birşey kaybetmem . Rezenede içiyorum ama dediğim gibi çok azaldı etkili bişeyler lazım . Üzülüyorum da süt veremeyince
sabah ogle aksam bestlak iciyorum. artı gunde bir 1 kez rezene iciyorum faydasini goruyorum. galaktago da kullandim ama bestlaktan daha memnun kaldim bence.

ben aşılarının hepsini yaptirdim sirayla simdi menenjit asisi ve 4. aya gelince de diger asilari yaptircam bence aşı cok onemli. benim ilk kiIm asidan dolayi masallah hic hasta olmadi. dunde rota aşısını oldu minigim.

Aşı yaptirmadiginizda devlet mahkemeye veriyor sizi yani o vatandaşın anne babanın kararına bağlı kalmıyor neyseki ,çünkü o beb3k sizin çocuğunuz olabilir ama devletin de bir vatandaşı ve onu korumak zorunda toplum sağlığını da korumak zorunda olabilecek salgınlara karşı..

Aşı yaptirmadiginizda devlet mahkemeye veriyor sizi yani o vatandaşın anne babanın kararına bağlı kalmıyor neyseki ,çünkü o beb3k sizin çocuğunuz olabilir ama devletin de bir vatandaşı ve onu korumak zorunda toplum sağlığını da korumak zorunda olabilecek salgınlara karşı..
Ben yaptırma taraftarıyım tabiki ama yaptırmayanlar var hiç mahkemeye verildiklerini de duymadım malesef

Canım bende çok kararsız kalmıştım, eşim sağlık üzerine bir kurumda çalışıyor ve sürekli doktorlarla beraber, yurt dışına doktor götürüyorlar. Cocuk doktorundan genel cerrahisine kadar görüştüğü her doktora bu aşı meselesini sordu ve bütün doktorlar yaptırın dedi. Sadece rota da biraz çekindik ama onu da yaptırdık. Çok sukur bir yan etkisi de olmadi, bazıların da ateş kusma vs. Olmuş bizde onlar olmadan atlattık son 2 dozumuz kaldi.

İyi geceler herkese. Kız bebek sahibi olanlara sormak istediğim bir konu var. Vajinal yapışıklık yaşadınız mı bebeklerinizde veya çevrenizden duydunuz mu hiç?

Kızımda yapılışıklık var. Doktor elle açmak istedi izin vermedim. Ben östrojen kremi ile masaj yapıp denemek istiyorum önce. Olmazsa son çare doktora bırakayım diye düşündüm.

İyi geceler herkese. Kız bebek sahibi olanlara sormak istediğim bir konu var. Vajinal yapışıklık yaşadınız mı bebeklerinizde veya çevrenizden duydunuz mu hiç?

Kızımda yapılışıklık var. Doktor elle açmak istedi izin vermedim. Ben östrojen kremi ile masaj yapıp denemek istiyorum önce. Olmazsa son çare doktora bırakayım diye düşündüm.
Bizim de aynı sorunumuz var çocuk cerrahisinde gittik bazı hareketler gösterdi bunları yap geçer dedi altını değiştirirken elimle açtırıyorum biraz

Benim yeğenimde olmuştu öncesinde bu durumu bildiğim için kızımda dikkat ediyorum altını değiştirirken bakıyorum kendim actiriyorum yapışıklık olmasın diye cok sukur olmadi, yeğenimde krem kullanmışlardı açıldı ama araştırdığımiz da elle de doktorların hemen açtığını öğrendik. Bir sorun olmuyormuş doktor açtığında da. eğer ki o yapisiklik acilmazsa ileride cerrahi müdahale bile gerekebilir. O yüzden doktorunuzu dinlemekte fayda var diye düşünüyorum. Yapışıklık daha da ilerlemeden halletmeye calisin

X