yok uyuşmazlığın o kadın negatif olunca oluyorKızlar merhaba. kan uyuşmazlığı olabilmesi adına benim rh - mi olması gerekiyor. anlamadım internette okuduklarımı. benim kan grubum a rh +
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok uyuşmazlığın o kadın negatif olunca oluyorKızlar merhaba. kan uyuşmazlığı olabilmesi adına benim rh - mi olması gerekiyor. anlamadım internette okuduklarımı. benim kan grubum a rh +
Doğumdan sonra illaki birazını veriyorsun gerisinide sağlıklı beslenerek, sporla halledersin ki yemeği kesmene bile gerek yok sağlıklı beslenirsen kilo veriyorsun kendiliğindenşişkinlik diyeceğim ama göbekte oluren güzel hamileliği geçiriyoruz bence yedimiz yarıyor çıkarmıyoruz diye avutalım kendimizi ama çok kilo almaktan çekiniyorum helede zor vermişken
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin. Ben de sen gibiyim.Merhaba arkadaşlar hepinizin hamişliği hayırlı olsun aranıza yeni katıldım çok şükür iyikide katıldım kolay hamile kalamayanlardanım maalesef bu gruba yazmak mucize gibi geliyor bana![]()
Ya sen ne güzel çok zayıfmışsın çok belli değil şu an ama ileriki aylar beni korkutuyorÇok bellimi ki ben sanki hiç almadım gibi 1.77 ye 53 tüm 5. Haftada 54 buçuktum![]()
Bide gün geçtikçe acıkıyorum sabah midem kazınarak uyanıyorum daha 12+1 iz ilk 20 hafta en fazla 4 kilo deniyor ama ben sanırım fazlasıyla aşarımAynen 174 boy 72ydim 74 geldim![]()
Benim teyzem teyze çocuklarıydı iki evladı oldu sağlıkla birde arkadaşım var 6 aylık bebeği var teyze çocukları sağlıklı maşallah turp gibi iğne yatırırsınız binsorun varsadaKizlar Merhaba, Rabbim herkesin evladini korusun, herkese hayirli saglikli evlat versin, Hamile olan arkadaslarima sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Acaba aramizda esiyle akraba olup korkmadan normal hamile kalmayi deneyenler varmi? Lütfen yargilamadan kirici olmadan yorum yaparmisiniz. Rabbim herkesin gönlüne göre versin, kimsenin kucagini bos birakmasin
Bende aynı durumdayım canım. Bacaklarım azaldı baya döküldüler ama göbeğim kıllandı. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu, doğumdan sonra normale dönüyor merak etme.Arkadaşlar gebelikten sonra bende çok killanma oldu normalde yıllardır lazer tedavisi oldum 3 4 aya bir atış yatırırdım ama şu an karnım bile killandı normalde hiç yoktu göbeğimde sizde de böyle oldu mu doktor lazer yasak dedi![]()
Ayy inşallah yaa bir sürü ilaç kullandım kokum bile değişti sanki icimi rahatlattin valla inşallah düzelirizBende aynı durumdayım canım. Bacaklarım azaldı baya döküldüler ama göbeğim kıllandı. Geçen hamileliğimde de böyle olmuştu, doğumdan sonra normale dönüyor merak etme.
Muhtemelen ekimde doğar canımbu arada kasımın ilk haftası gibi görünüyor benim doğum ultrason kağıdında 4 kasım ekimde de doğum olma ihtimali var galiba dimi![]()
Sen beni ilk hamileliğimde görsen acırdın. Yüzüm aşırı lekelendi, feriştah gibi dolaşıyordum ortadaAyy inşallah yaa bir sürü ilaç kullandım kokum bile değişti sanki icimi rahatlattin valla inşallah düzeliriz
Sat 9 şubat. Tahmini doğum tarihi 16 kasım 2019. Kilo bildirimi de yapabiliriz, dikkatli olmak açısından iyi olur.kızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
Zayıf olmak başlangıçta iyide ya kilo alamassam oda var bence korkma verirsin tekrarYa sen ne güzel çok zayıfmışsın çok belli değil şu an ama ileriki aylar beni korkutuyor![]()
Süperkızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.
İnan bana emzirmeyle alakası yok kilo vermenin. Emzirirken vermek çok daha kolaydır evet ama diğer türlü de veriyosun. Ben 7 ayda 12 kilo almıştım. Malum bebeğimi kaybetmiştim, emzirme falan hak getire. 58le hamile kalıp 70 le doğuma girmiştim. 5 ayda 54 kiloya düştüm. Sağlıklı beslenip, günde 1 saat hafif spor yaparak verdim 16 kiloyu. Ama baştan kontrollü gitmek en güzeli. Şuan sanırım 3 kilo aldım belki daha fazlası son 2 haftadır tartılmadımKızlar ben ilk hamielliğimde 67 kilo ile hamile kaldım. 90 kılo gibi doguma girdim. Kzım daha 6 aylık olmadan 69 kiloya dusmustum ama sanırım depresyona girdim. Yemek düzenim değişti hep hamurişi yedim. Birde kızım hiç uyumuyordu. 24 saat içinde sadece 2 saat uyurdu. İlk zamanlar uykusuzluk sorun oluyo ama sonraları psikolojim bozulmuştu. Düzensiz beslenmekten birde insulin direnci çıkınca 75 kga kadar cıktım. Sonraki 4 yılım hep al ver seklinde geçti. Aslında hamileyken alınan kilolar veriliyor ama ilk zamanlar dikkat ederek. Emzirme bitince veremiyorsun. hatta bebek 1 yasını geçincede veremiyorsun. Sanırım o zaman sut eskisi kadar cok salgılanmıyro. Ama ilk aylar cok gıdıyo.
Sat 1 şubat. Tahmini doğum tarihi 8 kasım. İlk gebeliğim 57 ile hamile kaldımkızlar herkes SAT tahmini doğum tarihi kaçıncı hamileliği olduğunu yazabilir mi. Eklemek istediğiniz şeyler varsa onlarıda soyleyin. Ben bir tablo yapayım. Marmelat2 de en baş sayfaya koyarsa takibi oradan yapabiliriz. İsterseniz kilo takibide yapabilir aynı listede. Akşam ev de deneyeceğim.