• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
siz de benim gibi bebek eşyalarına eksiklere indirimlere bakıyor musunuz :halay::anne:

siz de benim gibi bebek eşyalarına eksiklere indirimlere bakıyor musunuz :halay::anne:

Ben kalp atisini duymadan cesaret edemiyorum bakmaya.. benim bebeğim aylardır dört gözle beklenen bir bebek herkes bişe almak için pusuda herkesi uyardım 8. aya kadar sakın birşey alıp bana vermeyin diye.. çok zor kavuştum o yüzden çok kaybetme korkusu yaşıyorum
Kasıklarıma ve belime de ağrı giriyor dünde salak gibi dış gebelik geçirenlerin yazılarını okudum psikolojim bozuldu iyice korkularım coştu

Ben kalp atisini duymadan cesaret edemiyorum bakmaya.. benim bebeğim aylardır dört gözle beklenen bir bebek herkes bişe almak için pusuda herkesi uyardım 8. aya kadar sakın birşey alıp bana vermeyin diye.. çok zor kavuştum o yüzden çok kaybetme korkusu yaşıyorum
Kasıklarıma ve belime de ağrı giriyor dünde salak gibi dış gebelik geçirenlerin yazılarını okudum psikolojim bozuldu iyice korkularım coştu
Elbette evlat sahibi olmak çok zor, Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.
öyle şeyler okuma lütfen biraz sakin olmaya çalış, ben geçen gün yattığım yerden kalkamadım kasık ağrımdan çok korktum, neyse ki her şey yolunda çıktı doktor ekstra bişey demedi.

Kızlar benim yarım tam 6 haftalık olacak ama göbeğimde gebelik çizgisi oluştu. oluşan var mı? Normal mi bu haftada oluşması

Kızlar benim yarım tam 6 haftalık olacak ama göbeğimde gebelik çizgisi oluştu. oluşan var mı? Normal mi bu haftada oluşması
bende herhangi bişey yok ama anormal bi durum olduğunu sanmıyorum canım normaldir yani

Eklentiler

• unnamed.jpg
    unnamed.jpg
    86,3 KB · Görüntüleme: 64
ay ne kadar ilgiiinç bildiğin çizgi olmuş ama dediğim gibi sorun olacağını sanmıyorum istersen doktoruna sor için rahat etsin , nasıl farkettin peki sabah kalkıp baktığında çizgi mi vardı

ay ne kadar ilgiiinç bildiğin çizgi olmuş ama dediğim gibi sorun olacağını sanmıyorum istersen doktoruna sor için rahat etsin , nasıl farkettin peki sabah kalkıp baktığında çizgi mi vardı
Vücudumu incelemem aslında hiç. Çorabımı düzeltirken aynada gördüm bugün şaşırdım kaldım.

Benim doktorumda oranin kafasinda kan bile vermemi istemiyor.
Ama neler oluyor Allah korusun ortalik sagliksiz gebelik dolu insanin ici rahat etmiyor ki..
Allah korusun hepimizin yavrularını ama ben artık, “ olacağı varsa olur” kafasında olduğum için sanırım şimdilik fazla rahatım. Nasip yaa bakalım 29 unda görcem inşallah. Hayırlısı hepimiz için ❤️❤️❤️

Back