Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
siz de benim gibi bebek eşyalarına eksiklere indirimlere bakıyor musunuz
Elbette evlat sahibi olmak çok zor, Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin.Ben kalp atisini duymadan cesaret edemiyorum bakmaya.. benim bebeğim aylardır dört gözle beklenen bir bebek herkes bişe almak için pusuda herkesi uyardım 8. aya kadar sakın birşey alıp bana vermeyin diye.. çok zor kavuştum o yüzden çok kaybetme korkusu yaşıyorum
Kasıklarıma ve belime de ağrı giriyor dünde salak gibi dış gebelik geçirenlerin yazılarını okudum psikolojim bozuldu iyice korkularım coştu
doğru hesaplıyorsam 21inde 5000lerde olması gerekiyor değerimin biraz ona güveniyorum açıkcası bakalım gidince görücezBende zor bekliyorum ama erken gidip gorunmezse bi de onun stresi olmasin istiyorum
doğru hesaplıyorsam 21inde 5000lerde olması gerekiyor değerimin biraz ona güveniyorum açıkcası bakalım gidince görücez
Benimde yarın çıkar herhalde,hadi bakalım katlanarak artsın inşallah❤Bu sefer devlette verdim yarın çıkacak benim sonucum inşallah güzel haberlerimiz olur kat kat artmis olur
inşallahhho zamana görürsün inşallah
5.ayda oluşur normalde o çizgiKızlar benim yarım tam 6 haftalık olacak ama göbeğimde gebelik çizgisi oluştu. oluşan var mı? Normal mi bu haftada oluşması
bende herhangi bişey yok ama anormal bi durum olduğunu sanmıyorum canım normaldir yaniKızlar benim yarım tam 6 haftalık olacak ama göbeğimde gebelik çizgisi oluştu. oluşan var mı? Normal mi bu haftada oluşması
ay ne kadar ilgiiinç bildiğin çizgi olmuş ama dediğim gibi sorun olacağını sanmıyorum istersen doktoruna sor için rahat etsin , nasıl farkettin peki sabah kalkıp baktığında çizgi mi vardıKızlar benim yarım tam 6 haftalık olacak ama göbeğimde gebelik çizgisi oluştu. oluşan var mı? Normal mi bu haftada oluşması
2 katından fazla artmış maşallah güzel bence canımmerhaba kızlar
cuma( 08.03.2019) günü beta değerim 200 dü
ptesi( 11.03.2019) günü beta değerim 989 çıktı
nasıl sizceee???
Vücudumu incelemem aslında hiç. Çorabımı düzeltirken aynada gördüm bugün şaşırdım kaldım.ay ne kadar ilgiiinç bildiğin çizgi olmuş ama dediğim gibi sorun olacağını sanmıyorum istersen doktoruna sor için rahat etsin , nasıl farkettin peki sabah kalkıp baktığında çizgi mi vardı
ben yaşamadım ama bende çok korkuyorum elden bişey gelmiyor ki Allaha teslim olacağız dua edeceğiz ki içimiz ferahlasın 9-10 gün sonraya randevu al istersen muayene içindaha önceden kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorumm
evetben yaşamadım ama bende çok korkuyorum elden bişey gelmiyor ki Allaha teslim olacağız dua edeceğiz ki içimiz ferahlasın 9-10 gün sonraya randevu al istersen muayene için
maşallah çok güzelmerhaba kızlar
cuma( 08.03.2019) günü beta değerim 200 dü
ptesi( 11.03.2019) günü beta değerim 989 çıktı
nasıl sizceee???
Allah korusun hepimizin yavrularını ama ben artık, “ olacağı varsa olur” kafasında olduğum için sanırım şimdilik fazla rahatım. Nasip yaa bakalım 29 unda görcem inşallah. Hayırlısı hepimiz içinBenim doktorumda oranin kafasinda kan bile vermemi istemiyor.
Ama neler oluyor Allah korusun ortalik sagliksiz gebelik dolu insanin ici rahat etmiyor ki..