• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
N nazenin1 seninle aynıydık sende ağustosta düşük yapmıştın, ne rahatlamışsındır şimdi dimi ben hala her wcye korkuyla gidiyorum 23ünde randevum kalp atışını bende bi görsem rahatlıycam inş

Amin inşallahhhhhh hepiniz teker teker kalp atışlarını görürsünüz ve birlikte duyarız.
Aynen benimde Ağustos’ta 8 haftalık düşüğüm oldu çok korkuyordum o yüzden ama şimdi kıyaslayınca bu inşallah benimle kalacak öyle hissediyorum😉
Gözün aydın 😀 grubumuzun ilk kalp atışı senden geldi maşallah diyelim darısı başımıza 😄
N nazenin1 seninle aynıydık sende ağustosta düşük yapmıştın, ne rahatlamışsındır şimdi dimi ben hala her wcye korkuyla gidiyorum 23ünde randevum kalp atışını bende bi görsem rahatlıycam inş

Arkadaşlar ben şimdi dr dan çıktum. Sat 2 Şubat ve keseyi gördük çok şükür. Hatta pıt pıt kalp atışınıda gösterdi ama sesini duyamayız dedi. Sata göre 5+2 ultrasonda da uyumlu çoktı 6 haftalık dedi. 2 hafta sonra kalp atışını duyarız dedi tekrar çağırdı. Minik tek taşım burda☺
Ay canım çok sevindim darısı başımıza. Benim de Temmuz ayında kötü bir tecrübem olmuştu. Seni çok iyi anlıyorum.
Bizim sat ımız da aynı seninle :) benim randevum 20 martta, umarım ben de görebilirim, ben de rahatlarım senin gibi:) kalbinin sesini duymasam da olur. Attığını görsem, bilsem yeter.
bir daha ne zaman gideceksin doktora? İlk ultrasonun muydu?

Ay canım çok sevindim darısı başımıza. Benim de Temmuz ayında kötü bir tecrübem olmuştu. Seni çok iyi anlıyorum.
Bizim sat ımız da aynı seninle :) benim randevum 20 martta, umarım ben de görebilirim, ben de rahatlarım senin gibi:) kalbinin sesini duymasam da olur. Attığını görsem, bilsem yeter.
bir daha ne zaman gideceksin doktora? İlk ultrasonun muydu?

Canım 26 Şubat’ta çok az bir kanama oldu 27 Şubat’ta gittim dr a kahverengi lekeye dönmüştü o zaman ultrasona girmiştim ama sadece kalınlaşmış rahim duvarı görüyorum buda iyi demişti. Keseyi felan görememiştik tabi.(3+4) Kanama içinde birşey vermedi sağlıksız bir bebekse ne yapsakda durmaz dedi. Bende güvendim dr a zaten cumaya kadarda lekelenmemde kesildi. 12 gün sonra gittim işte dün (5+2) keseyi gördü ve kalp atışınıda gösterdi çok şükür darısı sizlere olsun inşallahhhhhh

Canım 26 Şubat’ta çok az bir kanama oldu 27 Şubat’ta gittim dr a kahverengi lekeye dönmüştü o zaman ultrasona girmiştim ama sadece kalınlaşmış rahim duvarı görüyorum buda iyi demişti. Keseyi felan görememiştik tabi.(3+4) Kanama içinde birşey vermedi sağlıksız bir bebekse ne yapsakda durmaz dedi. Bende güvendim dr a zaten cumaya kadarda lekelenmemde kesildi. 12 gün sonra gittim işte dün (5+2) keseyi gördü ve kalp atışınıda gösterdi çok şükür darısı sizlere olsun inşallahhhhhh
ben gittiğimde de 5+3 olmuş olacak nasipse inşallah bende kese ve kalp atışını görebiliriiiimm :KK36:

Kizlar bat 2 gun gecti miratech gebelik testinde de silik cizgi gördüm yanilma payi yoktur degilmi guvenilir bir test markasi mi acaba ?

test sonucum hamile oldugumu dusunuyorum ama kan sonuclarini almadan sevinmemelimiyim acaba

Eklentiler

• 20190311_155409.jpg
    20190311_155409.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 65
Back