Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Ya 2 hafta once yenilettik esimin policesini. Sanirim artik cok gec ajdjdj doktora aglayip yakarmaktan baska yolum kalmadi gibi 🤣🤣 allahtan doktorum o kadar gozu tok birisi ki arada odeme yapmayi unutup cikiyoruz uyarmiyorlar bile🤣🥲 artik tup bebegi de onunla yaptigimiz icin odeme konularinda hic zorlamiyorlar sagolsunlar☺️
Ben gidip bi ara acibademe agliyim ya napiyim🤣🤣
Acıbadem en acımasız ve paragöz hastanelerden birisi maalesef gereksiz pahalı tahlillerde falan hortum gibi para çekiyorlar 😂😂

Acıbadem en acımasız ve paragöz hastanelerden birisi maalesef gereksiz pahalı tahlillerde falan hortum gibi para çekiyorlar 😂😂
Ya doktorum operasyonlari orda yaptigi icin mecburum😬 daha once ayni subesinde de burun ameliyati olmustum on yil once, cok da memnun kalinca kurcalamadik artik🤣 saldim cayira misali skdjdj

kizlar bu gun doktora gitmistim kan testlerim cikmisti birazcik uzuldum. kan sulandirici kullaniyorum iyne ama yine de kan pihtilasmam yuksek cikmis simde hem iyne hem kan sulandirci ilac kullanmam lazim. acaba duzelirmi bir sorun olurmu ki. tam soramadim doktorun acelesi vardi zaten yine gitmem lazim idrar testimi alamamistim onun icin gidecgim tekrar o zaman her seyi sorarim

Ya doktorum operasyonlari orda yaptigi icin mecburum😬 daha once ayni subesinde de burun ameliyati olmustum on yil once, cok da memnun kalinca kurcalamadik artik🤣 saldim cayira misali skdjdj
Doktorları ve hizmeti iyi ona laf tok ama gerçekten çok uçuk sigorta teminatını da çabuk bitiriyor medikal park Medicana bunlar candır agk ile de anlaşmaları olduğundan daha az çekiyor teminattan 😂😂

kizlar bu gun doktora gitmistim kan testlerim cikmisti birazcik uzuldum. kan sulandirici kullaniyorum iyne ama yine de kan pihtilasmam yuksek cikmis simde hem iyne hem kan sulandirci ilac kullanmam lazim. acaba duzelirmi bir sorun olurmu ki. tam soramadim doktorun acelesi vardi zaten yine gitmem lazim idrar testimi alamamistim onun icin gidecgim tekrar o zaman her seyi sorarim
Canım ilaçlar bunu dengede tutar hiç endişelenme bence bunun için strese sokma kendini bende hem iğne hem ilaç kullanıyordum ama lekelenme yaşayınca doktorum coraspini kesti iğne ile devam bence içini ferah tut kuzucum

Doktorları ve hizmeti iyi ona laf tok ama gerçekten çok uçuk sigorta teminatını da çabuk bitiriyor medikal park Medicana bunlar candır agk ile de anlaşmaları olduğundan daha az çekiyor teminattan 😂😂
Eski doktorum medical parkda, bir de tanidigimiz oldugu icin sagolsun ameliyatimda bile sadece hastanenin giderini almisti kendine bir sey almadi filan. Acibadem in tek ustu amerikan🤣 biz tup bebege ya bu doktorum ya amerikanda yapicaktik hem ordan biliyorum hem de annemin kuzeni iki dogumu da amerikan da yapti fahis asiri

Sifa olsun iğnen canim oyle dusun 🙏🏼 igne cok etkili, pihtilasmasi olanlarin cok sukur hic sorunu olmuyor igne kullaninca doguma dek icini ferah tut saglikla buyur o

Canım söylediğin belirtilerin hepsi bende de var. Bel ağrısı, kasık ağrısı. Özellikle sabahları idrara çıktığımda hafif bi sızı ve rahmimin olduğu yerde baskı gibi bi şey. Kesin idrar yolu enfeksiyonum var diye 2 hafta önce tahlil verdim ama temiz çıktı. Bel ağrımın işe geldiğim için olduğunu düşünüyorum baya ağrıyo tüm gün oturuyorum çünkü. Mesela haftasonları evde yattığım zamanlarda belim ağrımıyor. Kasık ağrım ilk zamandan beri var hiç geçmiyor. Sen de hiç stres yapma, yarın inşallah temiz çıkar senin de
İnşallah kuzum ya yataktan kalktığım an başlıyor benim ağrılar sızılar 🥺 hatta bazen uyurken bile.. yarın görcez bakalım nedir ne değildir. Enfeksiyon yoksa bile en azından bi idrar veririm içim rahatlamış olur

Canım sen idrara baktır. Dediğin belirtiler idrar yolu enfeksiyonu.
Ayrıca tansiyon içinde görüş.
Bana kendi doktorum birşey söylemedi ama acile gittiğimde ciddi anlamda kızmıştı doktor nasıl tansiyon ilacına başlamassın diye. O yüzden kendi doktoruma da güvenim sarsıldı benim.
Tansiyon takipte askım ilacı da verdi bana. Ama 14/9u geçmeden başlama dedi. Şimdiye kadar hep düşük seyretti, günde 3-4 defa ölçüyorum. Akşamları 9/6, gündüz iş stresinde 11/7 cıkıyor daimi.
Ama bi kez yükseldiği anda hemen içicem ilacı. Yanından ayırma dedi

canım sanırım her hamile bunu yaşıyor birkaç kez. Bir de Progestan fitil bende çok akıntı yapıyor çalışırken de dikkat edemiyorum başıma geleceği biliyordum aslında. Kullanayım da artık yedek götüreceğim yanımda dışarı çıkarken.
Çalısırken de progestan kullanmak çok zor oluyordur ya :(
Yanında hep yedek bulundur günde 3 kez değiştir en kötü. Kuru kalması da lazım özel bölgenin

Canım ilaçlar bunu dengede tutar hiç endişelenme bence bunun için strese sokma kendini bende hem iğne hem ilaç kullanıyordum ama lekelenme yaşayınca doktorum coraspini kesti iğne ile devam bence içini ferah tut kuzucum
insallah iyi olur ya korktum biraz. sendedemi kan pıhtılaşması var canim?

Fitil her anlamda çok kötü ya. Yerleştirmesi ayrı dert, akıntısı ayrı dert. 12. haftaya kadar kullanılıyorsa benim daha 3 haftam var 😱
Benimki tüpçük olduğu için kullandım ben canım, senin kanama dolayısıyla falansa belki keser erkenden doktorun 😁

Valla iş yerinde fitili kullanmak zaten başlı başına takdire şayan bence. Ben yattığım yerden zorla yapıyorum 🥴

Back
X